Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ceviz badem çok sağlıklı canım ya, belki senin kahvaltın bizimkinden daha kaliteli oluyordur.bence omrun boyunca bıyle devam edebilirsin

Peri kaç gündür aklıma gelen deyimi tuttum ama söyleyeceğim artık bacım burnuna şeytan mi os.rdu? ne iciyon ne yiyon lodos mu var poyraz mi istanbulda ne oldu bizim tatlı perimize bi anda cadı oldu böyle
Ay bu deyimi ilk defa duyuyorum : ) ne garip bir deyimmiş : )))
Akşama eşim gelince ona soyleyeyim bakalım ne diyecek : ))

İnna illah ve innaileyhi raciun . Korkma aynuram ölüden değil diriden kork . O şimdi kendi telaşındadır allah yardımcısı olsun ...
İnnalillahi ve inna ileyhiraciun
Ben de bu cümleyi soylemeyi alışkanlık halinr getitmeliyim artık

ceviz badem çok sağlıklı canım ya, belki senin kahvaltın bizimkinden daha kaliteli oluyordur.bence omrun boyunca bıyle devam edebilirsin
ohh callan içimi rahatlattın inan! boş geçmiyorum sonuçta değil mi? hepsi kavrulmamış zaten çiğden alıp kendim kırıyorum evde. doğal doğal yiyorum.

ohh callan içimi rahatlattın inan! boş geçmiyorum sonuçta değil mi? hepsi kavrulmamış zaten çiğden alıp kendim kırıyorum evde. doğal doğal yiyorum.
Karatay bunu duysa seni alnından oper : )))
İçin rahat olsun
Bana göre pakete girmemiş işlem görmemiş her şeyin az miktarı faydalıdır
Diyetteki tek kuralım : ))))

Karatay bunu duysa seni alnından oper : )))
İçin rahat olsun
Bana göre pakete girmemiş işlem görmemiş her şeyin az miktarı faydalıdır
Diyetteki tek kuralım : ))))
karatay teyze çok güldürse de beni , gebelik şekeri hakkında gebeleri olumsuz yönlendirdiğini düşünsem de bu konuda aynı fikirde çıktık

Peri kaç gündür aklıma gelen deyimi tuttum ama söyleyeceğim artık bacım burnuna şeytan mi os.rdu? ne iciyon ne yiyon lodos mu var poyraz mi istanbulda ne oldu bizim tatlı perimize bi anda cadı oldu böyle
Valla bende ilk defa duydum ama güzelmiş

Kendimi son zamanlarda daha çok enerjik hissediyorum, yavaş yavaş etrafımda çıkarcı insanları daha rahat farkedebiliyorum, haklı olduğum konularda savunulduğumu farkettim (bunlar işyerinde olanlar), hayatıma çoook güzel iki insanla karşılaştım ve hayatımda belki de ilk beni düşündüğünü gerçekten farkettiğim bir bayan arkadaşım dostum herşeyim oldu

Eskidende illaki yakınım olan insanlar vardı onlara da dostum demiştim öyle sanarak ama şuan farkettim ki aslında onlar hiç birşey yapmıyorlarmış ki (bişi yapmaktan kastım manevi tamamen). Ama şuan bu hayatıma giren iki insandan özellikle bir tanesi benim ufacık bir rahatsızlığım, yaşadığım herhangi bir sıkıntı ile alakalı ciddi anlamda düşündüğünü farkettim.
Ne bileyim mesela en basit örneği; sinüzitim var benim hiç geçmek bilmeyen kendimi bildim bileli genizim doludur. Bunu sadece bir kez konu arasında söylemiştim o an muhabbeti vardı. Ve sırf bunu dediğim için bildiği bir bitkiyi önce alıp kendi deneyip ardından hemen bana getirdi bak bu iyi geliyor bunu yap muhakkak diye küçücük birşey belki ama eskiden dost bildiğim insanlardan asla ama asla görmediğim bir muamele bu.
Ve ben arkadaşlarımı genelde ailem ile içli dışlı etmem pek, her daim bir mesafe vardır evime gelen arkadaşım yoktur belki bir tane olmuştur. Ama bu iki kişiyi çağırdım ve sağolsunlar kırmayıp geldiler.

İşin özü mutlu olduğumdan ötürü, moralim had safhada çok şüküüürrr bu da çeneme yansıyor

Haa bu demek değil hiç kötü birşey yok :) en önemlisi deee geçmişte yaşanmışlıklardan bana kalan en kötü özelliğim; kaybetme korkusu

merhaba arkadaşlar,

sabah : müsli bi bardak süt
ara : süt
Öğlen : bu kez yıyeceğim :) diyet yemekleri yapan bi yerden sipariş verdim tavuk sandvç kepekli ekmk ufak
Ara : bitki çayı
akşam : (direk okula gidebilirim ne yapcağımı bilmiyorum marketten bi ufak yoğurt grisini gibi bişey almayı dusunuyorum uygun olur mu bılmıyorum)

Tecrübeli anneler bir yardım edin hele :) gecelerimiz kabus gibi sürekli memeye yapışık ege bey yüzünden. Ne uykumuzu alabiliyoruz ne rahat uyuyabiliyoruz. Doriş 8,5 ay emmişti sonrasında da gece uykularımız çok rahat olmuştu. O az emdiği için hep dedim ege doya doya emsin diye ama artık bezdim gece emzirmekten. Emzirmesem dalmıyor uykuya yıkıyor ortalığı. Ne yapsam ne etsem de şu gece emzirmesini bitirsem?

Not: diyet topiğine uygun bir soru olmadı biliyorum ama yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…