Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abla bu saatlerde bi bardak süt ile meyve yapsan süper olur. Menun güzel ama keşke ikindi zamanında en azından fındık fıstık yeseydin

YARIM HAFTALIK RAPOR

@fatmanurkaya 46mesaj,dün spor yapılmamaış...30dakika spor borcun oluştu
@Nazsana dair hiç bilg yok...sadece 9mesajın var
@xpreiaZ126mesaj,dün spor yapılmamış...30dakika spor borcun oluştu
asfarovski 78mesaj,2gün menü vermişsin...bi gün spor yapmamışsın....30dakika spor borcun oluştu
N Nana 45mesaj,KUSURSUZ
@keklik_5850mesaj,KUSURSUZ
@tozpembefil5mesaj,sadece dün menü vermiş...bu gidişle listeye girilmez
@shadelima20mesaj,bir gün menü vermemiş,30dakika spor borcu var...2gündür ortada yok
@plasticwomancanım bugünle birlikte 4gündür spor yapmamışsın verdiyin listelere göre...2saat spor borcun oluşmuş....canım rica ederim menülerini daha düzenli yaz...her defa suyunu sporunu da menüye yaz lütfen...çok zorlanıyorum arayınca...
@Mysedefaramıza cumartesiden katılmış,2gün menü spor vermiş,dünden beridir yoksun tatlım

Abla Allah sabır versin nasıl bunları bulup birleştirip tektek yaziyon

Allah sifa versin hülyam.
Ne güzel bir teslimiyet rabbim bize de zorluklar karşısında ona teslim olabilmemizi nasip etsin.
2 tane kaldı..ama ertelendi işte enfeksiyon çıkınca..Allahım nazarlardan saklasın ablamı ,vardır bunda da bir hikmet diyor..öylesine koşulsuz teslim etmiş ki kendini Allaha...

@yasom7272 yasom ablam bugün kemoterapi alacaktı kan değerlerinde enfeksiyon çıkmış..ertelediler...yine kan ve gaita almışlar cuma çıkacak sonuçları..antibiyotikle falan geçer mi acaba enfeksiyon...
Geçmiş olsun ablam inşallah hemen atlatır ve alır son iki kemoterapiyi hep aklımda ablan var güzel ablam allah şifa versin en kısa zamanda

Nazar değmesin masallahi var, caddeyi geziyor yavastan, değneği bırakmaya başladık Allaha şükür, ama sağ elini kullanamiyor
Canım bizde aynısını tam bir yıl önce babannem ile yaşadık çok zordu. 8 gün yoğun bakımdan sonra evde de sürekli egzersiz yaptık ama biz hiç taviz vermedik sürekli zorladik yürümesi günlük işlerini yapması için. Allaha çok şükür 2 aydan sonra yemeğini bile yapmaya başladı. Annem ve yengem başta çok karşı çok korumacı davrandılar herşeyini yapmaya çalıştılar ama biz karşı çıktık sürekli teşvik ettik hatta babam zorladı ama doktor böyle önerdi bize. Babannem sağolsun biraz nazlı doktor da tanıdık olunca yüz vermeyin dedi.

Teşekkür ederim kaptanım borcum borç ne öderim ne inkar ederim

Maşallah diyelim
Sen yaparsın ama tuttuğunu koparan bi yapın var bence
sağol Eminem ama hemen sıkılan bir tipim...uzun süreye yayabilsem olacakta,bakalım bu sefer napıcam...şu kursak denen yer yok mu beni çok rahatsız etmeye başladı...

sağol Eminem ama hemen sıkılan bir tipim...uzun süreye yayabilsem olacakta,bakalım bu sefer napıcam...şu kursak denen yer yok mu beni çok rahatsız etmeye başladı...
Bu sefer olucak insallah.
Ben de ocağa kadar kurtulmak istiyorum kilolardan yoksa daha vakit ayırmak istemiyorum.
Çok fazla vakit harcıyorum zayiflamak için ve enerji.
Bazen diyorum bırak ne olursa olsun sanki bu kadar kafama takip da zayiflayabiliyo muyum.
2016 ya hedefledigimiz kiloyla giricez hulyacim inşallah

Benim ananemde kiyamiyor, bende kiziyorum ama çoğu zaman beni dinlemiyor, yatarken üstünü hep ananem çıkarırdi 2 ay öncesine kadar bu yüzden hep kiziyordum alistiriyorsun diye. Ama anlatamıyorum. Küçük ablam evlenmeden önce bu yüzden hep tartışırdı ananemle. Şimdi evde 3umuz kaldık ben taviz veremiyorum artık ananeme, yoksa annem herşeyi karşıdan bekleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…