- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Inşallah işe yarar yasom.dukanı ben yapayımmı düşündürken fikrimi periyle emine çalıp önüme geçtilerneysem onlar versin ben onların adına kendim vermiş gibi sevinecem inşallah.
Valla en son 64.7diİnşallah aynuram senin kilo n ne durumda
Aa guzel vermişsin,bir ara 66idinValla en son 64.7di
Canım hacamat sünnet, peygambere efendimiz sürekli yaptırırmis. Hem bilinen hem de bilinmeyen her türlu hastalık nazar ve büyü için şifa. Ben de sünnet için yaptırdım. Yaparken az acıdi ertesi gün de çizikler az sizladi ama şimdi acaip rahatladım mesela adetim ağrısız oldu sayılır normalde çok ağrım olurdu şimdi az oldu. Ayrıca metabolizmayi da hızlandırıyorAma sen onu niçin yaptırdın fatmam?dimedinki bize...acımadımı canın?
Gel diyorum ablam sana da yaptiralim ama gelmiyorsunbende yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok
aynuracım şöyleki protein ağırlıklı olunca böbreklerime zarar veririm korkusu yaşadım artık herşeyden korkar oldum. sonra sen gençsin metobolizman sağlıklı çalışıyor tabiki benden fazla verirsin sen şu sağlık sorununu bir hallet bende düşüneyim yaparız tabi.E sende onlarla yapsaydın ya ablaaa...bizde birlikte yapalımmı abla seninle?ama biliyorsin beni m ilk haftam olduğu için iyi kilo veririm...bu da senin motiveni düşürmezse tabi
günahlarım koyuvermiyor fatmacım ah gelebilsem çok isterim ama işteGel diyorum ablam sana da yaptiralim ama gelmiyorsun
onun ağrısını çeken bilir çekmeyen anlayamaz ama düşmanımın başına bile vermesin o ağrıyı okadarki insanın hayatını felç ediyor . bu haraketleri yatarken sabah kalkınca gün içerisinde yap aynura bayağı rahatlatır ama ağır kaldırma boynunu zorlayacak işler yapma ıslak saçla yatma oy oy ağrının ismini duyunca bile ürküyorum. eğer spor yapıyorsan mekik falan boynunu zorlamamlısın unutma.Tamam abla çok sağol yapıyorum hemen...boynum sızlıyor resmen kullak kenarlarıma da vuruyor abla.
Herkes zaten önerisini sunmuş katılıyorum kuruyemiş ve süt ikilisinemerhaba,
16:30 da eve geldim 4 hafta böyle koşturmaca geçecek nasıl yeteceğim bilemiyorum henüz şimdi tekrar dışarı çıkacağım.
Sabah : tam tahıllı ekmeğe beyaz peynır,domates,salatalık
öğlene kadar bolca suyumu içtim öğlene kadar aralıksız eğitimdeydim. Öğlen çıkıp müşteriye gittim trafikten yemek yiycek bi yer bulamadım 16:30 gibi tavuk ve salata yedim suyumu içiyorum ve yazmam gereken bı rapor var onu yaptım sımdı bıttı ılk etap dışarı cıkıp gelıcem devam edicem. Daha bişey yemem bi yeşil ekşi elma ve spor yapmayı düşünüyorum. muhtemelen dışarı cıktıktan sonra bı salona gıdıcem bugun hıc ıyı gıtmedı yanıma çantama ne atsam ne onerırsınız kutu sut elma falan mı atsam baska ne koyabılırım boyle durumlarda yemek ıcın.
Harrikkaaa olmuuuuuşşIyi akşamlar kızlar bakın akşam yemeğim yulaf kepeği nden pırasa böreği tadı harikaaaaaaaaa.
Menü Sabah
2 yumurta
Peynir
Maydanoz
Öğle Ton balığı
Havuç
Akşam
Pırasa böreği
Tavuk çorbası
Yoğurt
Eki Görüntüle 1684454
Dukan expressten sonra hangi diyeti yapıyoruz sana uyucam benDukan diyeti en kisa surede en mükemmel sonucu aldigim diyettir ve uzun süre korudum verdiğim kiloyu.
2. Montignac
Dukan ı sağlık sorunu olur diye korktuğum için bıraktım uzun süre meyve den uzak ve protein ağırlıklı beslenmek bence zararlı. Ve ekmegi çok özlemiştim.
