- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
İnşallah ciddi bir.şey değildirBoynum başım ağrıyor canım.
ceviz badem çok sağlıklı canım ya, belki senin kahvaltın bizimkinden daha kaliteli oluyordur.bence omrun boyunca bıyle devam edebilirsinben de yine ceviz badem geçiştirdim pfffama kızlar birşey diyeceğim ben çocukluğumdan beri hiç yapmam kahvaltı. yani şimdi zayıflamak için kendimi zorlasam da bunun devamını getiremeyeceğimi biliyorum hedefime ulaştıktan sonra. ben sabahları fındık badem ceviz falan yesem, öğle zaten 12 de evde oluyorum ve her zaman kahvaltı tarzı yiyorum öğlenleri.
düzenim böyle olsa çok mu sağlıksız?
Ay bu deyimi ilk defa duyuyorum : ) ne garip bir deyimmiş : )))Peri kaç gündür aklıma gelen deyimi tuttum ama söyleyeceğim artık bacım burnuna şeytan mi os.rdu?ne iciyon ne yiyon lodos mu var poyraz mi istanbulda ne oldu bizim tatlı perimize bi anda cadı oldu böyle
İnnalillahi ve inna ileyhiraciunİnna illah ve innaileyhi raciun . Korkma aynuram ölüden değil diriden kork . O şimdi kendi telaşındadırallah yardımcısı olsun ...
: ))))Ölüden değil benden korkun
ohh callan içimi rahatlattın inan! boş geçmiyorum sonuçta değil mi? hepsi kavrulmamış zaten çiğden alıp kendim kırıyorum evde. doğal doğal yiyorum.ceviz badem çok sağlıklı canım ya, belki senin kahvaltın bizimkinden daha kaliteli oluyordur.bence omrun boyunca bıyle devam edebilirsin
Karatay bunu duysa seni alnından oper : )))ohh callan içimi rahatlattın inan! boş geçmiyorum sonuçta değil mi? hepsi kavrulmamış zaten çiğden alıp kendim kırıyorum evde. doğal doğal yiyorum.
Karatay bunu duysa seni alnından oper : )))
İçin rahat olsun
Bana göre pakete girmemiş işlem görmemiş her şeyin az miktarı faydalıdır
Diyetteki tek kuralım : ))))
Valla bende ilk defa duydum ama güzelmişPeri kaç gündür aklıma gelen deyimi tuttum ama söyleyeceğim artık bacım burnuna şeytan mi os.rdu?ne iciyon ne yiyon lodos mu var poyraz mi istanbulda ne oldu bizim tatlı perimize bi anda cadı oldu böyle
kuzularinannesi elifim dün tekrar başlamışsın ne mutlu sana...nasıl geçti günün?menünü versen ya takip edelim..
Türk kahvesi? Ben pek icmiyorum ama günde 1 2 defa tavsiye ediliyor, hem sağlık açısından da faydası varmış
2 gündür evde yoktum kaptanım.Cebimdede net paketi yok gelemedim.Hemen yazamadığım menülerimi yazim@tozpembefil canım bu hafta ne oldu katılımı çok azalttın...shadelima sen nereye kayb olmuşsun bakem?
xpreiaZ im tatlım sen nasılsın?
Süpermiş yarışma bahanesiyle daha çok spor yaparız kıçım yermi acaba diycem ama yesinhanımlar size spor kaptanı olacağım demiştim :)
spor yarısması başlattım,istekli arkadaşları beklerim : )))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tsu-spor-yarismasi.875734/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?