Canım bende senin gibi üç çocuğumu da gece yanımda yatırdım memeye yapışık bi şekilde gece boyu ağzından çıkmaz çıkınca hemen uyanırdı o yüzden 2 yaş doğum günleri olur olmaz kesiyordum memeden ama ablamın çocuğu oldu hiç yanında yatırmadı en son 11 de emzirip yatağına yatırdı ve sabah 5 e kadar uyansada kocası baktı sırf gece emmesin diye 6. İle 8. Ay arası yapmaya başladılar sabah 5 te emzirmeye başlıyordu alıştıktan sonra çoçuklar hasta olmadıkça arada uyanmadılar ama ben treni kaçırmıştım bende zaten öyle gece çocuğa bakacak koca yok top patlasa uyanmaz yanı ben hiç böyle bişey yapamadım mecbur memeden kesene kadar sabrettim ama sonradan öğrendim ki gece emmeyen çocuklar daha rahat uyuyormuş çünkü sindirim sisteminin çalışmaması gerekiyormuş emdikçe çocuk daha huysuzlanıyomuş çünkü o da tam uyku alamıyormuş ben beceremedim ama emzikle falan dene istersenTecrübeli anneler bir yardım edin hele :) gecelerimiz kabus gibi sürekli memeye yapışık ege bey yüzünden. Ne uykumuzu alabiliyoruz ne rahat uyuyabiliyoruz. Doriş 8,5 ay emmişti sonrasında da gece uykularımız çok rahat olmuştu. O az emdiği için hep dedim ege doya doya emsin diye ama artık bezdim gece emzirmekten. Emzirmesem dalmıyor uykuya yıkıyor ortalığı. Ne yapsam ne etsem de şu gece emzirmesini bitirsem?
Not: diyet topiğine uygun bir soru olmadı biliyorum ama yardım lütfen
yemeni biraz artır shadecim .akşamına salata öylene yogurt yakışırdı .Salı menüm:
Kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,2 kokteyl sosis,domates,salatalık
Ara:1 elma,1 bardak süt
Öğle:1 tabak karnabahar
Akşam:Et sote,1 bardak ayran
Spor:3 mil leslie
Su:2.5 lt
Salata yapmaya üşendim ayran kolayıma geldiyemeni biraz artır shadecim .akşamına salata öylene yogurt yakışırdı .
Kahvaltın pardon öglenin afiyet olsun
Doruk öyleydi abla önce mama sonra süt biberonunu alır uyurdu maşallah hala da öyleElifim benimkilerin 3 de 1 yaşında bıraktılar sonra biberonla süt verdim diye hatırlıyorum yani üstünden asır geçtiği için öyle hatırlıyorum
Geceleri biberonla sütü denedinmi hiç yani yanında yatmaya gerek olmaz belki ..
Teşekkür ederimKahvaltın pardon öglenin afiyet olsunmucuks güzrl menü .
X perim senmi diyetisyene başlamıştın ?
ögünleri marketden geçiştirmen doğru değil pilastiğimmerhaba arkadaşlar,
sabah : müsli bi bardak süt
ara : süt
Öğlen : bu kez yıyeceğim :) diyet yemekleri yapan bi yerden sipariş verdim tavuk sandvç kepekli ekmk ufak
Ara : bitki çayı
akşam : (direk okula gidebilirim ne yapcağımı bilmiyorum marketten bi ufak yoğurt grisini gibi bişey almayı dusunuyorum uygun olur mu bılmıyorum)
Seni emzik niyetine koyuyor köftehürDoruk öyleydi abla önce mama sonra süt biberonunu alır uyurdu maşallah hala da öyle
Ama bu minik sıpa ne mama içiyor ne süt. Sadece yatarken emse amenna ama bütün gece yanımda yatıp aklına estikçe yapışıyor memeye
Benim büyüğü de hiç gece yanımda yatırmadım canım gece uyansa da 5 dk emer uyurdu hemen. Odasında emziririr yatağına koyardım. Ama ege abisini uyandırmasın diye beşiği ilk kendi odamıza koyduk bana da yatakta emzirmek kolay geldi o dönem öyle bir alıştı şimdi ayıramıyoruzCanım bende senin gibi üç çocuğumu da gece yanımda yatırdım memeye yapışık bi şekilde gece boyu ağzından çıkmaz çıkınca hemen uyanırdı o yüzden 2 yaş doğum günleri olur olmaz kesiyordum memeden ama ablamın çocuğu oldu hiç yanında yatırmadı en son 11 de emzirip yatağına yatırdı ve sabah 5 e kadar uyansada kocası baktı sırf gece emmesin diye 6. İle 8. Ay arası yapmaya başladılar sabah 5 te emzirmeye başlıyordu alıştıktan sonra çoçuklar hasta olmadıkça arada uyanmadılar ama ben treni kaçırmıştım bende zaten öyle gece çocuğa bakacak koca yok top patlasa uyanmaz yanı ben hiç böyle bişey yapamadım mecbur memeden kesene kadar sabrettim ama sonradan öğrendim ki gece emmeyen çocuklar daha rahat uyuyormuş çünkü sindirim sisteminin çalışmaması gerekiyormuş emdikçe çocuk daha huysuzlanıyomuş çünkü o da tam uyku alamıyormuş ben beceremedim ama emzikle falan dene istersen
Aynen abla emzik gibi hissediyorum valla çıkan birşey olsa çıkarıp vercem eline sabaha kadar emsin uyusunSeni emzik niyetine koyuyor köftehüremzik diycem ama onuda pek saglıklı görmüyorum . Denedinmi hiç ?
Afiyet olsun canım
Tecrübeli anneler bir yardım edin hele :) gecelerimiz kabus gibi sürekli memeye yapışık ege bey yüzünden. Ne uykumuzu alabiliyoruz ne rahat uyuyabiliyoruz. Doriş 8,5 ay emmişti sonrasında da gece uykularımız çok rahat olmuştu. O az emdiği için hep dedim ege doya doya emsin diye ama artık bezdim gece emzirmekten. Emzirmesem dalmıyor uykuya yıkıyor ortalığı. Ne yapsam ne etsem de şu gece emzirmesini bitirsem?
Not: diyet topiğine uygun bir soru olmadı biliyorum ama yardım lütfen
Kıyamıyorum ki güzelim diyorum ki koyayım yatağına ağlar ağlar uyur nasıl olsa ama yok yapamıyorum o da beni kullanıyor böyleElifim biliyorsun anne değilim tecrübeli hiç değilim ama annemin yöntemini söylemek istiyorum. Her konuda kendi kararını yapar bırak iki gün ağlasin sonra nasılsa susar derdi ve dediği gibi olurdu
Ama bunu kiymak olarak düşünme elifim ileride daha farklı sorunlara zemin oluyor bu davranışlar maalesefKıyamıyorum ki güzelim diyorum ki koyayım yatağına ağlar ağlar uyur nasıl olsa ama yok yapamıyorum o da beni kullanıyor böyle
nasıl gidiyo montiaeben?hu hu sesiz takım nerdesiniz bakemmmm
Gayet güzel :)))nasıl gidiyo montiaeben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?