- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Yaparsın senKızlar kahvaltıyı hafif sağlıklı atlattım şükür, darısı diğer öğünlere : ))
Neden aynuram, ne şikaetin vardıTünaydın kızlarr..ben emar çekilmek için geldim sıra bekliyom
Boynum başım ağrıyor canım.Neden aynuram, ne şikayetin vardı
ben de yine ceviz badem geçiştirdim pfffKızlar kahvaltıyı hafif sağlıklı atlattım şükür, darısı diğer öğünlere : ))
Ablacım ya ekmeksiz et sote yiyemem,midem bulanıyor öyle ekmeksiz yiyince bu tarz yemekleri. allahtan yemeği erken yiyorum.Kekliğim bi akşamki 2 dl ekmeğin batti gözüme gerisi süperr afiyet olsun ...
haberdar et bizi aynuram..geçmiş olsun..Tünaydın kızlarr..ben emar çekilmek için geldim sıra bekliyom
Şşşttt korkmaaaa, bu sadece şikayetlerinin sebebini öğrenebilmek için bir yolTünaydın kızlarr..ben emar çekilmek için geldim sıra bekliyom
İnna illah ve innaileyhi raciun . Korkma aynuram ölüden değil diriden kork . O şimdi kendi telaşındadırVeee şuan 2metre ötemde sedyede bi ölü yatıyoooorrrrr...ama ben çok korkarımmmm...hiç ölü görmedim çünkiii
Kız diriden kork ölü ne yapacak sanaVeee şuan 2metre ötemde sedyede bi ölü yatıyoooorrrrr...ama ben çok korkarımmmm...hiç ölü görmedim çünkiii
canım onu düşündüm yapayım diye ama çok kalabalık oluyor sabahları iş yeri.. çay almaya gidip gelene kadar bile bekleyen insanlar oluyorxpreiaZ canım vallahi ben de uyanınca kahvaltı yapamayanlardanım, o yüzden iş yerine malzemelerimi getirdim,sabahları kendşm burada hazırlayıp yiyorum hemen,hem de kahvaltıya kadar 2-3 bardak su içmiş oluyorum. Sen de öyle yap,altı üstü biraz peynir domates salatalık zeytin,birkaç tane de yumurta. hem acıkmış oluyorum,hem su içmiş oluyorum hem de doğru düzgün kahvaltı yapmış oluyorum.
Ölüden değil benden korkunKız diriden kork ölü ne yapacak sana
Korkma canım,hepimizin en son hali oVeee şuan 2metre ötemde sedyede bi ölü yatıyoooorrrrr...ama ben çok korkarımmmm...hiç ölü görmedim çünkiii
Peri kaç gündür aklıma gelen deyimi tuttum ama söyleyeceğim artık bacım burnuna şeytan mi os.rdu?Ölüden değil benden korkun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?