Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:) :) :) ben tatlıyı ve karbonhidratı çok seviyorum. Birde bizim iş yerinde akşam üstü çay servisi var. Bazen meyve olsada genelde tatlı oluyor. O 2 parçacık bitter beni baya tutuyor. Hiç tatlıya gözüm kalmıyor. Birde hani istersem yerim rahatlığı olunca insan o kadar aramıyorda :) :)

Naber kızlar, bir bitmek bilmeyen günün daha sonuna geldik... Tüm haftam böyle ne yazık ki...

Sabah:
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 parça dil peyniri
1 dilim ekmek

ara: 1 parça bitter çikolata, 1 nescafe

öğle:
1 tabak etli türlü
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 1 türk kahvesi, nescafe, 1 ince şerit portakal üstü çikolata kaplı ( inanın ne yedim bende bilmiyorum. Kürdan kadar birşeydi hiçde sevmedim tadını.. Toplantıya gittik zorla yedirdiler resmen.. İş toplantısı mı altın günümü belli olmuyor bazen)

ara: 1.5 mandalina,

Akşam: 1 bardak ayran, 1 tane elma
Spor: 10091 adım
su: 2 litre

Son düzenleme:

merhaba kaptanım.. hafta sonu hasta baktım.. biricik sevgilim basit bir grip oldu ama malum erkekler.. o grip bize adamın son saatleriymişde yerinden kalkamıyormuş gibi yansıdı.. tüm hafta sonu söylendi, şikayet etti, bana bakmıyosun dedi, hamile gibi sürekli bir şeyler aşerdi.. bir süre sonra insanın beyni yanıyor tabii ki... ilk fırsatta cuma cumartesi pazar menülerimi yazıcam ama bu hafta çok yoğunum akşam yemeğine bile zamanım kalmıyor. 7.5 u geçiyor bende yiyemiyorum bile ama aklımda ilk müsait olduğumda yazıcam..

Bugün kü menüm
Kahvaltı/Öğle (geç kalktım bugün) : 2 dilim kepek ekmekten peynirli domatesli tost, 1 yumurta
Akşam: dünkü kıymalı ıspanak yemeğinden 1 tabak, 1 kase yoğurt
Ara :10 tane çekirdek (gezmeye gittim gezme faciası oldu herkes çıt çıt yeyince dayanamadım), 1 salatalık turşusu
Ara: Şekersiz türk kahvesi

Su: 2 lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş (4km)
Dünkü borcum yarına kaldı kaptanım _AYNURA_

Kaptanım yarın akşam yine gezmeye gidiyorum diyette olduğumu bilen bir arkadaş bu, hiçbiyerde ikramlardan almadığımı da gördü. Ama ben de yemezsen küserim diyor
Yarın akşam yemek yemeden gidip orda kısır ve garnitürlü bir salatası var (ne yapacağını söyledi) onlardan mı yesem?
Ne yapsam ya? Nefsimle mücadele ettiğim yetmezmiş gibi bir de insanlarla mücadele etmem gerekiyor

hayırlı geceler kızlar
Fatma abla sonuçlarını merakla bekliyorum
Ben hala hayati yoğun tempoda zor ölüm filmi setindeymişim hissiyle yaşıyorum çocuklara geç kalınca arabayla cambazlık yapıyorum resmen Rabbim korusun
HAYIRLI GECELER SEVGİLİ TAKIMIM

Ay canım nasıl okuduysam sen de gidiyorsun gibi anladım korktum bir an yasemin abla nasıl korkuttuysa artık

Böyle tatlı ayriliklar tatlı olur ozlemek de güzel

:)) Eylül ayında ben gittim onun gittiği yere görevli olarak, bir hafta hem tatil ; hem de iş yaptım,şimdi de kocam gezmelerde,sonra da iş.

ayrıldığiniz gibi kavuşun canım evet biraz özlemek güzel olur

Amin inşallah, Allah sağ salim nasip etsin kavuşmayı.

Günaydın kızlar :) İşe koyulmadan evvel size bir günaydın diyeyim istedim :) Malum yine çılgın ötesi bir gün beni bekliyor :) güzel haber H&M'den aldığım L beden eteğim büyük geldi :) Kalıpları biraz geniş H&M'in ama L bedeni büyük gelmezdi normalde, spor neredeyse 1 beden inceltmiş beni demek ki :)

Hayırlı olsun canım. Bu daha başlangıç geriye dönük zaman şeridi gibi giyeceksin tüm kıyafetlerini ınan. Bende öyle oluyor çünkü

Biri beni yataktan kazısın yine yyaaaa peri el at duruma hele yasemin abla da yok. Eaben abla çok kızıyor o görmeden kaldır beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…