Dukan Ekspres 1 haftalık bi program ve Zor değil bana göre.
dukan gibi ve güçlendirme ve koruma evresi yok. Tek endişem kilo verememek
senin kilona gelelim bi beraber yapalım az bekledukanı ben yapayımmı düşündürken fikrimi periyle emine çalıp önüme geçtilerneysem onlar versin ben onların adına kendim vermiş gibi sevinecem inşallah.
inşallah pericim siz verin moraliniz düzelsinde ben sizin vermenizede kendim vermiş kadar sevinecem emin ol.Herkes zaten önerisini sunmuş katılıyorum kuruyemiş ve süt ikilisineayran diyemiyorum çünkü kendimi düşününce ayran bende uyku yapıyo bugün içeyim dedim iki bardak sarhoş gibi dolaştım uyicaktım nerdeyse
Harrikkaaa olmuuuuuşş
Dukan expressten sonra hangi diyeti yapıyoruz sana uyucam ben
senin kilona gelelim bi beraber yapalım az bekle
tamam abla ben şu dönemi bi atlatayım sen de kararını ver inşallah yaparız birlikte..aynuracım şöyleki protein ağırlıklı olunca böbreklerime zarar veririm korkusu yaşadım artık herşeyden korkar oldum. sonra sen gençsin metobolizman sağlıklı çalışıyor tabiki benden fazla verirsin sen şu sağlık sorununu bir hallet bende düşüneyim yaparız tabi.
senin boynunda fıtık mı var abla?gerçekten insanın hayat fealiyyetini azltıyor...diş sızlamalarım da eşlik ediyor...kocamla da aram limoni e şimdi tahmin edersiniz halimi...ilaç aldım ağrıyı kesmesi için...onun ağrısını çeken bilir çekmeyen anlayamaz ama düşmanımın başına bile vermesin o ağrıyı okadarki insanın hayatını felç ediyor . bu haraketleri yatarken sabah kalkınca gün içerisinde yap aynura bayağı rahatlatır ama ağır kaldırma boynunu zorlayacak işler yapma ıslak saçla yatma oy oy ağrının ismini duyunca bile ürküyorum. eğer spor yapıyorsan mekik falan boynunu zorlamamlısın unutma.
o zaman o sondakı kısım tam benlik desene haaaa...Canım hacamat sünnet, peygambere efendimiz sürekli yaptırırmis. Hem bilinen hem de bilinmeyen her türlu hastalık nazar ve büyü için şifa. Ben de sünnet için yaptırdım. Yaparken az acıdi ertesi gün de çizikler az sizladi ama şimdi acaip rahatladım mesela adetim ağrısız oldu sayılır normalde çok ağrım olurdu şimdi az oldu. Ayrıca metabolizmayi da hızlandırıyor
Dukan ekspresten sonra eğer iyi kilo verdiysek devam ederiz yada bi ayran detoksu yapar öyle devam ederiz ben 69 olmak istiyorum inşallah yaaaHerkes zaten önerisini sunmuş katılıyorum kuruyemiş ve süt ikilisineayran diyemiyorum çünkü kendimi düşününce ayran bende uyku yapıyo bugün içeyim dedim iki bardak sarhoş gibi dolaştım uyicaktım nerdeyse
Harrikkaaa olmuuuuuşş
Dukan expressten sonra hangi diyeti yapıyoruz sana uyucam ben
senin kilona gelelim bi beraber yapalım az bekle
Sağol Emine'm,beklerim günlüğümeeeeDaydream- canım yeni günlüğün hayırlı olsun.
Inşallah en kisa surede hedefine ulasirsin...
Öğlen aklımdaydi unuttum yazmayi
inşallah pericim siz verin moraliniz düzelsinde ben sizin vermenizede kendim vermiş kadar sevinecem emin ol.
Mantıken düşününce garip geldi bu diyet bana zaten, hani her gün günlük yemeklerimize yeni şeyler ekliyoruz yarın mesela meyve eklicez, gittikçe daha çok yiyoruz gibi geliyoDukan ekspresten sonra eğer iyi kilo verdiysek devam ederiz yada bi ayran detoksu yapar öyle devam ederiz ben 69 olmak istiyorum inşallah yaaa
ayran aşını yasaklıyorum sizeDukan ekspresten sonra eğer iyi kilo verdiysek devam ederiz yada bi ayran detoksu yapar öyle devam ederiz ben 69 olmak istiyorum inşallah yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?