- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Tamam kaptan ya yolma oy oyyyy yarın iki saat yürür hem o günü hem bugünü hem normal günü öder üstüne de peşin ödeme yaparım 1 günlükNe öderimmiii?yolarım kız seni tabiki ödeyeceksin...
Hocam son zamanlarda az uğruyorsunuz takima sanki bi problem yok değil mi
?
bence menu gayet güzel. Bu hafta en az 1 kg gider bence sizden
Aynen fatmanur artık sadece menü vermeye bide günaydın demeye geliyor ..
@yasom7272 yasom ablam bugün kemoterapi alacaktı kan değerlerinde enfeksiyon çıkmış..ertelediler...yine kan ve gaita almışlar cuma çıkacak sonuçları..antibiyotikle falan geçer mi acaba enfeksiyon...
evet kızlar sonuçlar hazır...bi saat oldu bir az dinleneyim gelirim yine...
Antepia27 ablam canım sen nerelerdesin?kaç gündür modun düşmüş...keyifsizsin galiba..
Kızımı 1 saatir uyutmaya calışıyorum.uyuyor sonra tekrar uyanıyor,meger azcık buyuk abdestni yapmış bezine,ondan rahatsız oluyormuş yavrucak.
Kuzu yaaa kaç aylık çiş desin o daKızımı 1 saatir uyutmaya calışıyorum.uyuyor sonra tekrar uyanıyor,meger azcık buyuk abdestni yapmış bezine,ondan rahatsız oluyormuş yavrucak.
Ay canım nasıl okuduysam sen de gidiyorsun gibi anladım korktum bir aniyi akşamlar hanımlar, nasılsınız, nasıl gidiyor hayat? Benim beyim yok bir hafta kadar kafa dinleyeceğim.( Yani hayat eşimle ayrı güzel ama arada böyle de güzel oluyor)
iyi akşamlar hanımlar, nasılsınız, nasıl gidiyor hayat? Benim beyim yok bir hafta kadar kafa dinleyeceğim.( Yani hayat eşimle ayrı güzel ama arada böyle de güzel oluyor)
Ay canım nasıl okuduysam sen de gidiyorsun gibi anladım korktum bir anyasemin abla nasıl korkuttuysa artık
Böyle tatlı ayriliklar tatlı olur ozlemek de güzel
Yapalım ablam bu hafta benim zor adet yeni bitiyor ama gelecek hafta kapisalim mi ne dersinnasılsın adaşım bir ara yine fatmaların haftası yapalım inşallah
Yapalım ablam bu hafta benim zor adet yeni bitiyor ama gelecek hafta kapisalim mi ne dersin
Ben varım cumartesi başlıyoruz o zamaninşallah canım yarışmyıp destekleyerek fatmalar güçlerini birleştirsin o haftaya damgası vuralım derim boğa fatmalarıekibinin gücünü görelim
Neden uzaklaştırma alsın kiUzaklaştırma mı aldı acaba
Bu arada annen için en doğrusunu yapıyorsun
@yasom7272 yasom ablam bugün kemoterapi alacaktı kan değerlerinde enfeksiyon çıkmış..ertelediler...yine kan ve gaita almışlar cuma çıkacak sonuçları..antibiyotikle falan geçer mi acaba enfeksiyon...
Uzaklaştırma değil bacım kendi dinlenmek istemiş canım ablamiz. Nasılsa yazamıyor serzenişte bulunayım azNeden uzaklaştırma alsın ki
Cevap verecektim ama göremicenhayır yasak size şok diyetler onu yaptığınız için kilo veremez oldunuz yeter . bak vicdan çorbasına izin veriyorum hiç değilse sabah kahvaltısı yapıp onu içebiliyorsunuz yoğurtla.
Şimdi baktım sizin 7günlük dukana
Yorumumu şimdi yazmıycam bi gelin 7. Günede o zaman konuşuruz ..
Ama böyle deme merak ettim şuan ne diyeceğini yaaaaMenüne bakınca akupunktura gittiğin zamanki menüler geldi aklıma , böyleydiler perim
Evet bu diyeti görmüştüm, maşallah her şeye atlamaya başladım iyice@firuzeew Eminecim bu diyet...Avrupa da ameliyat olması gerekn ve kilo fazlası olan hastalara uygulanıyomuş...Eki Görüntüle 1684567
Menü
Tabiki yine öğlen uyandım
Öğle
2 yumurta 3 kaşık yulaf ezmesi peynir ile omlet
1 bardak ayran
Ara
3 badem 4 fındık
Akşam
2 tane küçük tavuk adana
1 kaşık pilav
3 kaşık asure
Asure ye kızacaksiniz ama kase kase yerdim inanın o derece zor dayanirim amaama ama
2 litre su
Spor yok
İnşallah selamlarımı iletin yasoma..Ablam şimdi yasemin abla yazdı sana iletmemi istedi
Antibiyotik lerin ise yarayacağını ve geçmiş olsun dileklerini iletmemi istedi. Grip ya da hasta kişilerle görüşmesin diyor. Kırılan olursa da önceliği sağlığına versin diye söyledi mutlaka
Cevap verecektim ama göremicen
Ama böyle deme merak ettim şuan ne diyeceğini yaaaa
Evet bu diyeti görmüştüm, maşallah her şeye atlamaya başladım iyice
Ohh yee yeee sporda yapma seeen
Daha önce paylaşmıştım diyeti perim hatta Buket le orada tanışmıştık...Cevap verecektim ama göremicen
Ama böyle deme merak ettim şuan ne diyeceğini yaaaa
Evet bu diyeti görmüştüm, maşallah her şeye atlamaya başladım iyice
Ohh yee yeee sporda yapma seeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?