Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ögünleri marketden geçiştirmen doğru değil pilastiğim hiç yemek yok menünde

Oglen yemegım dırek yemek :) tam tahıllı kızarmıs ekmekle baharatlı tavuk ve salata ıdı acılımı :) diyet yemekleri yapan bı yerden sıparıs verdım. Daha eve gıdemedım kacta gıderım mechul 22:00 bulur

Canlarım akşama ne yemek yapmayı düşünüyorsunuz,benim kayınvalidem ciğer çıkarmış ben güzel yapıyorum diye gel yap da yiyelim,senin yaptığının tadı başka oluyor dedi,ben de çoook severim,üniversiteden gelince valizle gider yer eve öyle geçerdim, Bugün biraz beyaz ekmek yiyebilirim ama eve kadar yürüyeceğim,şimdiden herkesten özür dilerim

Kuzum ciğer sağlıklı ama ekmegini yanında götür sonra salata sogus ye ekmek yerine yarı yarıya. Bizim gibi insülin direnci pko olanlar tüm hayatlarını yeme tarzlarını değiştirmek zorunda maalesef sadece bir günlük değil kuzum. Ömrümüz boyunca bunu öğrenmemiz lazım. Ciğeri çok salatayi çok ama ekmeği az ye ben sana güveniyorum canım

Canım benim kız da aynı
1,5 yaşına girdi,hala gece kaç kerr kalkıyor sayamıyorum,en az 3–4 heralde

Ay canım bir de huydan kaynaklanıyor
Ben kızımı hiç yanımda yatırmadım ama gece sürekli emmek için uyanıyor
Kuzenimin kızı var, git uyu diyorlar gidip uyuyor cocuk 2 yasında

Becerebilirsem fırında sebzeli güveç gibi et pisirecegim (özenle arpacık saganlarimi, biberlerin temizleyip hazırladım.) yanına da mevsim salata ve çorba yapacağım. Ama çorba bilgim tarhana, mercimek, tavuk ve ,şehriyeden fazla değil. Yoğurt corbam kesiliyor, ezogelini de tutturamiyorum. Başkada çorba pek bilmiyorum. Arada denemelerim oluyor ama yapabildiklerim sınırlı bakalım netten çorba arayacağım önce etimi firinladiktan sonra.

selam kızlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim
ben de bir rahatsızlık var ama ne olduğunu anlayamadım
1 haftadır sırtımda ensemde aşırı bir yanma hissi özellikle de spor yaptıktan sonra nasıl yanıyor anlatamam göğsüm sıkışıyor kalbim sanırım nefesin daralıyor boğazıma bir yumru oturuyor sanki yüzüm ve kulaklarım kıpkırmızı ateşim var gibi ama
ellerim ve ayaklarım buz gibi ısınmıyor bir türlü midem hele felaket zaten sürekli midem bulanıyor eskiden gastrit vardı bende ilaç kullandım bir süre geçti sonra tekrar gastrite döndüm desem hadi mide bulantım ve mide ağrım gastritten olsun peki geri kalanlar neyden ?
internete yazdım bunları anksiyete çıkıyor kaygı bozukluğu , kalp krizi belirtileri diye çıkıyıor
ee ben doktora gidecek olsam psikayatriye mi gideceğim kardiyologa mı yoksa gastroendokrinolojiye mi
ne yapayım bilemedim ama çok rahatsızım

Enginerim geçmiş olsun ...
Canım benim zor günler yaşadın onun etkiside olabilir ..
Dahiliyeye bi gitsen ...

Benim menüm

Sabah:
2 yumurta ve 1 kş. yulaf kepegiyle omlet .
1br mistik çayla süt .3-4 ceviz .azda peynir .

Öğlen:
Kabaklı tavuk ,ayran .

Ara .
1 minik elma .

Akşam :
Karnıyarık ( fırında )
Cacık ...10 üzüm .

Su az oldu bugun 1.5 lt.
Sporda yok ..

Nanam yogurt çorban niye kesiliyorki . Tencerenin ağzını kapatmıyorsun dimi ?

İyi akşamlaarr, menümü yazayım :)

Sabah:
2 haşlanmış yumurta
peynir
maydanoz
1 dilim tb ekmeği
1 şekersiz çay

öğle:
1 tabak ezogelin çorbası
ton balığı

akşam:
tavuk ızgara
salata
yoğurt

2 lt su içtim ama 2,5 olur. 60 dkdan fazla yürüdüm tam bilmiyorum. dün bitki çayı içemedim ama bugün içeyim

Çok güzel bir menü , ama sanki salata göremedim.? Abla karnıyarık nasıl yapıyorsun fırında? Patlıcanı önceden nasıl hazirliyorsun?

Bilmiyorum ki. İnternette dediklerini yapıyorum ama böyle sanki yoğurt tanelenirmis gibi gorunuyor ve üstü sulanıyor
Tatlım nası bi tarifle yaptığını bilmiyorum ama yoğurt çorbasının iki sırrı vardır.1-tuzunu kaynamadan asla atmıycan,2-kaynayana kadar bikaç sn liğine bile olsa karıştırmayı bırakmıycan.Bunlardan birini yapıyor olabilirsin belki

Soğan ve domates corbalsrina bakabilirsin canım net ten

Dukan Ekspres 3. Gün menüsü değil bu canım sabahki ekmek ve Öğlenki ezogelin bozmuş.
Bugün 2 meyve girecekti normal listeye. Senin meyve yok ama ekmek var neyse yarın ekmek yeme meyve ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…