Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün ki menüm
Sabah; avuç içi peynir, 4 zeytin, 2 ceviz, domates , salatalık ve yeşil çay
Öğlen; közlenmiş patlıcan, 4 yemek kaşığı yoğurt bir dilim tb ekmek.
Ara; 1 mandalina.
Akşam; ezogelin çorbası, 3 köfte kadar ızgara tavuk, 1 dlm tb ekmeği ve bol salata.
Ara; 1 mandalina , 2 yk yoğurt
Spor; 1.30 saat ( yuruyus + spor aletleriyle çalışma)
Su; 2.5 litre

Bugün ki menum
Kalkınca; 2 yk yoğurt (hemen ardından 30 dakika yuruyus)
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri, 2 dlm tb ekmek, 3 zeytin
Ara; ½ nar, 6 badem
Öğlen; 1 kase çorba (dünden kalmıştı), 1 dlm tb ekmeği, salata
Ara; 1 mandalina
Akşam; şehriye çorbası, 3 tane sebzeli köfte, 1 dlm tb ekmeği, salata
Ara; 2 yk yoğurt, mandalina (yiyeceğim)

nanacım diyetisyene gittiğini arkadaşlarla paylaşmadın sanırsam canım söyleki ona göre yorum yapılsın.

sırt ağrılarım için istiyorum aynura
Abla sormuşsunuz cevaplıyayım.şiçdi örgüyü ara sıra örüyorum hatta uzun zamandır örmüyordum.ağrıdığı gün ördüm bi tek.sadece 2gün ard arda akşam yıkanıp saçımı havluyla sarıp uydum acaba bu ağrılar ondan tetiklenmiş ola bilirmi...bi de eyer fıtık varsa ne tür bi zorluğu ola bilirki bana...bi de skolyoz da ola bilir dedi...anaaam hamile kalmam yasaklana bilirmiki?

Sen ekmek yiyormuydun nana?

_AYNURA_ dünden itibaren hastaneden (hayat) diyetisyen desteği alıyorum, sağlıklı beslenmek adına. O yüzden dün öğlenden sonra menüm ü uyguladım.
Tamam canım anladım...çok iyi etmişsinnn...bu hafta ekmeklerden dolayı azcık kilo artışı ola bilir belkim...spor yapmadın mı bu gün?nerden esdi kız diyetisyene gitmek?

merhaba,
16:30 da eve geldim 4 hafta böyle koşturmaca geçecek nasıl yeteceğim bilemiyorum henüz şimdi tekrar dışarı çıkacağım.

Sabah : tam tahıllı ekmeğe beyaz peynır,domates,salatalık
öğlene kadar bolca suyumu içtim öğlene kadar aralıksız eğitimdeydim. Öğlen çıkıp müşteriye gittim trafikten yemek yiycek bi yer bulamadım 16:30 gibi tavuk ve salata yedim suyumu içiyorum ve yazmam gereken bı rapor var onu yaptım sımdı bıttı ılk etap dışarı cıkıp gelıcem devam edicem. Daha bişey yemem bi yeşil ekşi elma ve spor yapmayı düşünüyorum. muhtemelen dışarı cıktıktan sonra bı salona gıdıcem bugun hıc ıyı gıtmedı yanıma çantama ne atsam ne onerırsınız kutu sut elma falan mı atsam baska ne koyabılırım boyle durumlarda yemek ıcın.

Diyetisyen önerisi ama ben yinede ufak fikrimi bildireyim...böyle bakınca çok iyi müneler herşey var...sadece o kase çorbalar 2dilim ekmek yerine geçer zaten bi de yanına ekmek olmasaymış keşke...ama uzman tavsiye etmiş yapacak bi şey yooookkkk...ilerki kilo verimine göre deyerlendirirsin sen yine de...

boyun fıtıgı ciddi sırt ağrıları yapıyor aynura varsada ilerlemeden önlemini al öyle örgü falan örmeyecen başını sürekli eğmek ağrını artırır ama skolyoz olduğunu düşünmüyorum aynura ama boynunda düzleşme yada fıtık olma ihtimali yüksek gibi geliyor bana.

bunları yap rahatlatır

Tamam canım anladım...çok iyi etmişsinnn...bu hafta ekmeklerden dolayı azcık kilo artışı ola bilir belkim...spor yapmadın mı bu gün?nerden esdi kız diyetisyene gitmek?
Spor yapıyorum aç karnıma 30 dakika tempolu, sabah kahvaltısından önce yazmıştım.
Çok fazla kendimi yordugum için ayaklarım ağrıyordu, üstüne iyi kolesterolün düşük, kötü kolesterolün yüksek olması üzerine en sagliklisinin bu olacagini (kilo vermemin durmasindan korkuyordum) düşündüm. Kilo durur mu bilmiyorum, aksine bana 2 haftada 1,5-2 kilo verirsin demişti. Bunu haftasonu anlayacağım. Ama sporu bırakmadım.

Son düzenleme:
Amma tempolu hayatın var arkadaşım...
Mesajının ön kısmını okudum gittim kapı çaldı...aklımda sene hemen alternativ önermek vardı..geldim gerisini okudim baktım sormuşsun...evet canım bi gün kutu süt bi gün kutu ayran koy çantana...kutuyemişler ayır kendine.kavrulmamış olsun mutlaka...leblebi fındık ceviz badem...onlardan sayıyla yeye bilirsin çok olmaz ama.mesela 10fındıkla ya da bademle 1kutu süt ya da ayran...meyve ayran yiye bilirsin.çiyden havuç kullana bilirsin...bak ne güzel...hem ağzın tatlanır hem öyün atlamazsın...öyün atlamak hiç iyi deyildir unutma...

Tamam abla çok sağol yapıyorum hemen...boynum sızlıyor resmen kullak kenarlarıma da vuruyor abla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…