Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Al ablam ya resmen yatakta tutkal var uyandım ama çıkamıyorum. Aman abla su falan dökme bir de onu temizleyemem şimdi ben kalkayim en iyisi
Fatmam gl endeksine dayalı beslenmezsem bende senin gibi oluyorum sabah kalkamıyorum . Benim şifam gl endekste sanırım ..

Günaydın kızlar......

Peri bugün sonuç nasıl
Benim 600 gr gitmiş 70.4
Aaa süpeerr dün sabah tartılmış mıydın peki ? sabah 68.8 çıktım her gün dengesiz gidiyo benimki anlamadım henüz
Yemezler güzelim ben ne yediğimi biliyorum

Biri beni yataktan kazısın yine yyaaaa peri el at duruma hele yasemin abla da yok. Eaben abla çok kızıyor o görmeden kaldır beni

Gördüm gördüm :)

Peri bi bidon su getir fatmaya kalkmassa foşşşşş . Bırrrrr kalk hadi bakim

Sevee seveeee üzerine su dökerim

Fatmam gl endeksine dayalı beslenmezsem bende senin gibi oluyorum sabah kalkamıyorum . Benim şifam gl endekste sanırım ..
Ben de dikkat ediyordum ama bu ara belki az kaçırmış olabilirim ablam. Ya bizde ısı pay ölçer var ama hangi vana nerenin bilmiyoruz. O yüzden hepsini kapattık tek tek deniyoruz. Ve çok şanslı olduğum için o çalışan vana bizim odaninki değilmiş soğuk yüzünden cikamadim yani

Aaa süpeerr dün sabah tartılmış mıydın peki ? sabah 68.8 çıktım her gün dengesiz gidiyo benimki anlamadım henüz

Sevee seveeee üzerine su dökerim

Periiiiii kork benden bundan sonra beni görünce kaç gizemmmmm bi de kepçe ile bidon bile değil ay ben sana bana yardım et diyorum sen ne yapıyorsun??? yine ne varsa ablalarda var

Periiiiii kork benden bundan sonra beni görünce kaç gizemmmmm bi de kepçe ile bidon bile değil ay ben sana bana yardım et diyorum sen ne yapıyorsun??? yine ne varsa ablalarda var
senin için özel olarak aradım bunu valla en güzeli bu olur diye düşündüm ama eminim uyandırmıştır seni

@_AYNURA_ Ama ben çok umutluydum çok şaşırdım hala kabul etmiyorum yaaa regl gelene kadar da kabul etmiycem
Ya canım reglim gelme sinyalleri veriyor 17 kasıma kadar gelir diye düşünüyorum. İnsanın adeti gelmeyince tabii umut ediyor ama değer 0,1 çıktı,hani 3-5 olsa acaba yükselir mi falan derim ama 0,1 yani mümkün değil gibi. Beni bu ay bal çörekotu tarçın yedim ya o düzenimi bozdu,hem ayın 23 ünde hem de 3 ünde yumurtladım büyük ihtimal,.

Hayırlısı kekliğim

Günaydın arkadaşlarrrrr,herkese mutlu sağlıklı ve bol eksili günler diliyorum,
Benim salı günü menüm,
sabah
1 haşlanmış yumurta
4 çeri domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
1 açık çay
öğlen
tavuk döner
salata
ayran
akşam
et sote (bol acılı)
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
1 adaçayı
2,5 lt su
40 dk yürüyüş

vakit bayaği geç oldu gidip namazımı kılıp uyuyayım yarın yoğun bir gün tahlil sonuçlarımı paylaşırım inşallah
Hayırlı sonuçlar çıkar inşllah fatmanurum , monti tarzı besleniyorsun gl endeksine dayalı , tek eksik meyveydi onuda ekledin daha iyi oldu ..

Kekliğim bi akşamki 2 dl ekmeğin batti gözüme gerisi süperr afiyet olsun ...

yaa seni buralarda görmek ne güzel yazınıda enerjinide gerçekten özledim her nekadar artık kimseyle menim yarışacak halimi bırakmasanda
Ay cnm Benim ben de pzledim seni
Sen bana göre daha azimlisin
Azim bir anlık gaz değil,süreklilik demek bence.sen diyet konusunda devamlısın.ben bir çok kasıyorum,bazen çok salıyorum,ondan yerimde sayıyorum ama mühim olan devamlı ilerleyebilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…