Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım bende senin gibi üç çocuğumu da gece yanımda yatırdım memeye yapışık bi şekilde gece boyu ağzından çıkmaz çıkınca hemen uyanırdı o yüzden 2 yaş doğum günleri olur olmaz kesiyordum memeden ama ablamın çocuğu oldu hiç yanında yatırmadı en son 11 de emzirip yatağına yatırdı ve sabah 5 e kadar uyansada kocası baktı sırf gece emmesin diye 6. İle 8. Ay arası yapmaya başladılar sabah 5 te emzirmeye başlıyordu alıştıktan sonra çoçuklar hasta olmadıkça arada uyanmadılar ama ben treni kaçırmıştım bende zaten öyle gece çocuğa bakacak koca yok top patlasa uyanmaz yanı ben hiç böyle bişey yapamadım mecbur memeden kesene kadar sabrettim ama sonradan öğrendim ki gece emmeyen çocuklar daha rahat uyuyormuş çünkü sindirim sisteminin çalışmaması gerekiyormuş emdikçe çocuk daha huysuzlanıyomuş çünkü o da tam uyku alamıyormuş ben beceremedim ama emzikle falan dene istersen

Salı menüm:
Kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,2 kokteyl sosis,domates,salatalık

Ara:1 elma,1 bardak süt

Öğle:1 tabak karnabahar

Akşam:Et sote,1 bardak ayran

Spor:3 mil leslie

Su:2.5 lt
yemeni biraz artır shadecim .akşamına salata öylene yogurt yakışırdı .

Elifim benimkilerin 3 de 1 yaşında bıraktılar sonra biberonla süt verdim diye hatırlıyorum yani üstünden asır geçtiği için öyle hatırlıyorum
Geceleri biberonla sütü denedinmi hiç yani yanında yatmaya gerek olmaz belki ..

Doruk öyleydi abla önce mama sonra süt biberonunu alır uyurdu maşallah hala da öyle

Ama bu minik sıpa ne mama içiyor ne süt. Sadece yatarken emse amenna ama bütün gece yanımda yatıp aklına estikçe yapışıyor memeye

Kahvaltın pardon öglenin afiyet olsun mucuks güzrl menü .
X perim senmi diyetisyene başlamıştın ?
Teşekkür ederim Yok nananais başlamıştı.
Ben de diyetisyene gitmiştim en başta ama uymadım hiç sadece ana fikri aldım listeyi kaldırdım

ögünleri marketden geçiştirmen doğru değil pilastiğim hiç yemek yok menünde

Seni emzik niyetine koyuyor köftehür emzik diycem ama onuda pek saglıklı görmüyorum . Denedinmi hiç ?

Benim büyüğü de hiç gece yanımda yatırmadım canım gece uyansa da 5 dk emer uyurdu hemen. Odasında emziririr yatağına koyardım. Ama ege abisini uyandırmasın diye beşiği ilk kendi odamıza koyduk bana da yatakta emzirmek kolay geldi o dönem öyle bir alıştı şimdi ayıramıyoruz

Eşim alıyor kucağına uyutmaya çalışıyor falan ama mümkün değil illa emmek istiyor. Dediğin gibi emdikçe rahatsız oluyor aslında ama bıraktırmıyoruz da

2 yaşına gelse hiç düşünmücem zaten bırakıcam emzirmeyi ama 16 aylık daha. Böyle sabrederek çıkarıca bu kışı herhalde artık

Seni emzik niyetine koyuyor köftehür emzik diycem ama onuda pek saglıklı görmüyorum . Denedinmi hiç ?
Aynen abla emzik gibi hissediyorum valla çıkan birşey olsa çıkarıp vercem eline sabaha kadar emsin uyusun emzik ikisi de almadı hiç benim çocukların. Gece yine bir deniyim dedim fırlattı attı emziyi paşa

Elifim biliyorsun anne değilim tecrübeli hiç değilim ama annemin yöntemini söylemek istiyorum. Her konuda kendi kararını yapar bırak iki gün ağlasin sonra nasılsa susar derdi ve dediği gibi olurdu

Elifim biliyorsun anne değilim tecrübeli hiç değilim ama annemin yöntemini söylemek istiyorum. Her konuda kendi kararını yapar bırak iki gün ağlasin sonra nasılsa susar derdi ve dediği gibi olurdu
Kıyamıyorum ki güzelim diyorum ki koyayım yatağına ağlar ağlar uyur nasıl olsa ama yok yapamıyorum o da beni kullanıyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…