- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Amma tempolu hayatın var arkadaşım...
Mesajının ön kısmını okudum gittim kapı çaldı...aklımda sene hemen alternativ önermek vardı..geldim gerisini okudim baktım sormuşsun...evet canım bi gün kutu süt bi gün kutu ayran koy çantana...kutuyemişler ayır kendine.kavrulmamış olsun mutlaka...leblebi fındık ceviz badem...onlardan sayıyla yeye bilirsin çok olmaz ama.mesela 10fındıkla ya da bademle 1kutu süt ya da ayran...meyve ayran yiye bilirsin.çiyden havuç kullana bilirsin...bak ne güzel...hem ağzın tatlanır hem öyün atlamazsın...öyün atlamak hiç iyi deyildir unutma...
Öğlen yemek yeme şansın yoksa hani burçaklar oluyor ya onlardan 4-5 tane yiyebilirsin, yanında bulundurursan böyle zamanlarda kurtarıcın olur.
Tavukla salata güzel olmuş, ama ben 7 de birşeyler yemen taraftarıyım, çorba varsa yemek ya da domates salatalık falan yiyebilirsin.
Kacta uyuyorsun bilmiyorum ama 11 de uyuyorsan elmani 8 buçuk gibi 1 bardak süt ile (yada yoğurt) tuketirsen hem rahat uyursun
Ceviz fındık. kutu süt
lapa mı yapsam ben perşembe iyi fikir aslında heayran aşını yasaklıyorum size
heeeehh işte bu mesajına cevap verecektim :))) akupunktura giderken doktora sormuştum bir kez sömestr tatilinde 2 hafta evde oluyorum sabahları kahvaltıdan önce yürüyüş yapayım diye, aç karnına yapma demişti aklıma gelince sana da söyleyeyim dedim :) sanırım daha çok acıkmamıza sebep oluyor emin değilimSpor yapıyorum aç karnıma 30 dakika tempolu, sabah kahvaltısından önce yazmıştım.
Çok fazla kendimi yordugum için ayaklarım ağrıyordu, üstüne iyi kolesterolün düşük, kötü kolesterolün yüksek olması üzerine en sagliklisinin bu olacagini (kilo vermemin durmasindan korkuyordum) düşündüm. Kilo durur mu bilmiyorum, aksine bana 2 haftada 1,5-2 kilo verirsin demişti. Bunu haftasonu anlayacağım. Ama sporu bırakmadım.
Bu konuşulmuştu daha önce..ne aç nede tok yapılmaz....bişeyler atıştırıp spor yapılmalı...çünkü yenen şeyi öğütmek içinde enerji harcandığı için yarı dolu mideyle spor yapmak en iyisi...heeeehh işte bu mesajına cevap verecektim :))) akupunktura giderken doktora sormuştum bir kez sömestr tatilinde 2 hafta evde oluyorum sabahları kahvaltıdan önce yürüyüş yapayım diye, aç karnına yapma demişti aklıma gelince sana da söyleyeyim dedim :) sanırım daha çok acıkmamıza sebep oluyor emin değilim
evet bende hertürlü hastalık vartamam abla ben şu dönemi bi atlatayım sen de kararını ver inşallah yaparız birlikte..
senin boynunda fıtık mı var abla?gerçekten insanın hayat fealiyyetini azltıyor...diş sızlamalarım da eşlik ediyor...kocamla da aram limoni e şimdi tahmin edersiniz halimi...ilaç aldım ağrıyı kesmesi için...
Sakin hazır çorba içme , kahve şekersiz ise metabolizma yı çalıştırıyorbenim uyku düzenim hiç yok onu söyleyeyim ufak bebeğim olduğu için her an ayaktayım. olabilir burçak kolay olur benım ıcın ofisdeyken arada bi ufak salata,yoğut falan çözebilirim aslında ama ofisdeykende eğitimden çıkamıyorum sonra hemen dışarı çıkmam gerekiyor o yuzden kalıyor. Hazır bardak çorbalar var onlardanda almayı dusunuyorum ofise en azından bı kahve arası yerıne çorba içebilirim
Sakin hazır çorba içme , kahve şekersiz ise metabolizma yı çalıştırıyor
lapa mı yapsam ben perşembe iyi fikir aslında he
Şimdi baktım sizin 7günlük dukana
Mantıken düşününce garip geldi bu diyet bana zaten, hani her gün günlük yemeklerimize yeni şeyler ekliyoruz yarın mesela meyve eklicez, gittikçe daha çok yiyoruz gibi geliyo
Niye kız sağlıklı değil mi bana sağlıklı geldi hem protein hem karbonhidrat hem süt ürünü daha neayran aşını yasaklıyorum size
Hayır, bana da böyle yağ yakımı hızlanır dedi. Bende önceden araştırmalarıma gore erken yapılan sporun daha sağlıklı olduğunu okumuştum. Ve bunu 1 aydır yapıyorum daha zinde hissediyorumheeeehh işte bu mesajına cevap verecektim :))) akupunktura giderken doktora sormuştum bir kez sömestr tatilinde 2 hafta evde oluyorum sabahları kahvaltıdan önce yürüyüş yapayım diye, aç karnına yapma demişti aklıma gelince sana da söyleyeyim dedim :) sanırım daha çok acıkmamıza sebep oluyor emin değilim
Bugünki menümü yazıyorum bendee :=
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
peynir
çay
maydanoz domates
öğle:
ton balığı
2 bardak ayran (nasıl bir ikili yarattıysam böyle)
akşam:
tavuk ızgara
yoğurt
salata
2 lt su içtim. 68 dk yürüyüş yaptım. karışık bir bitki çayıda içicem mecburen sallama içicem yeşil çay bitkim bitti almam lazımdı unuttum
nanacım şöyle denmek isteniyor kahvaltını yaptın 1 1.5 saat sonra yapabilirsin yada sabah yürüyüşe gitmeden 1 elma yada 1 bardak süt içip gidebilirsin. aç yapılan spor kas kaybına sebep oluyor.Hayır, bana da böyle yağ yakımı hızlanır dedi. Bende önceden araştırmalarıma gore erken yapılan sporun daha sağlıklı olduğunu okumuştum. Ve bunu 1 aydır yapıyorum daha zinde hissediyorum
Türk kahvesi? Ben pek icmiyorum ama günde 1 2 defa tavsiye ediliyor, hem sağlık açısından da faydası varmışkahve ve çay sevmem yani siyah çay ama icince de şekersiz içiyorum
çık yapmayınNiye kız sağlıklı değil mi bana sağlıklı geldi hem protein hem karbonhidrat hem süt ürünü daha ne
Yoğurt yiyorum ya abla. Ama kahvaltıdan önce yapıyorum.nanacım şöyle denmek isteniyor kahvaltını yaptın 1 1.5 saat sonra yapabilirsin yada sabah yürüyüşe gitmeden 1 elma yada 1 bardak süt içip gidebilirsin. aç yapılan spor kas kaybına sebep oluyor.
Bana da kilo vermek zor gibi geliyo ama baktım yapanların yorumlarına filan en az 800 gr vermişler yada 1 2 kg verenler var.Şimdi baktım sizin 7günlük dukana
Yorumumu şimdi yazmıycam bi gelin 7. Günede o zaman konuşuruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?