Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok canım izne falan hiç gerek yok.sen aynen devam et

Canım benim ceza puanını mı yalnış anladın sen...inşallah iyi olacak...sen hiç endişe etme...madem diyet yapıyorsun o zaman bizimlesinnnnn...sen formumuzu doldur da tanıyalım kız seni...

Tamam ablammm...bekliyorum sonuçları sabırsızlıkla...cumadan sonra ben de başlıyom biliyonmuuuu...

Hayırlı olsun kaptanım.Hem kısa sürcek hemde zevkli bi iş yemede yanında yat inşallah allah gönlüne göre verir

ooo hoşgeldin canım hazırmısın başlamaya inşallah herşey çok güzel olacak

canım 3 4 yıl önce yaptırmıştım ciddi bi sorunum yoktu inşallah yine olumsuz bişey çıkmaz
canım son 4 5 aydır izlediğim bir beslenme şekli var diyetisyenimde beğendi yalnız eklemeler yapacak herhalde o eklemeler
kilo vermemi durdurummu diye endişelendim takımdada bir sorumluluğumuz var olumsuz etkilemek istemediğimden

Yok canım izne falan hiç gerek yok.sen aynen devam et

tamam kaptanım tam gaz devam

Tamam ablammm...bekliyorum sonuçları sabırsızlıkla...cumadan sonra ben de başlıyom biliyonmuuuu...

tamam canım cumadan sonra yine sahalarda olacaksın demekki

Kızlar maaalum yarın iş başı yapacağım..uyuyayım bennnn...öptüm hepinizi...iyi geceler...

vay vay maşallah heyecanın çok güzel tekrar hayırlı olsun iyi geceler

Peki kaptanım sen nasıl istersen Ama bence beni al pembe beklesin

Hayırlı oldun Aynuram..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…