Ewet, sanırım dondurmuş adı soluk yazıyor, geçici sure hesap pasiftir diyorAnaaam kim dondurmuş anlamadım...yasemin ablamı?
Olsun ablam belki bunda da bizim görmediğimiz bir hayır vardır. Hayran oldum ablanin teslimiyetine. Rabbim ne büyük onun koruması ne güzelİnşallah kuzum şu aksilikler olmasaydı aralık başı bitecekti..
Nanacim beni yanlış anlamani istemem bizde yaşadığımız için söylüyorum. Biz hepimiz çok severiz babannemi ama 10 sene önce ilk ameliyatından sonra ki disk kaymasından ameliyat olmuştu, tuzlu elma yiyip tansiyonu nu çıkardı ve vertigo oldu. 3 sene önce bir ay arayla iki dizinden de alt üst protez ameliyatı oldu ve yine simarmaya başladı ama bu sefer işi sıkı tuttuk. Gelinleri çok düşkün babanneme biz kizinca bile dayanamazlar ama onlar kötülük yapıyor. Babam bagirta bagirta yaptırdı egzersizleri şimdi bin şükür bastonsuz yapıyor her işini. Demek istediğim herkes sever atasini anasını ama onların iyiliği için bazen katı olmak lazımBenim ananemde kiyamiyor, bende kiziyorum ama çoğu zaman beni dinlemiyor, yatarken üstünü hep ananem çıkarırdi 2 ay öncesine kadar bu yüzden hep kiziyordum alistiriyorsun diye. Ama anlatamıyorum. Küçük ablam evlenmeden önce bu yüzden hep tartışırdı ananemle. Şimdi evde 3umuz kaldık ben taviz veremiyorum artık ananeme, yoksa annem herşeyi karşıdan bekleyecek.
Tabi ki yoksa iyileşmeye niyetleri olmuyor, istiyorlar ki birden ayaklanayimNanacim beni yanlış anlamani istemem bizde yaşadığımız için söylüyorum. Biz hepimiz çok severiz babannemi ama 10 sene önce ilk ameliyatından sonra ki disk kaymasından ameliyat olmuştu, tuzlu elma yiyip tansiyonu nu çıkardı ve vertigo oldu. 3 sene önce bir ay arayla iki dizinden de alt üst protez ameliyatı oldu ve yine simarmaya başladı ama bu sefer işi sıkı tuttuk. Gelinleri çok düşkün babanneme biz kizinca bile dayanamazlar ama onlar kötülük yapıyor. Babam bagirta bagirta yaptırdı egzersizleri şimdi bin şükür bastonsuz yapıyor her işini. Demek istediğim herkes sever atasini anasını ama onların iyiliği için bazen katı olmak lazım
Ne öderimmiii?yolarım kız seni tabiki ödeyeceksin...Teşekkür ederim kaptanım borcum borç ne öderim ne inkar ederim
İnsallah gecer en kısa zamanda@yasom7272 yasom ablam bugün kemoterapi alacaktı kan değerlerinde enfeksiyon çıkmış..ertelediler...yine kan ve gaita almışlar cuma çıkacak sonuçları..antibiyotikle falan geçer mi acaba enfeksiyon...
Sagol aebenimCallanım hastanızmı vardı ? Kaçırmışım geçmiş olsun .
Sağol Aynuram...Daydream- hülyam Rabbim ablanı korusun...onun o güzel yüreyine sağlık...
İnşallah callancım...İnsallah gecer en kısa zamanda
Uzaklaştırma mı aldı acabaEwet, sanırım dondurmuş adı soluk yazıyor, geçici sure hesap pasiftir diyor
Uzaklaştırma alacak bişey yazmaz o,kendi gitmiştir ama neden işte?Uzaklaştırma mı aldı acaba
Bu arada annen için en doğrusunu yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?