Gördüm gördüm :)Biri beni yataktan kazısın yine yyaaaaperi el at duruma hele yasemin abla da yok. Eaben abla çok kızıyor o görmeden kaldır beni
Tebrikler firuzem yarına inşallah 69 lari görürsünGünaydın kızlar......
Peri bugün sonuç nasıl
Benim 600 gr gitmiş 70.4
Yok xperim banlanmadı kendi isteğiyle bi süre inzivaya çekildi diyelim , gelir biSiz yapamaz oYasom abla nerde
Banlandı mı yoksa hesabını mı kapattı?
Al ablam ya resmen yatakta tutkal var uyandım ama çıkamıyorum. Aman abla su falan dökme bir de onu temizleyemem şimdi ben kalkayim en iyisiGördüm gördüm :)
Peri bi bidon su getir fatmaya kalkmassa foşşşşş .Bırrrrr kalk hadi bakim
Fatmam gl endeksine dayalı beslenmezsem bende senin gibi oluyorum sabah kalkamıyorum . Benim şifam gl endekste sanırım ..Al ablam ya resmen yatakta tutkal var uyandım ama çıkamıyorum. Aman abla su falan dökme bir de onu temizleyemem şimdi ben kalkayim en iyisi
Aaa süpeerrGünaydın kızlar......
Peri bugün sonuç nasıl
Benim 600 gr gitmiş 70.4
Yemezler güzelim ben ne yediğimi biliyorum
Biri beni yataktan kazısın yine yyaaaaperi el at duruma hele yasemin abla da yok. Eaben abla çok kızıyor o görmeden kaldır beni
Gördüm gördüm :)
Peri bi bidon su getir fatmaya kalkmassa foşşşşş .Bırrrrr kalk hadi bakim
Ben de dikkat ediyordum ama bu ara belki az kaçırmış olabilirim ablam. Ya bizde ısı pay ölçer var ama hangi vana nerenin bilmiyoruz. O yüzden hepsini kapattık tek tek deniyoruz. Ve çok şanslı olduğum için o çalışan vana bizim odaninki değilmişFatmam gl endeksine dayalı beslenmezsem bende senin gibi oluyorum sabah kalkamıyorum . Benim şifam gl endekste sanırım ..
Aaa süpeerrdün sabah tartılmış mıydın peki ? sabah 68.8 çıktım her gün dengesiz gidiyo benimki anlamadım henüz
Sevee seveeee üzerine su dökerim
Periiiiii kork benden bundan sonra beni görünce kaç gizemmmmm bi de kepçe ile bidon bile değilay ben sana bana yardım et diyorum sen ne yapıyorsun??? yine ne varsa ablalarda var
Ya canım reglim gelme sinyalleri veriyor 17 kasıma kadar gelir diye düşünüyorum. İnsanın adeti gelmeyince tabii umut ediyor ama değer 0,1 çıktı,hani 3-5 olsa acaba yükselir mi falan derim ama 0,1 yani mümkün değil gibi. Beni bu ay bal çörekotu tarçın yedim ya o düzenimi bozdu,hem ayın 23 ünde hem de 3 ünde yumurtladım büyük ihtimal,.@_AYNURA_ Ama ben çok umutluydum çok şaşırdım hala kabul etmiyorum yaaa regl gelene kadar da kabul etmiycem
Aaa süpeerrdün sabah tartılmış mıydın peki ? sabah 68.8 çıktım her gün dengesiz gidiyo benimki anlamadım henüz
Sevee seveeee üzerine su dökerim
Hayırlısı kekliğimYa canım reglim gelme sinyalleri veriyor 17 kasıma kadar gelir diye düşünüyorum. İnsanın adeti gelmeyince tabii umut ediyor ama değer 0,1 çıktı,hani 3-5 olsa acaba yükselir mi falan derim ama 0,1 yani mümkün değil gibi. Beni bu ay bal çörekotu tarçın yedim ya o düzenimi bozdu,hem ayın 23 ünde hem de 3 ünde yumurtladım büyük ihtimal,.[/QUOTE.
Eminem bizde er kayıp avrat seyip derleriyi akşamlar hanımlar, nasılsınız, nasıl gidiyor hayat? Benim beyim yok bir hafta kadar kafa dinleyeceğim.( Yani hayat eşimle ayrı güzel ama arada böyle de güzel oluyor)
Hayırlı sonuçlar çıkar inşllah fatmanurum , monti tarzı besleniyorsun gl endeksine dayalı , tek eksik meyveydi onuda ekledin daha iyi oldu ..vakit bayaği geç oldu gidip namazımı kılıp uyuyayım yarın yoğun bir gün tahlil sonuçlarımı paylaşırım inşallah
Kekliğim bi akşamki 2 dl ekmeğin batti gözüme gerisi süperr afiyet olsun ...Günaydın arkadaşlarrrrr,herkese mutlu sağlıklı ve bol eksili günler diliyorum,
Benim salı günü menüm,
sabah
1 haşlanmış yumurta
4 çeri domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
1 açık çay
öğlen
tavuk döner
salata
ayran
akşam
et sote (bol acılı)
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
1 adaçayı
2,5 lt su
40 dk yürüyüş
Darısı başımaBu arada sabah tartildim 64.5 inşallah Cumaya kadar korurum ya da biraz daha veririm. Bir zamanlar 60 hayal gibiydi şimdi 60lardan kurtulmak için uğraşıyorum çok şükür bin şükür elhamdulillah
Aminnnn bacımDarısı başıma
Ay cnm Benim ben de pzledim seniyaa seni buralarda görmek ne güzel yazınıda enerjinide gerçekten özledim her nekadar artık kimseyle menim yarışacak halimi bırakmasanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?