Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bizde seni öpüyoruz fıstığımmmm...Allah zihin açıklığı versinnn...

Öncelikli geçmiş olsun ablacım ... Allah gönlüne göre versin hayılısı olsun senin için

Dukan Ekspres 3. Gün menüsü değil bu canım sabahki ekmek ve Öğlenki ezogelin bozmuş.
Bugün 2 meyve girecekti normal listeye. Senin meyve yok ama ekmek var neyse yarın ekmek yeme meyve ye
Evet bugün uyamadım ona ama en azından cıss yok çok şükür

canım öğleden sonra cikacaktı sonuçlar cuma sabahı alıp ditetisyenle görüşeceğim inşallah canım aman trafikte sakin ol biraz beklesinler bişey olmaz ne zaman döneceksin izinden

kutlarım canım çok güzel bi duygu
Boynum başım ağrıyor canım.

kaptanım tekrar geçmiş olsun

aynura çekldinmi mr ?

fatmanur senin sonuçlar ne oldu ?

cuma günü alacağim canım sonuçları kas yağima baktı biraz kas kaybında var dedi tahlil sonuçlarından sonra yeni bir düzenleme yapalım dedi

canım geçmiş olsun az şeyler yaşamadın kolay değil

bu hafta böyle giderseniz yüzünüz tartıda gülecek canım kutlarım

canım çok sevindim senin adına daha çok insana yardımcı olacaksın ne güzel hayırlı olsun

Sağolun canlarım yaaa...inşallah iyi olur.annem iki gün erkenden kalkıp gider 3.gün dizini kırır oturursun sıcak yatağında diyor

Ha bi de size hastanede ölü gördüm desim ya yazık garibim hastaymış...çok yaşlı bir kadındı...kupkuru bembeyaz ağzı da açık gözü kapalı olunca ölü sanmış herkes ama ölü deyilmiş garibim...kimsesizdi galiba...o kadar kötü muamele yaptılarki kadına içim gitti...bakamadım...

Hayırlı olsun ablam...sporun olmaması iyi olmamış.bi de akşamki üzümü sevmedim...salata da yok menünde

Ooo kayıp prensesss geldinmi seeeen?galiba netin yokmuş...bu hafta pembenin de senin de deneme haftan bitiyor aslında ama ben daha emin deyilim yaaa...siz bi hafta daha liste dışı devam edin en iyisi...

_AYNURA_ kaptanım cuma günü diyetisyenim bir program yapacak doktor diyetisyen kontrolünde gitsem iyi olaca vereceğim kilo çok fazla acaba yeni sistemde bir şeyler eklenince kilo vermemin bir süre durmasından veya yavaşlamasından endişe ediyorum bu sırada takımıma olmsuz bir etkim olabilir acaba yeni sisteme alışanakadar iznemi ayrılayım yoksa yeni sistmimle devammı edeyim kaptanım ne dersin

arkadaşlar cumadan sonra diyetisyenim yeme düzenime göre liste hazırlayacak buraya yazarım inşallah lütfen meni o listeyle değerlendirip takip edin
olistelerden evde çok ama günlük meni denetleyenim ve destekleyenim yoktu takii size kadar diyetisyenimin kontrolümdeyim diye güzel eleştirilerinizi desteklerinizi esirgemeyin canlarımmm

hayırlı akşamlar sevgili takımı menümü veriyorum
SABAH
2 dllm esmer ekmek
1 yumurta
peynir
domates
5 zeytin
ÖĞLE
ceviz
fındık
kuru üzüm sayısını tam bilmiyorum fazla abartmadım
AKŞAM
ton balıklı salata ayran
2 lt civarı su
1 saat civarı yürüyüş kaptanım borcumu ödedim spor borcumu hayırlı akşamlar
öğleyi hazırlayamadım sabah dr olunca 5 6 tüp kan aldılar bütün değerlerime bakacaklar idrar tahlilide verdim bakalım cuma nasıl olacak sevgiler

iyi akşamlar arkadaşlar madem cumaları liste güncelleniyo cumartesi katılayım ben ,kaptanım devamsızlık konusunda 3 ceza puanı ya yanlış anlamadıysam azcık çok olsa benim güncellik konusunda çekiniyorum o yüzden katılmadım şimdiye kadar iş,çocuklar falann 5 olsa pazarlık oldu buda iyi bir üyeyim noluuuur :)

daha önce hiç tahlil yaptırmadın mı ilk mi bu ben geçen yıl yaptırdım endokronolojide herşey normal o yüzden güzel verebiliyorum ama niye alıyorum dedik diyetisyen genetik dedi zaten öyle aile de zayıf yokki pöff

kilo vermenin duracağını sanmam sağlık problemin yoksa ben de aynı şeyi yaşadım aksamadı ama tabiiki her bünye farklı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…