Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hocam son zamanlarda az uğruyorsunuz takima sanki bi problem yok değil mi
?

bence menu gayet güzel. Bu hafta en az 1 kg gider bence sizden

canlarım bvugünlerde okul çok yoruyor dersler sınavlar falan bizim ufaklıkta izin vermiyor menümü verirken atlayıp atlayıp duruyor üstüme cumartesi pazar gezme ptesi temizlik bugün okulda tören derken fazla uğrayamadım ama aklım hep burda kaldı diyetim çok şükür iyi gidiyor çok teşekkür ederim hatrımı sorduğunuz için ALLAHrazı olsun

Aynen fatmanur artık sadece menü vermeye bide günaydın demeye geliyor ..

@yasom7272 yasom ablam bugün kemoterapi alacaktı kan değerlerinde enfeksiyon çıkmış..ertelediler...yine kan ve gaita almışlar cuma çıkacak sonuçları..antibiyotikle falan geçer mi acaba enfeksiyon...

canım tekrar geçmiş olsun inşallah olumsuz bir şey çıkmaz

evet kızlar sonuçlar hazır...bi saat oldu bir az dinleneyim gelirim yine...

kaptanım ellerine sağlık gerçekten çok uğraşıyorsun bizim için hakkını helal et ALLAH razı olsun canım menim

Antepia27 ablam canım sen nerelerdesin?kaç gündür modun düşmüş...keyifsizsin galiba..

canım yalnızca aşırı yoğun ve yorgunum çok şükür iyiyim çok teşekkürler

Kızımı 1 saatir uyutmaya calışıyorum.uyuyor sonra tekrar uyanıyor,meger azcık buyuk abdestni yapmış bezine,ondan rahatsız oluyormuş yavrucak.

yaa seni buralarda görmek ne güzel yazınıda enerjinide gerçekten özledim her nekadar artık kimseyle menim yarışacak halimi bırakmasanda

yarın inşallah okuldan önce erkenden hem diyetisyene hem dahiliyeye gideceğim diyetisyenim yaptığim diyeti gayet sağlıklı verdiğim kiloyıda normal buldu tahlil sonuclarına göre belki bir kaçvitamin birkaçbişey ekleyebilir
daha önceden yaptırdığim kas yağ oranlarını istedi bulursam onu götüreceğim bakalım nekadar yağim gitmiş vücut yaşim 55 çıkmıştı baklım nekadar gençleşmişim
bizim bir arkadaş fatma gitme diyetisyen değil senin bu şekilde vermen sana iyi geldi diyor
men anladımki ne yapacağini bilmek değil nasıl yapacaksı sorun buydu çok şükür men nasıl yapacağimi anladım takımımla yapacağim inşallah iyiki varsınız sevgili takımım

iyi akşamlar hanımlar, nasılsınız, nasıl gidiyor hayat? Benim beyim yok bir hafta kadar kafa dinleyeceğim.( Yani hayat eşimle ayrı güzel ama arada böyle de güzel oluyor)
Ay canım nasıl okuduysam sen de gidiyorsun gibi anladım korktum bir an yasemin abla nasıl korkuttuysa artık

Böyle tatlı ayriliklar tatlı olur ozlemek de güzel

iyi akşamlar hanımlar, nasılsınız, nasıl gidiyor hayat? Benim beyim yok bir hafta kadar kafa dinleyeceğim.( Yani hayat eşimle ayrı güzel ama arada böyle de güzel oluyor)

ayrıldığiniz gibi kavuşun canım evet biraz özlemek güzel olur

@yasom7272 yasom ablam bugün kemoterapi alacaktı kan değerlerinde enfeksiyon çıkmış..ertelediler...yine kan ve gaita almışlar cuma çıkacak sonuçları..antibiyotikle falan geçer mi acaba enfeksiyon...

Ablam şimdi yasemin abla yazdı sana iletmemi istedi

Antibiyotik lerin ise yarayacağını ve geçmiş olsun dileklerini iletmemi istedi. Grip ya da hasta kişilerle görüşmesin diyor. Kırılan olursa da önceliği sağlığına versin diye söyledi mutlaka

hayır yasak size şok diyetler onu yaptığınız için kilo veremez oldunuz yeter . bak vicdan çorbasına izin veriyorum hiç değilse sabah kahvaltısı yapıp onu içebiliyorsunuz yoğurtla.
Cevap verecektim ama göremicen
Şimdi baktım sizin 7günlük dukana
Yorumumu şimdi yazmıycam bi gelin 7. Günede o zaman konuşuruz ..
Menüne bakınca akupunktura gittiğin zamanki menüler geldi aklıma , böyleydiler perim
Ama böyle deme merak ettim şuan ne diyeceğini yaaaa
@firuzeew Eminecim bu diyet...Avrupa da ameliyat olması gerekn ve kilo fazlası olan hastalara uygulanıyomuş...Eki Görüntüle 1684567
Evet bu diyeti görmüştüm, maşallah her şeye atlamaya başladım iyice

Ohh yee yeee sporda yapma seeen

İnşallah selamlarımı iletin yasoma..

Cevap verecektim ama göremicen

Ama böyle deme merak ettim şuan ne diyeceğini yaaaa

Evet bu diyeti görmüştüm, maşallah her şeye atlamaya başladım iyice

Ohh yee yeee sporda yapma seeen
Daha önce paylaşmıştım diyeti perim hatta Buket le orada tanışmıştık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…