Bizde seni öpüyoruz fıstığımmmm...Allah zihin açıklığı versinnn...Iyi aksamlarTabletten almanca konu özeti arıyodum bir size bakıyım dedim Salı akşamından alıntılar var kusura bakmayın çook yoğunum yarın cevaplıycam tek tek Ayyyyyy isyaaan bitsin şu sınavlar zombi gibi geziyorum Neyse hepinizi öpüyorumm
Ay ne güzel canım ya çok sevindim darısı başıma artıkİnşallah fatmam ya inşallah hepimiz için iyisi olur...ayrıca bu işin başlanğıç noktamız da yani bizim supervayzerimiz de türk
Öncelikli geçmiş olsun ablacım ... Allah gönlüne göre versin hayılısı olsun senin içinEveeet gittim mrt yaptırdım ve galiba sonuçlar iyi...doktora yarın götürecek kv sonuçları...yasemin ablanın azericeden anladığı kadarıyla hafif bir zayıflama varmlş...sonrasında çıktım görümceyle alışverişe gittik...baya gezdik...veeee çok şaşırtıcı bi karar aldık...şimdi bazılarınız bilir.ben herbalife da distrbyutrim.bu yola da beni görümce yönlendirdi.kendinin zayıflama klüpleri var...baya para kazanıyor kadın...şimdi bugün bana niye sen de kazanmayasın dedi...ve aklımı çaldı...geldim kocamla konuştum yarından inşallah onun yanında staja başlıyorum...işi öyrendikten sonra belki ben de bi klüp açarım...şimdi iş çok erkrn başlıyor.iyi oldu orası.kocamla gidicem erkenden...sonra da saat 12gibi evde olurum...o sırada damla kv bakacak bi kaç saat...korkularım kaygılarım var evet ama artıları da var...orda her gün kadınlara spor yaptırıyor ben yaptırıcam onu...diyete de başlıycam inşallah...şimdi ekmeyim falan yok.yarın gelirken alıp öbür günden başlıyorum bende...diyet bilgilerim sayesinde de işi kıvıra bilirim bence...bakalım...imkanı olan benim için dua etsin...ben hep dua ettim Allahım bsna hayırlı bi iş kısmet et...sonra da katiyyen izin vermeyen kocam izin verdi bunda da vardır bi hayır...
Teşekkürler ablaamİyhhh almanca mi nefret ederdimo yüzden en ufaga fransızca sectirdim sırf kusar gibi konuşmasın diye
Allah kurtarsın allah kolaylık versin kuzum
Evet bugün uyamadım ona ama en azından cıss yok çok şükürDukan Ekspres 3. Gün menüsü değil bu canım sabahki ekmek ve Öğlenki ezogelin bozmuş.
Bugün 2 meyve girecekti normal listeye. Senin meyve yok ama ekmek var neyse yarın ekmek yeme meyve ye
Sağolasın ablam amiiinBizde seni öpüyoruz fıstığımmmm...Allah zihin açıklığı versinnn...
hayırlı geceler kızlar
Fatma abla sonuçlarını merakla bekliyorum
Ben hala hayati yoğun tempoda zor ölüm filmi setindeymişim hissiyle yaşıyorum çocuklara geç kalınca arabayla cambazlık yapıyorum resmen Rabbim korusun
Günaydın kızlar :) İşe koyulmadan evvel size bir günaydın diyeyim istedim :) Malum yine çılgın ötesi bir gün beni bekliyor :) güzel haber H&M'den aldığım L beden eteğim büyük geldi :) Kalıpları biraz geniş H&M'in ama L bedeni büyük gelmezdi normalde, spor neredeyse 1 beden inceltmiş beni demek ki :)
Boynum başım ağrıyor canım.
aynura çekldinmi mr ?
fatmanur senin sonuçlar ne oldu ?
selam kızlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim
ben de bir rahatsızlık var ama ne olduğunu anlayamadım
1 haftadır sırtımda ensemde aşırı bir yanma hissi özellikle de spor yaptıktan sonra nasıl yanıyor anlatamam göğsüm sıkışıyor kalbim sanırım nefesin daralıyor boğazıma bir yumru oturuyor sanki yüzüm ve kulaklarım kıpkırmızı ateşim var gibi ama
ellerim ve ayaklarım buz gibi ısınmıyor bir türlü midem hele felaket zaten sürekli midem bulanıyor eskiden gastrit vardı bende ilaç kullandım bir süre geçti sonra tekrar gastrite döndüm desem hadi mide bulantım ve mide ağrım gastritten olsun peki geri kalanlar neyden ?
internete yazdım bunları anksiyete çıkıyor kaygı bozukluğu , kalp krizi belirtileri diye çıkıyıor
ee ben doktora gidecek olsam psikayatriye mi gideceğim kardiyologa mı yoksa gastroendokrinolojiye mi
ne yapayım bilemedim ama çok rahatsızım
Menüm
.Sabah 1 elma .20 dakika sonra kahvaltı montide alışkanlık
2 yumurta
Az peynir
Öğle
Turşu bir lokma tadına baktım ogrencim bana yapmış çok ısrar etti
Biberli lor peyniri 1 kaşık
Dünkü pırasa böreği dukan usulü ...
