Yok canım izne falan hiç gerek yok.sen aynen devam et_AYNURA_ kaptanım cuma günü diyetisyenim bir program yapacak doktor diyetisyen kontrolünde gitsem iyi olaca vereceğim kilo çok fazla acaba yeni sistemde bir şeyler eklenince kilo vermemin bir süre durmasından veya yavaşlamasından endişe ediyorum bu sırada takımıma olmsuz bir etkim olabilir acaba yeni sisteme alışanakadar iznemi ayrılayım yoksa yeni sistmimle devammı edeyim kaptanım ne dersin
Canım benim ceza puanını mı yalnış anladın sen...inşallah iyi olacak...sen hiç endişe etme...madem diyet yapıyorsun o zaman bizimlesinnnnn...sen formumuzu doldur da tanıyalım kız seni...iyi akşamlar arkadaşlar madem cumaları liste güncelleniyo cumartesi katılayım ben ,kaptanım devamsızlık konusunda 3 ceza puanı ya yanlış anlamadıysam azcık çok olsa benim güncellik konusunda çekiniyorum o yüzden katılmadım şimdiye kadar iş,çocuklar falann 5 olsa pazarlık oldu buda iyi bir üyeyim noluuuur :)
Aaa senin profil resminkilo vermenin duracağını sanmam sağlık problemin yoksa ben de aynı şeyi yaşadım aksamadı ama tabiiki her bünye farklı sonuçta
Tamam ablammm...bekliyorum sonuçları sabırsızlıkla...cumadan sonra ben de başlıyom biliyonmuuuu...hayırlı akşamlar sevgili takımı menümü veriyorum
SABAH
2 dllm esmer ekmek
1 yumurta
peynir
domates
5 zeytin
ÖĞLE
ceviz
fındık
kuru üzüm sayısını tam bilmiyorum fazla abartmadım
AKŞAM
ton balıklı salata ayran
2 lt civarı su
1 saat civarı yürüyüş kaptanım borcumu ödedim spor borcumu hayırlı akşamlar
öğleyi hazırlayamadım sabah dr olunca 5 6 tüp kan aldılar bütün değerlerime bakacaklar idrar tahlilide verdim bakalım cuma nasıl olacak sevgiler
Aaa evet ya aynı ama benim buçuklarım benimle özdeşleşti malum brn boncuk keklikAaa senin profil resminkeklik_58 le aynııı...
Peki kaptanım sen nasıl istersenOoo kayıp prensesss geldinmi seeeen?galiba netin yokmuş...bu hafta pembenin de senin de deneme haftan bitiyor aslında ama ben daha emin deyilim yaaa...siz bi hafta daha liste dışı devam edin en iyisi...
Hayırlı olsun kaptanım.Hem kısa sürcek hemde zevkli bi iş yemede yanında yat inşallah allah gönlüne göre verirEveeet gittim mrt yaptırdım ve galiba sonuçlar iyi...doktora yarın götürecek kv sonuçları...yasemin ablanın azericeden anladığı kadarıyla hafif bir zayıflama varmlş...sonrasında çıktım görümceyle alışverişe gittik...baya gezdik...veeee çok şaşırtıcı bi karar aldık...şimdi bazılarınız bilir.ben herbalife da distrbyutrim.bu yola da beni görümce yönlendirdi.kendinin zayıflama klüpleri var...baya para kazanıyor kadın...şimdi bugün bana niye sen de kazanmayasın dedi...ve aklımı çaldı...geldim kocamla konuştum yarından inşallah onun yanında staja başlıyorum...işi öyrendikten sonra belki ben de bi klüp açarım...şimdi iş çok erkrn başlıyor.iyi oldu orası.kocamla gidicem erkenden...sonra da saat 12gibi evde olurum...o sırada damla kv bakacak bi kaç saat...korkularım kaygılarım var evet ama artıları da var...orda her gün kadınlara spor yaptırıyor ben yaptırıcam onu...diyete de başlıycam inşallah...şimdi ekmeyim falan yok.yarın gelirken alıp öbür günden başlıyorum bende...diyet bilgilerim sayesinde de işi kıvıra bilirim bence...bakalım...imkanı olan benim için dua etsin...ben hep dua ettim Allahım bsna hayırlı bi iş kısmet et...sonra da katiyyen izin vermeyen kocam izin verdi bunda da vardır bi hayır...
