- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Mesela 2 ayda verdiklerini geri alırsan eşinin bu konudaki güvenini kaybedersin...Eltilerin ne düşünür meselaKızlar yaaa akşam eşim böyle giderse verdiklerinide iki aya geri alıcaksın dedi biraz gaza geldim sanki birkaç kişi daha laf soksa da düzene girsem
Olay nedir ne degildir bilmiyorum arkadasim ama sanirim cok yimeye basladin. Yoksa cok istedigin o pantolonlara elbiselere girmek istemiyomusuuuuun. E tamam o zaman yemeye devam et. Boylece bizim takima da faydan olur. Hahaha ben de kendimi tanitmadan lak diye konuya daldim gulay ben 6. Takimdan. Senin yani sizin toptan rakibinizimKızlar yaaa akşam eşim böyle giderse verdiklerinide iki aya geri alıcaksın dedi biraz gaza geldim sanki birkaç kişi daha laf soksa da düzene girsem
durduramıyoooommmmDURRRRR
Öylemi diyorsunnMesela 2 ayda verdiklerini geri alırsan eşinin bu konudaki güvenini kaybedersin...Eltilerin ne düşünür meselao Zaman o kaşığı çatalı bırakıp su dolu bardağı alıp içiyorsun canım
Sen yaptın daha önce bak senden fazla idim şimdi senden zayıf oldum nerede senin iradem serpilim topla kendiniiiiii..... Ne yani ikizlerin okulunda ya da kızının okulunda şişman bir teyze geldi seni soruyor demesini mi istiyorsun yoksa eşinin yanında aaa merhaba ablaniz da mi gelmiş desinlerdurduramıyoooommmm
Olay nedir ne degildir bilmiyorum arkadasim ama sanirim cok yimeye basladin. Yoksa cok istedigin o pantolonlara elbiselere girmek istemiyomusuuuuun. E tamam o zaman yemeye devam et. Boylece bizim takima da faydan olur. Hahaha ben de kendimi tanitmadan lak diye konuya daldim gulay ben 6. Takimdan. Senin yani sizin toptan rakibinizimye ye az daha ye sen kilo al biz verek sen o bol bedenini bulamadigimiz kiyafetlere kal biz goturek kucuk bedenleri ( umarim agir olmamistir bu gaz ben boyle motive oluyom )
Haklısınız yaaa ama bu nasıl bir psikoloji anlamadım ben o eski ben değilim artık toparlanamıyorum bir türlüüSen yaptın daha önce bak senden fazla idim şimdi senden zayıf oldum nerede senin iradem serpilim topla kendiniiiiii..... Ne yani ikizlerin okulunda ya da kızının okulunda şişman bir teyze geldi seni soruyor demesini mi istiyorsun yoksa eşinin yanında aaa merhaba ablaniz da mi gelmiş desinleray ters psikoloji yapayım dedim ama ağır olmamıştır umarım
aboooowwww 6 lı rakamlara geldikten sonra mı yapıyon bunları bide utanmadan
Hemen toparlanmam lazım regl tam ortası tartılmaya korkuyorum eğer 7li bir rakam görürsem
Yandımmm ben
Yarın perşembe canım hadi oruç tut iki gün sonra devam etmen daha kolay olurrr diyecektim tam regl ortasi demissinHaklısınız yaaa ama bu nasıl bir psikoloji anlamadım ben o eski ben değilim artık toparlanamıyorum bir türlüü
durduramıyoooommmm
aboooowwww 6 lı rakamlara geldikten sonra mı yapıyon bunları bide utanmadan
Aynen kaçkere bismillah dedim ama sonunu getiremiyorum izine ayrıldım rahatlamak için iyice rahatsızım şu an dediğin gibi kendime kızıp daha çok yöneliyorum yemeyeyedikçe kendine kızarsın kızdıkça yersin en iyisi rahatla ve sıfırdan bismillah de başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?