Canım bu hafta için ola bilir diyorum...çünki başladığından beridir ekmek yemiyorsum şimdi vücut bunu fazla bula bilir ama ilk hafta.sonra yeniden düzene girecek...sen sabrlı ol ve bekle..Spor yapıyorum aç karnıma 30 dakika tempolu, sabah kahvaltısından önce yazmıştım.
Çok fazla kendimi yordugum için ayaklarım ağrıyordu, üstüne iyi kolesterolün düşük, kötü kolesterolün yüksek olması üzerine en sagliklisinin bu olacagini (kilo vermemin durmasindan korkuyordum) düşündüm. Kilo durur mu bilmiyorum, aksine bana 2 haftada 1,5-2 kilo verirsin demişti. Bunu haftasonu anlayacağım. Ama sporu bırakmadım.
Bence de 1.5 2 kg verirsin spor da yapıyorsan .Spor yapıyorum aç karnıma 30 dakika tempolu, sabah kahvaltısından önce yazmıştım.
Çok fazla kendimi yordugum için ayaklarım ağrıyordu, üstüne iyi kolesterolün düşük, kötü kolesterolün yüksek olması üzerine en sagliklisinin bu olacagini (kilo vermemin durmasindan korkuyordum) düşündüm. Kilo durur mu bilmiyorum, aksine bana 2 haftada 1,5-2 kilo verirsin demişti. Bunu haftasonu anlayacağım. Ama sporu bırakmadım.
Öğlen yemek yeme şansın yoksa hani burçaklar oluyor ya onlardan 4-5 tane yiyebilirsin, yanında bulundurursan böyle zamanlarda kurtarıcın olur.merhaba,
16:30 da eve geldim 4 hafta böyle koşturmaca geçecek nasıl yeteceğim bilemiyorum henüz şimdi tekrar dışarı çıkacağım.
Sabah : tam tahıllı ekmeğe beyaz peynır,domates,salatalık
öğlene kadar bolca suyumu içtim öğlene kadar aralıksız eğitimdeydim. Öğlen çıkıp müşteriye gittim trafikten yemek yiycek bi yer bulamadım 16:30 gibi tavuk ve salata yedim suyumu içiyorum ve yazmam gereken bı rapor var onu yaptım sımdı bıttı ılk etap dışarı cıkıp gelıcem devam edicem. Daha bişey yemem bi yeşil ekşi elma ve spor yapmayı düşünüyorum. muhtemelen dışarı cıktıktan sonra bı salona gıdıcem bugun hıc ıyı gıtmedı yanıma çantama ne atsam ne onerırsınız kutu sut elma falan mı atsam baska ne koyabılırım boyle durumlarda yemek ıcın.
Ama ama ama burçak olmasa daha iyi sankimmmÖğlen yemek yeme şansın yoksa hani burçaklar oluyor ya onlardan 4-5 tane yiyebilirsin, yanında bulundurursan böyle zamanlarda kurtarıcın olur.
Tavukla salata güzel olmuş, ama ben 7 de birşeyler yemen taraftarıyım, çorba varsa yemek ya da domates salatalık falan yiyebilirsin.
Kacta uyuyorsun bilmiyorum ama 11 de uyuyorsan elmani 8 buçuk gibi 1 bardak süt ile (yada yoğurt) tuketirsen hem rahat uyursun
Dukan diyeti en kisa surede en mükemmel sonucu aldigim diyettir ve uzun süre korudum verdiğim kiloyu.Dukan expresse özendirdiniz ayol beni...
Sen aynen uy ona canım...eminimki verirsin güzelce...sadece suyunu iyi içmelisin bence...Dukan diyeti en kisa surede en mükemmel sonucu aldigim diyettir ve uzun süre korudum verdiğim kiloyu.
2. Montignac
Dukan ı sağlık sorunu olur diye korktuğum için bıraktım uzun süre meyve den uzak ve protein ağırlıklı beslenmek bence zararlı. Ve ekmegi çok özlemiştim.
Dukan Ekspres 1 haftalık bi program ve Zir değil bana göre dukan gibi ve güçlendirme ve koruma evresi yok. Tek endişem kilo verememek
Sabah aç karnıma yapıyorum, bırakmayacağımBence de 1.5 2 kg verirsin spor da yapıyorsan .