Akşam
Saç kavurma
Yoğurt
1.5 lt su 14 bin adim artı 40 dk spor
Eveeet gittim mrt yaptırdım ve galiba sonuçlar iyi...doktora yarın götürecek kv sonuçları...yasemin ablanın azericeden anladığı kadarıyla hafif bir zayıflama varmlş...sonrasında çıktım görümceyle alışverişe gittik...baya gezdik...veeee çok şaşırtıcı bi karar aldık...şimdi bazılarınız bilir.ben herbalife da distrbyutrim.bu yola da beni görümce yönlendirdi.kendinin zayıflama klüpleri var...baya para kazanıyor kadın...şimdi bugün bana niye sen de kazanmayasın dedi...ve aklımı çaldı...geldim kocamla konuştum yarından inşallah onun yanında staja başlıyorum...işi öyrendikten sonra belki ben de bi klüp açarım...şimdi iş çok erkrn başlıyor.iyi oldu orası.kocamla gidicem erkenden...sonra da saat 12gibi evde olurum...o sırada damla kv bakacak bi kaç saat...korkularım kaygılarım var evet ama artıları da var...orda her gün kadınlara spor yaptırıyor ben yaptırıcam onu...diyete de başlıycam inşallah...şimdi ekmeyim falan yok.yarın gelirken alıp öbür günden başlıyorum bende...diyet bilgilerim sayesinde de işi kıvıra bilirim bence...bakalım...imkanı olan benim için dua etsin...ben hep dua ettim Allahım bsna hayırlı bi iş kısmet et...sonra da katiyyen izin vermeyen kocam izin verdi bunda da vardır bi hayır...
Sağolun canlarım yaaa...inşallah iyi olur.annem iki gün erkenden kalkıp gider 3.gün dizini kırır oturursun sıcak yatağında diyorcanım öğleden sonra cikacaktı sonuçlar cuma sabahı alıp ditetisyenle görüşeceğim inşallah canım aman trafikte sakin ol biraz beklesinler bişey olmaz ne zaman döneceksin izinden
kutlarım canım çok güzel bi duygu
kaptanım tekrar geçmiş olsun
cuma günü alacağim canım sonuçları kas yağima baktı biraz kas kaybında var dedi tahlil sonuçlarından sonra yeni bir düzenleme yapalım dedi
canım geçmiş olsun az şeyler yaşamadın kolay değil
bu hafta böyle giderseniz yüzünüz tartıda gülecek canım kutlarım
canım çok sevindim senin adına daha çok insana yardımcı olacaksın ne güzel hayırlı olsun
En sevdiyim yönüde o zaten...sabahları içildiyi için iş çabuk bitiyor...ayyy inanamıyorum yaaa...heycanlandımmmm...Aynuram hayırlı olsun yeni işin
Hakkında hayırlısı . En azından 12 de evdesin
Hayırlı olsun ablam...sporun olmaması iyi olmamış.bi de akşamki üzümü sevmedim...salata da yok menündeBenim menüm
Sabah:
2 yumurta ve 1 kş. yulaf kepegiyle omlet .
1br mistik çayla süt .3-4 ceviz .azda peynir .
Öğlen:
Kabaklı tavuk ,ayran .
Ara .
1 minik elma .
Akşam :
Karnıyarık ( fırında )
Cacık ...10 üzüm .
Su az oldu bugun 1.5 lt.
Sporda yok ..
Ooo kayıp prensesss geldinmi seeeen?galiba netin yokmuş...bu hafta pembenin de senin de deneme haftan bitiyor aslında ama ben daha emin deyilim yaaa...siz bi hafta daha liste dışı devam edin en iyisi...Tatlım nası bi tarifle yaptığını bilmiyorum ama yoğurt çorbasının iki sırrı vardır.1-tuzunu kaynamadan asla atmıycan,2-kaynayana kadar bikaç sn liğine bile olsa karıştırmayı bırakmıycan.Bunlardan birini yapıyor olabilirsin belki
Baksen ,boynuz kulağı geçmişHayırlı olsun ablam...sporun olmaması iyi olmamış.bi de akşamki üzümü sevmedim...salata da yok menünde
daha önce hiç tahlil yaptırmadın mı ilk mi bu ben geçen yıl yaptırdım endokronolojide herşey normal o yüzden güzel verebiliyorum ama niye alıyorum dedik diyetisyen genetik dedi zaten öyle aile de zayıf yokki pöffhayırlı akşamlar sevgili takımı menümü veriyorum
SABAH
2 dllm esmer ekmek
1 yumurta
peynir
domates
5 zeytin
ÖĞLE
ceviz
fındık
kuru üzüm sayısını tam bilmiyorum fazla abartmadım
AKŞAM
ton balıklı salata ayran
2 lt civarı su
1 saat civarı yürüyüş kaptanım borcumu ödedim spor borcumu hayırlı akşamlar
öğleyi hazırlayamadım sabah dr olunca 5 6 tüp kan aldılar bütün değerlerime bakacaklar idrar tahlilide verdim bakalım cuma nasıl olacak sevgiler
kilo vermenin duracağını sanmam sağlık problemin yoksa ben de aynı şeyi yaşadım aksamadı ama tabiiki her bünye farklı sonuçta_AYNURA_ kaptanım cuma günü diyetisyenim bir program yapacak doktor diyetisyen kontrolünde gitsem iyi olaca vereceğim kilo çok fazla acaba yeni sistemde bir şeyler eklenince kilo vermemin bir süre durmasından veya yavaşlamasından endişe ediyorum bu sırada takımıma olmsuz bir etkim olabilir acaba yeni sisteme alışanakadar iznemi ayrılayım yoksa yeni sistmimle devammı edeyim kaptanım ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?