Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canım eaben abla haklı önce dahiliyey e gitmen güzel olur. Fizyolojik sorunları çözmeden psikoloji ye yonelmen yaniltabilir

Menüm
.Sabah 1 elma .20 dakika sonra kahvaltı montide alışkanlık

2 yumurta
Az peynir

Öğle
Turşu bir lokma tadına baktım ogrencim bana yapmış çok ısrar etti
Biberli lor peyniri 1 kaşık
Dünkü pırasa böreği dukan usulü ...

Akşam

Saç kavurma
Yoğurt

1.5 lt su 14 bin adim artı 40 dk spor

Çok güzel bir menü , ama sanki salata göremedim.? Abla karnıyarık nasıl yapıyorsun fırında? Patlıcanı önceden nasıl hazirliyorsun?
Nanacım akşam cacık içinde salatalık , öylende kabak vardı cokta açıkmadıgından salata yapmadım

Karnıyarık fırında şöyle yapıyorum ;
Patlıcanlatı alacalı soyup az tuzlu suda bekletiyorum . Sonra eline alıp her yanına yag değmesini sağlıyorum , sonra fırına biraz yüksek ayarda ama .bu arada içinide hazırlıyorum bol sarımsak ve karabiber olmazsa olmazı karnıyarıgın .
Patlıcanlar yumşayınca arasını açıp biraz tuz serpip içini koyuyorum . Üstünede biber domates işte . Ha bide üzerine salçalı su dökerin onla pişer bi güzel ...

Ben de aynı yapıyorum ablam ama ben fırında değil pilav tenceresinde çok kısık ateşte yapıyorum aynı tencerede içini doldurup pişiriyorum

Bilmiyorum ki. İnternette dediklerini yapıyorum ama böyle sanki yoğurt tanelenirmis gibi gorunuyor ve üstü sulanıyor
Onuda anlatayım kesilnez benim çorbam .

Süzme yogurdu bi güzel ezerim biraz su koyup içine 1 kş un ,1 yumurta .1 kş tereyağ , varsa taze nane karıştırırım . Hepsi katışınca sıcak su eklerim karıştırarak .. İçinede pirinç ,şehriye ,erişteye yeşil mercimek , yada yarma ekler karıştırarak pişiririm ama kaynayana kadar elmi hiç çekmem hep karıstırırım hatta dün pişirdim nefis olmuştu içinede ev eriştesi kırma mısır ve haşlanmış nohut koymuştum ( aplan pek tariflere baglı kalmazda ne bulursa koyar )
Bi püf noktasıda piştikten sonra çorbayı arada bir karıştırmak ve tencerenin agzını kapatmamak .
Yogurdun süzme yogurt olmalı ..

2. Şık dogru ama 1 için bişi diyemiycem ilk başta katarım tuzuda

Kızlar yasom un menüsü yorumlayın bakiiim...

Sabah
1 yumurta
3 zeytin
2 koz biber
Maydanoz
Roka
Yarım dilim ekmek
Çay
Kk peynir

Öğlen

Tavuklu tarhana çorbası içine ıspanak katmış

Ikindi
2 ceviz
6 7 kuru üzüm
Sütlü kahve

Akşam
Soganli biberli Uskumru küçük patates
Ama patates ten 1 lokma yemiş

40 dk yürüme bandında yuruyus
2.5 lt su

Eveeet gittim mrt yaptırdım ve galiba sonuçlar iyi...doktora yarın götürecek kv sonuçları...yasemin ablanın azericeden anladığı kadarıyla hafif bir zayıflama varmlş...sonrasında çıktım görümceyle alışverişe gittik...baya gezdik...veeee çok şaşırtıcı bi karar aldık...şimdi bazılarınız bilir.ben herbalife da distrbyutrim.bu yola da beni görümce yönlendirdi.kendinin zayıflama klüpleri var...baya para kazanıyor kadın...şimdi bugün bana niye sen de kazanmayasın dedi...ve aklımı çaldı...geldim kocamla konuştum yarından inşallah onun yanında staja başlıyorum...işi öyrendikten sonra belki ben de bi klüp açarım...şimdi iş çok erkrn başlıyor.iyi oldu orası.kocamla gidicem erkenden...sonra da saat 12gibi evde olurum...o sırada damla kv bakacak bi kaç saat...korkularım kaygılarım var evet ama artıları da var...orda her gün kadınlara spor yaptırıyor ben yaptırıcam onu...diyete de başlıycam inşallah...şimdi ekmeyim falan yok.yarın gelirken alıp öbür günden başlıyorum bende...diyet bilgilerim sayesinde de işi kıvıra bilirim bence...bakalım...imkanı olan benim için dua etsin...ben hep dua ettim Allahım bsna hayırlı bi iş kısmet et...sonra da katiyyen izin vermeyen kocam izin verdi bunda da vardır bi hayır...

Ne o kendi gelmeyip menü mu veriyor ilahi abla

Hay allahım . Yasemin kız takımdan uzakdur diye silahmı dayadık gel hadi 1 günde bile yerin belli

Afiyet olsun ...

E bu menüye ne denir ki...o lokma patatesi saymazsak super bi menü...bi tek ona söyle ekmeyi az yemiş.ha bi de onu özlediyimizide söyle...

Çok sevindim canım benim inşallah en güzeli olur senin için öpüyorum

Iyi aksamlar Tabletten almanca konu özeti arıyodum bir size bakıyım dedim Salı akşamından alıntılar var kusura bakmayın çook yoğunum yarın cevaplıycam tek tek Ayyyyyy isyaaan bitsin şu sınavlar zombi gibi geziyorum Neyse hepinizi öpüyorumm

İyhhh almanca mi nefret ederdim o yüzden en ufaga fransızca sectirdim sırf kusar gibi konuşmasın diye

Allah kurtarsın allah kolaylık versin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…