iyi akşamlar arkadaşlar madem cumaları liste güncelleniyo cumartesi katılayım ben ,kaptanım devamsızlık konusunda 3 ceza puanı ya yanlış anlamadıysam azcık çok olsa benim güncellik konusunda çekiniyorum o yüzden katılmadım şimdiye kadar iş,çocuklar falann 5 olsa pazarlık oldu buda iyi bir üyeyim noluuuur :)
daha önce hiç tahlil yaptırmadın mı ilk mi bu ben geçen yıl yaptırdım endokronolojide herşey normal o yüzden güzel verebiliyorum ama niye alıyorum dedik diyetisyen genetik dedi zaten öyle aile de zayıf yokki pöff
Yok canım izne falan hiç gerek yok.sen aynen devam et
Tamam ablammm...bekliyorum sonuçları sabırsızlıkla...cumadan sonra ben de başlıyom biliyonmuuuu...
Kızlar maaalum yarın iş başı yapacağım..uyuyayım bennnn...öptüm hepinizi...iyi geceler...
Peki kaptanım sen nasıl istersenAma bence beni al pembe beklesin
Amman pembe duymasınPeki kaptanım sen nasıl istersenAma bence beni al pembe beklesin
Hii pembe saçımı başımı yolcak
Aa çok sasirdm degistireym önce oymus madem bûtünlesmistir arkadas bulurm yeni napakAaa senin profil resminkeklik_58 le aynııı...
Ben düdüklüde yaptıklarım dışında altını kapatmadan 2-3 dk önce atarım tuzu..özellikle et yemeklerinde..2. Şık dogru ama 1 için bişi diyemiycem ilk başta katarım tuzuda
Hayırlı oldun Aynuram..Eveeet gittim mrt yaptırdım ve galiba sonuçlar iyi...doktora yarın götürecek kv sonuçları...yasemin ablanın azericeden anladığı kadarıyla hafif bir zayıflama varmlş...sonrasında çıktım görümceyle alışverişe gittik...baya gezdik...veeee çok şaşırtıcı bi karar aldık...şimdi bazılarınız bilir.ben herbalife da distrbyutrim.bu yola da beni görümce yönlendirdi.kendinin zayıflama klüpleri var...baya para kazanıyor kadın...şimdi bugün bana niye sen de kazanmayasın dedi...ve aklımı çaldı...geldim kocamla konuştum yarından inşallah onun yanında staja başlıyorum...işi öyrendikten sonra belki ben de bi klüp açarım...şimdi iş çok erkrn başlıyor.iyi oldu orası.kocamla gidicem erkenden...sonra da saat 12gibi evde olurum...o sırada damla kv bakacak bi kaç saat...korkularım kaygılarım var evet ama artıları da var...orda her gün kadınlara spor yaptırıyor ben yaptırıcam onu...diyete de başlıycam inşallah...şimdi ekmeyim falan yok.yarın gelirken alıp öbür günden başlıyorum bende...diyet bilgilerim sayesinde de işi kıvıra bilirim bence...bakalım...imkanı olan benim için dua etsin...ben hep dua ettim Allahım bsna hayırlı bi iş kısmet et...sonra da katiyyen izin vermeyen kocam izin verdi bunda da vardır bi hayır...
Gelmezse yorumlamamHay allahım. Yasemin kız takımdan uzakdur diye silahmı dayadık gel hadi 1 günde bile yerin belli
Afiyet olsun ...
Haydii hayırlı uğuurluuu olsunnKızlar maaalum yarın iş başı yapacağım..uyuyayım bennnn...öptüm hepinizi...iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?