Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

N Naz sana özür borçluyum
Gecen hafta yarısa girdik ama seni yarı yolda bıraktım. Hastalık durumlarnda diğer her şey önemini.yitiriyor bende
İnşallah özrümü kabul eder ve önümüzdeki hafta için düello teklifimi kabul edersin : ))

Kızlar kahvaltıyı hafif sağlıklı atlattım şükür, darısı diğer öğünlere : ))
ben de yine ceviz badem geçiştirdim pfff ama kızlar birşey diyeceğim ben çocukluğumdan beri hiç yapmam kahvaltı. yani şimdi zayıflamak için kendimi zorlasam da bunun devamını getiremeyeceğimi biliyorum hedefime ulaştıktan sonra. ben sabahları fındık badem ceviz falan yesem, öğle zaten 12 de evde oluyorum ve her zaman kahvaltı tarzı yiyorum öğlenleri.
düzenim böyle olsa çok mu sağlıksız?

Veee şuan 2metre ötemde sedyede bi ölü yatıyoooorrrrr...ama ben çok korkarımmmm...hiç ölü görmedim çünkiii
İnna illah ve innaileyhi raciun . Korkma aynuram ölüden değil diriden kork . O şimdi kendi telaşındadır allah yardımcısı olsun ...

xpreiaZ canım vallahi ben de uyanınca kahvaltı yapamayanlardanım, o yüzden iş yerine malzemelerimi getirdim,sabahları kendşm burada hazırlayıp yiyorum hemen,hem de kahvaltıya kadar 2-3 bardak su içmiş oluyorum. Sen de öyle yap,altı üstü biraz peynir domates salatalık zeytin,birkaç tane de yumurta. hem acıkmış oluyorum,hem su içmiş oluyorum hem de doğru düzgün kahvaltı yapmış oluyorum.

Yani kızlar kahvaltı demek sabah bagırsakları doldurmak gün boyuda onun toklugunu yaşamak demek .

Xperim ilerde kilo korumaya geçtiğinde
tümden aç kalmak yerine 5-6 ceviZ yanına bi meyve yada süt içebilirsin . Önemli olan kanşekerini düşürmemek .

canım onu düşündüm yapayım diye ama çok kalabalık oluyor sabahları iş yeri.. çay almaya gidip gelene kadar bile bekleyen insanlar oluyor neyse elimden geldiğince yapmaya çalışırım yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…