Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünki menümü yazıyorum bendee :=

Sabah:
2 haşlanmış yumurta
peynir
çay
maydanoz domates

öğle:
ton balığı
2 bardak ayran (nasıl bir ikili yarattıysam böyle )

akşam:
tavuk ızgara
yoğurt
salata

2 lt su içtim. 68 dk yürüyüş yaptım. karışık bir bitki çayıda içicem mecburen sallama içicem yeşil çay bitkim bitti almam lazımdı unuttum

bu ara biraz daha yoğun olacak mecburen ofiste eğitim kampına girdik ee akşam okul arada müşteriler vs vs uzayıp gidiyor. onları şimdi koliyle alıp bırakmayı düşünüyorum eve her çıkarken çantama atacağım havuç olabilir onlarıda koyabilirim çantama. Öğün atlamanın kötü olduğunu biliyorum ama işte amalar fırsat bulamıyorum.. Bu arada tartım bozukmuş kesin yani ama yenisini alamadım kitap siparişi verdim avmye 2-3 güne gelir dediler onu almaya giderken onu da alacağım.

Ceviz fındık. kutu süt

benim uyku düzenim hiç yok onu söyleyeyim ufak bebeğim olduğu için her an ayaktayım. olabilir burçak kolay olur benım ıcın ofisdeyken arada bi ufak salata,yoğut falan çözebilirim aslında ama ofisdeykende eğitimden çıkamıyorum sonra hemen dışarı çıkmam gerekiyor o yuzden kalıyor. Hazır bardak çorbalar var onlardanda almayı dusunuyorum ofise en azından bı kahve arası yerıne çorba içebilirim

Ya geçmişi okursan alıntılamamıştım ama cevap vereyim demiştim N Nana 'in bi mesajına ama unuttum iyi mi geçmişe döneyim en iyisi

heeeehh işte bu mesajına cevap verecektim :))) akupunktura giderken doktora sormuştum bir kez sömestr tatilinde 2 hafta evde oluyorum sabahları kahvaltıdan önce yürüyüş yapayım diye, aç karnına yapma demişti aklıma gelince sana da söyleyeyim dedim :) sanırım daha çok acıkmamıza sebep oluyor emin değilim

ben yazmıştım ama eksik bişey mi kaldı ? spora gidemedim eve geldik şimdi hastaneden daha çıkmam herhalde çok yorgunum zaten ve hazırlamam gereken bı rapor var ama yarın telafi ederim suyumu içtim menumude yazmıştım

Bu konuşulmuştu daha önce..ne aç nede tok yapılmaz....bişeyler atıştırıp spor yapılmalı...çünkü yenen şeyi öğütmek içinde enerji harcandığı için yarı dolu mideyle spor yapmak en iyisi...

evet bende hertürlü hastalık var 2sene önce yerlerde yattım 6ay boyunca hiçb işey ağrımı kesmedi kaçtane doktora gittim fizik tedavisi oldum malesef geçmedi boynumu bile çeviremez olmuştum sonra tv izlerken bir adama denk geldim manüel terapi yapıyordu onun için ankaraya gittim boynum rahatladı ama sırt ağrılarım geçmedi en son doktorum antidepresan ilaç başladı kuru iğne tedavisi yapıldı mağnezyum kullandım biraz rahatladım ama hala ağır bişey kaldırmıyorum mümkün olduğunca tabi ne kadar yapabilirsem yılladır örgü örmüyorum aynura yün işinide bi severimki bu sana attığım hareketleri ben hergün yapıyorum sabah uyanır uyanmaz ama stres yapmayacan üzülmeyecen buda mümkün olursa tabi.

Sakin hazır çorba içme , kahve şekersiz ise metabolizma yı çalıştırıyor

Mantıken düşününce garip geldi bu diyet bana zaten, hani her gün günlük yemeklerimize yeni şeyler ekliyoruz yarın mesela meyve eklicez, gittikçe daha çok yiyoruz gibi geliyo
Şimdi baktım sizin 7günlük dukana
Yorumumu şimdi yazmıycam bi gelin 7. Günede o zaman konuşuruz ..

Hayır, bana da böyle yağ yakımı hızlanır dedi. Bende önceden araştırmalarıma gore erken yapılan sporun daha sağlıklı olduğunu okumuştum. Ve bunu 1 aydır yapıyorum daha zinde hissediyorum

Menüne bakınca akupunktura gittiğin zamanki menüler geldi aklıma , böyleydiler perim

Hayır, bana da böyle yağ yakımı hızlanır dedi. Bende önceden araştırmalarıma gore erken yapılan sporun daha sağlıklı olduğunu okumuştum. Ve bunu 1 aydır yapıyorum daha zinde hissediyorum
nanacım şöyle denmek isteniyor kahvaltını yaptın 1 1.5 saat sonra yapabilirsin yada sabah yürüyüşe gitmeden 1 elma yada 1 bardak süt içip gidebilirsin. aç yapılan spor kas kaybına sebep oluyor.

Y
nanacım şöyle denmek isteniyor kahvaltını yaptın 1 1.5 saat sonra yapabilirsin yada sabah yürüyüşe gitmeden 1 elma yada 1 bardak süt içip gidebilirsin. aç yapılan spor kas kaybına sebep oluyor.
Yoğurt yiyorum ya abla. Ama kahvaltıdan önce yapıyorum.

Şimdi baktım sizin 7günlük dukana
Yorumumu şimdi yazmıycam bi gelin 7. Günede o zaman konuşuruz ..
Bana da kilo vermek zor gibi geliyo ama baktım yapanların yorumlarına filan en az 800 gr vermişler yada 1 2 kg verenler var.
Ben zaten her gün 2 meyve yemem normalde de yemem ve aramam hiç benim derdim ekmekle
ama bu hafta uyucam listeye bakalım netice nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…