Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah aç karna yapılan yogun spor kan şekerini düşürür perim , o yüzden dr. Lar aç spora gitmeyi önermezler

iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2dlm civarı ekmek
peynir domates
ARA
1 incir 1 ceviz
ÖĞLE
1 hş yumurta
ayran
1mandalina
AKŞAM
Tavuk şiş
ayran
salata
1.5 2 lt civarı su 35 dk yürüyüş
öğlenim pek olmadı törenden dolayı okuldaydım ancak bu şekilde ayarlayabildim hayırlı akşamlar

Hayır, bana da böyle yağ yakımı hızlanır dedi. Bende önceden araştırmalarıma gore erken yapılan sporun daha sağlıklı olduğunu okumuştum. Ve bunu 1 aydır yapıyorum daha zinde hissediyorum
Nanacım tabiki sabah sporu günün daha sonraki bölümünde yapılan spordan daha iyidir , tümgün bünyen daha iyi çalişir ve dinç olursun . Bu farklı bişi aç karna spora gitmek ayrı bişi ... Yaseminin dediği gibi ya kahvaltıdan bir süre sonra yada spordan önce bişiler atıştırarak spor yapmak sağlık ıçından ve kilo vermek açısından daha iyidir . Yani benim bilgilerimde bu yönde ...

Hocam son zamanlarda az uğruyorsunuz takima sanki bi problem yok değil mi
?

bence menu gayet güzel. Bu hafta en az 1 kg gider bence sizden

Bugün kayınvalideme iğne yapmışlar ama ameliyathanede bayıltmışlar 1 saat sürmüş...boyun bel fıtıklarının Ağrı'sından duramıyor kadıncağız...

yasom7272 yasom ablam bugün kemoterapi alacaktı kan değerlerinde enfeksiyon çıkmış..ertelediler...yine kan ve gaita almışlar cuma çıkacak sonuçları..antibiyotikle falan geçer mi acaba enfeksiyon...

Ablam zaten bende karşıyım, yataktan kalkıp gitmiyorum ki. Sadece kahvaltıdan önce yi kast ettim aç demekle

Geçmiş olsun hulyam ..kaç kemoterapi kaldı ?
2 tane kaldı..ama ertelendi işte enfeksiyon çıkınca..Allahım nazarlardan saklasın ablamı ,vardır bunda da bir hikmet diyor..öylesine koşulsuz teslim etmiş ki kendini Allaha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…