Suyu en az 1. 5 içiyorum ve her gece yeşil çay. Inşallah Aynuram yaaa 2 3 haftadır ne yapsam kurtulamadim 70 lerden 69 olmak istiyorum inşallah yaaaSen aynen uy ona canım...eminimki verirsin güzelce...sadece suyunu iyi içmelisin bence...
Ceviz fındık. kutu sütmerhaba,
16:30 da eve geldim 4 hafta böyle koşturmaca geçecek nasıl yeteceğim bilemiyorum henüz şimdi tekrar dışarı çıkacağım.
Sabah : tam tahıllı ekmeğe beyaz peynır,domates,salatalık
öğlene kadar bolca suyumu içtim öğlene kadar aralıksız eğitimdeydim. Öğlen çıkıp müşteriye gittim trafikten yemek yiycek bi yer bulamadım 16:30 gibi tavuk ve salata yedim suyumu içiyorum ve yazmam gereken bı rapor var onu yaptım sımdı bıttı ılk etap dışarı cıkıp gelıcem devam edicem. Daha bişey yemem bi yeşil ekşi elma ve spor yapmayı düşünüyorum. muhtemelen dışarı cıktıktan sonra bı salona gıdıcem bugun hıc ıyı gıtmedı yanıma çantama ne atsam ne onerırsınız kutu sut elma falan mı atsam baska ne koyabılırım boyle durumlarda yemek ıcın.
Tam tahılı olduğu için tavsiye ediliyor diyebiliyorumAma ama ama burçak olmasa daha iyi sankimmmkuru yemişler daha iyidir
Valla bilemiyorum burçak için tam bi bilgim yok ama kuruyemişleri hafife almamak gerek...baya tok tutuyorlar ve çok faydalılar...Tam tahılı olduğu için tavsiye ediliyor diyebiliyorum, öğlen kuru yemişler gecirilmemeli fikrimce. Abla zaten menunun sonrasında da pek birşey yemediği için olur yani
Nanacım 1avuç yaglı tohum ve 1 kutu süt fırsat bulunmamış bir öglen yemeği için hatıka bir menüdür . Çig fındık ceviz gibi yağlı tohumlar çok saglıklıdır .o diyet piskevitlerinden daha sağlıklı ve kilo vermek için daha iyi bir şeçimdirTam tahılı olduğu için tavsiye ediliyor diyebiliyorum, öğlen kuru yemişler gecirilmemeli fikrimce. Abla zaten menunun sonrasında da pek birşey yemediği için olur yani
E sende onlarla yapsaydın ya ablaaa...bizde birlikte yapalımmı abla seninle?ama biliyorsin benim ilk haftam olduğu için iyi kilo veririm...bu da senin motiveni düşürmezse tabidukanı ben yapayımmı düşündürken fikrimi periyle emine çalıp önüme geçtilerneysem onlar versin ben onların adına kendim vermiş gibi sevinecem inşallah.
Diyet bisküvi lerine ben de karşıyım. Burçak bir diyet bisküvi si değildir. Tabi süt ve kuruyemise karşı değilim kendim öyle tuketiyorum hergun fazlacaNanacım 1avuç yaglı tohum ve 1 kutu süt fırsat bulunmamış bir öglen yemeği için hatıka bir menüdür . Çig fındık ceviz gibi yağlı tohumlar çok saglıklıdır .o diyet piskevitlerinden daha sağlıklı ve kilo vermek için daha iyi bir şeçimdir
Bende tuketiyorum zaten abla biliyorsunValla bilemiyorum burçak için tam bi bilgim yok ama kuruyemişleri hafife almamak gerek...baya tok tutuyorlar ve çok faydalılar...
Ben de ozledim : )Callanım canım benimmm hoş geldinnn...özlemişim kız...e kilo vermek istemiyorsun buraya da gelmiyorsun fıstık
: )) alemsin ya ,:)akmıyor canım akmıyoraksa bulur yumoşları,bizimkiler yerinde duruyor
Niye eksilmesin callanım?bence düzgün beslenirsen eksilir...buraya yazmayı da bırakma güzelim benim...Ben de ozledim : )
Soyle yapacagım aynuram saglıklı beslenip spor yapacagım, hergun buraya da yazmaya baslayacagım bir aksilik çıkmazsa inşallah
Artık kilo eksilirse sevineceğim, eksilmezse ideal kilom buymuş deyip üzülmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?