- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
selam kızlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim
ben de bir rahatsızlık var ama ne olduğunu anlayamadım
1 haftadır sırtımda ensemde aşırı bir yanma hissi özellikle de spor yaptıktan sonra nasıl yanıyor anlatamam göğsüm sıkışıyor kalbim sanırım nefesin daralıyor boğazıma bir yumru oturuyor sanki yüzüm ve kulaklarım kıpkırmızı ateşim var gibi ama
ellerim ve ayaklarım buz gibi ısınmıyor bir türlü midem hele felaket zaten sürekli midem bulanıyor eskiden gastrit vardı bende ilaç kullandım bir süre geçti sonra tekrar gastrite döndüm desem hadi mide bulantım ve mide ağrım gastritten olsun peki geri kalanlar neyden ?
internete yazdım bunları anksiyete çıkıyor kaygı bozukluğu , kalp krizi belirtileri diye çıkıyıor
ee ben doktora gidecek olsam psikayatriye mi gideceğim kardiyologa mı yoksa gastroendokrinolojiye mi
ne yapayım bilemedim ama çok rahatsızım
Nanacım akşam cacık içinde salatalık , öylende kabak vardı cokta açıkmadıgından salata yapmadımÇok güzel bir menü , ama sanki salata göremedim.? Abla karnıyarık nasıl yapıyorsun fırında? Patlıcanı önceden nasıl hazirliyorsun?
Nanacım akşam cacık içinde salatalık , öylende kabak vardı cokta açıkmadıgından salata yapmadım
Karnıyarık fırında şöyle yapıyorum ;
Patlıcanlatı alacalı soyup az tuzlu suda bekletiyorum . Sonra eline alıp her yanına yag değmesini sağlıyorum , sonra fırına biraz yüksek ayarda ama .bu arada içinide hazırlıyorum bol sarımsak ve karabiber olmazsa olmazı karnıyarıgın .
Patlıcanlar yumşayınca arasını açıp biraz tuz serpip içini koyuyorum . Üstünede biber domates işte . Ha bide üzerine salçalı su dökerin onla pişer bi güzel ...
Onuda anlatayım kesilnez benim çorbam .Bilmiyorum ki. İnternette dediklerini yapıyorum ama böyle sanki yoğurt tanelenirmis gibi gorunuyor ve üstü sulanıyor
2. Şık dogru ama 1 için bişi diyemiycem ilk başta katarım tuzudaTatlım nası bi tarifle yaptığını bilmiyorum ama yoğurt çorbasının iki sırrı vardır.1-tuzunu kaynamadan asla atmıycan,2-kaynayana kadar bikaç sn liğine bile olsa karıştırmayı bırakmıycan.Bunlardan birini yapıyor olabilirsin belki
Tencerede yapmışlıgımda var fatmam ama fırının tadını alamıyorumBen de aynı yapıyorum ablam ama ben fırında değil pilav tenceresinde çok kısık ateşte yapıyorum aynı tencerede içini doldurup pişiriyorum
Anamdan gelen alışkanlık ben de tam tersi durum ablamTencerede yapmışlıgımda var fatmam ama fırının tadını alamıyorum
Kızlar yasom un menüsü yorumlayın bakiiim...
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
2 koz biber
Maydanoz
Roka
Yarım dilim ekmek
Çay
Kk peynir
Öğlen
Tavuklu tarhana çorbası içine ıspanak katmış
Ikindi
2 ceviz
6 7 kuru üzüm
Sütlü kahve
Akşam
Soganli biberli Uskumru küçük patates
Ama patates ten 1 lokma yemiş
40 dk yürüme bandında yuruyus
2.5 lt su
Hay allahımKızlar yasom un menüsü yorumlayın bakiiim...
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
2 koz biber
Maydanoz
Roka
Yarım dilim ekmek
Çay
Kk peynir
Öğlen
Ikindi
2 ceviz
6 7 kuru üzüm
Sütlü kahve
Akşam
2.5 lt su
E bu menüye ne denir ki...o lokma patatesi saymazsak super bi menü...bi tek ona söyle ekmeyi az yemişKızlar yasom un menüsü yorumlayın bakiiim...
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
2 koz biber
Maydanoz
Roka
Yarım dilim ekmek
Çay
Kk peynir
Öğlen
Ikindi
2 ceviz
6 7 kuru üzüm
Sütlü kahve
Akşam
2.5 lt su
Eveeet gittim mrt yaptırdım ve galiba sonuçlar iyi...doktora yarın götürecek kv sonuçları...yasemin ablanın azericeden anladığı kadarıyla hafif bir zayıflama varmlş...sonrasında çıktım görümceyle alışverişe gittik...baya gezdik...veeee çok şaşırtıcı bi karar aldık...şimdi bazılarınız bilir.ben herbalife da distrbyutrim.bu yola da beni görümce yönlendirdi.kendinin zayıflama klüpleri var...baya para kazanıyor kadın...şimdi bugün bana niye sen de kazanmayasın dedi...ve aklımı çaldı...geldim kocamla konuştum yarından inşallah onun yanında staja başlıyorum...işi öyrendikten sonra belki ben de bi klüp açarım...şimdi iş çok erkrn başlıyor.iyi oldu orası.kocamla gidicem erkenden...sonra da saat 12gibi evde olurum...o sırada damla kv bakacak bi kaç saat...korkularım kaygılarım var evet ama artıları da var...orda her gün kadınlara spor yaptırıyor ben yaptırıcam onu...diyete de başlıycam inşallah...şimdi ekmeyim falan yok.yarın gelirken alıp öbür günden başlıyorum bende...diyet bilgilerim sayesinde de işi kıvıra bilirim bence...bakalım...imkanı olan benim için dua etsin...ben hep dua ettim Allahım bsna hayırlı bi iş kısmet et...sonra da katiyyen izin vermeyen kocam izin verdi bunda da vardır bi hayır...
İnşallah fatmam ya inşallah hepimiz için iyisi olur...ayrıca bu işin başlanğıç noktamız da yani bizim supervayzerimiz de türkÇok sevindim canım benim inşallah en güzeli olur senin için öpüyorum
Iyi aksamlarTabletten almanca konu özeti arıyodum bir size bakıyım dedim Salı akşamından alıntılar var kusura bakmayın çook yoğunum yarın cevaplıycam tek tek Ayyyyyy isyaaan bitsin şu sınavlar zombi gibi geziyorum Neyse hepinizi öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?