Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ama sen onu niçin yaptırdın fatmam?dimedinki bize...acımadımı canın?
Canım hacamat sünnet, peygambere efendimiz sürekli yaptırırmis. Hem bilinen hem de bilinmeyen her türlu hastalık nazar ve büyü için şifa. Ben de sünnet için yaptırdım. Yaparken az acıdi ertesi gün de çizikler az sizladi ama şimdi acaip rahatladım mesela adetim ağrısız oldu sayılır normalde çok ağrım olurdu şimdi az oldu. Ayrıca metabolizmayi da hızlandırıyor

E sende onlarla yapsaydın ya ablaaa...bizde birlikte yapalımmı abla seninle?ama biliyorsin beni m ilk haftam olduğu için iyi kilo veririm...bu da senin motiveni düşürmezse tabi
aynuracım şöyleki protein ağırlıklı olunca böbreklerime zarar veririm korkusu yaşadım artık herşeyden korkar oldum. sonra sen gençsin metobolizman sağlıklı çalışıyor tabiki benden fazla verirsin sen şu sağlık sorununu bir hallet bende düşüneyim yaparız tabi.

Tamam abla çok sağol yapıyorum hemen...boynum sızlıyor resmen kullak kenarlarıma da vuruyor abla.
onun ağrısını çeken bilir çekmeyen anlayamaz ama düşmanımın başına bile vermesin o ağrıyı okadarki insanın hayatını felç ediyor . bu haraketleri yatarken sabah kalkınca gün içerisinde yap aynura bayağı rahatlatır ama ağır kaldırma boynunu zorlayacak işler yapma ıslak saçla yatma oy oy ağrının ismini duyunca bile ürküyorum. eğer spor yapıyorsan mekik falan boynunu zorlamamlısın unutma.

Herkes zaten önerisini sunmuş katılıyorum kuruyemiş ve süt ikilisine ayran diyemiyorum çünkü kendimi düşününce ayran bende uyku yapıyo bugün içeyim dedim iki bardak sarhoş gibi dolaştım uyicaktım nerdeyse
Harrikkaaa olmuuuuuşş
Dukan expressten sonra hangi diyeti yapıyoruz sana uyucam ben
dukanı ben yapayımmı düşündürken fikrimi periyle emine çalıp önüme geçtiler neysem onlar versin ben onların adına kendim vermiş gibi sevinecem inşallah.
senin kilona gelelim bi beraber yapalım az bekle

inşallah pericim siz verin moraliniz düzelsinde ben sizin vermenizede kendim vermiş kadar sevinecem emin ol.

tamam abla ben şu dönemi bi atlatayım sen de kararını ver inşallah yaparız birlikte..
senin boynunda fıtık mı var abla?gerçekten insanın hayat fealiyyetini azltıyor...diş sızlamalarım da eşlik ediyor...kocamla da aram limoni e şimdi tahmin edersiniz halimi...ilaç aldım ağrıyı kesmesi için...

o zaman o sondakı kısım tam benlik desene haaaa...

Dukan ekspresten sonra eğer iyi kilo verdiysek devam ederiz yada bi ayran detoksu yapar öyle devam ederiz ben 69 olmak istiyorum inşallah yaaa

inşallah pericim siz verin moraliniz düzelsinde ben sizin vermenizede kendim vermiş kadar sevinecem emin ol.

Dukan ekspresten sonra eğer iyi kilo verdiysek devam ederiz yada bi ayran detoksu yapar öyle devam ederiz ben 69 olmak istiyorum inşallah yaaa
Mantıken düşününce garip geldi bu diyet bana zaten, hani her gün günlük yemeklerimize yeni şeyler ekliyoruz yarın mesela meyve eklicez, gittikçe daha çok yiyoruz gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…