Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ivett yaaa aslında utanıyom
ben sana laf atıyom da kendim daha yeni bir kaç gündür yeniden toparladım aslında. aklına gelebilecek herşeyi yaptım kilo vermek adına. ama bir iki gündür canım ne isterse yiyorum kendimi kasmıyorum. ama az öyle abartmadan. bide spora başladım. hani yediğimi yakıyom hesabı da yapıyodum. ve bide bakmışım canım artık bişe istemiyo. şu an evde aklına gelebilecek her türlü aburcubur mevcut ve ben şaşılacak düzeyde hiç bişe yemeden oturdum eşimin sızıp kaldığı kanepeden uyanıp odamıza gitmeyi bekliyom

Maşallah bende bi dönebilsem
Ayy ne güzel bide benim canım istemese

Aynen kaçkere bismillah dedim ama sonunu getiremiyorum izine ayrıldım rahatlamak için iyice rahatsızım şu an dediğin gibi kendime kızıp daha çok yöneliyorum yemeye

canım daha önceki diyetlerimde içimde sanki bir canavar var ve sürekli neyi nekadar nasıl yediğini bilmeden özellikle geceleri yerdim sonrada kendime iradesizliğime kızıp gene yerdim vs vs şimdide bu diyetimdede adeta kriz tutmuş gibi gece dolapta ne varsa yiyesim geldi yediğimde oldu ama ertesi gün kendimi af ettim olabilir biraz yürürüm biraz şöyle şöyle yaparım dedim ve düzenimi tekrar kurmaya çalıştım elhamdüllillah güzelde verdim ve vereceğim inşallah sende öyle önce RABBİMEsonra yapacağina inan birkaçkere nefsini yenince bakacaksın kendine güvenin gelmiş aslında sen çok iyi biliyorsun yaptıklarınıda yapacaklarınıda asma zaman zaman hepimiz zayıf düşüyoruz hadi kendine gel güzelce dua et yiyeceklerini planla ve hergün menü ver izinde olsan bile hadi yarışmayı geçelim yazık değilmi oruçta bile ne emek verdin trampolinle azmı terledin dsevgiler canım

İyi Akşamlar herkese geçmişi okumadım henüz. İşten gelince kestirdim biraz rüyamda banlanmıştım kk dan nasıl bildirim yapıcam diye telaşlandım
Bu ara biraz fazla takıldım kk ya sanırım sabah izlediği çizgi film rüyasında gören çocuk gibi hissettim kendimi
Zaten hepimizin içinde bir çocuk yatıyor ama değil mi

İyhhh almanca mi nefret ederdim o yüzden en ufaga fransızca sectirdim sırf kusar gibi konuşmasın diye

Allah kurtarsın allah kolaylık versin kuzum
Benim eltim kaynım almanyada yaşıyor tam sohbetin ortasında başlıyorlar Almanca konuşmaya keşke azıcık bileydim ben insan çatlıyor meraktan ne konuşuyorlar acaba diye ingilizcem var yds den 52. Alacak kadar sadece. Keşke imkanım olsa fransızca yı öğrenmeyi çok isterdim bir de japonca.

Evet geleyim menüme

Kahvaltı:5 badem,5 ceviz
Öğle: 2 yumurta, 2 dilim kepek ekmekten peynirli domatesli maydanozlu tost, domates,roka
Akşam: 2 yk kısır, 4 zeytinyağlı sarma, 1 kase tavuklu yoğurtlu garnitürlü salata, acılı küçük biber turşusu 5-6 tane

Su: 1.5 lt (15 bardaktan fazla çay içtim gün boyu, soğukta su içmekte zorlanıyorum artık)
Spor da yok

Evet akşamında berbat ettiğim birgün oldu. Kendimi affetmeli miyim? Bu hafta çok az kilo verdim ya nazara mı geldim nedir iş yerinde erkek arkadaşlar bile gidip gelip küçücük kaldın sen demeye başladı. Zaten bir iltifat duymaya göreyim hemen salıyorum kendimi oysa hedefime daha 8 kilo var ve yılbaşına kadar hedefime ulaşmış olmak istiyordum bu hızla biraz zor olurum ama. Cumaya sadece bir gün kaldı ve ben çok az verebildim. Bir de afedersiniz kabız oldum hep bir şişkinlik var aç mıyım tok muyum anlamadan yiyorum o kadar kuru kayısı form çay bana mısın demedi

Valla canım benim dil zekam yok denecek kadar az. Hani 5. Sınıftan sonra gidilen anadolu liseleri var ya orada hazirlik vardı orada çok güzel öğrenmiştim hatta 2 sene de cat pat almanca aldım fena değildi ama fen lisesinde olanı da yedim 'taki ise başlayana kadar ilk firmam ihracat ağırlıklı idi ve sürekli denetim müşteri derken bir de yabancı elemanlar da vardı baya gelişti ıngilizce yds den 64 aldım eşimle de orada tanıştık zaten eşim türk değil benim evde çoğunlukla ıngilizce konuşuliyor ama hala sevmem yabancı dili güya eşim arapça öğretecekti o bile kaldı

kuzularinannesi elifim bu saatten sonra ne emzik alır nede başka bişey seni emecek sende sabredeceksin ayni işkenceye 3 kez maruz kaldım ne taktımda değiştiremedim

@nananais canım ben yoğurt çorbasını şöyle yapıyorum daha hiç kestirmedim
Önce içine pirinç mi yarmamı ne koyacaksam onu biraz suyla haşlarım suyunu çekince kapatırım sonra başka bi kapta süzme veya normal farketmez süzmeyse biraz açtıktan sonra yoğurt yumurta biraz un katar çırparım sonra hiç su koymadan suyunu çekmiş olan için üstüne dökerim koyu muhallebi gibi karıştırarak pişiririm susuz olduğu için arasıra karıştırdığım başını bıraktığım bile olsada kesilmiyor sonra o kaynayınca ketılda kaynattığın suyu üstüne dökerim Bida karıştırmanda gerek kalmaz normal yolda 20 dk karıştırıyorsam bu yolla 5 dk karıştırıyorum

_AYNURA_ Can'ım yeni uğraşın hayırlı olsun Rabbim umutlarını boş çıkarmasın

günaydınlar herkeslere az kalorili tok günler hiiiç acıkmasın kimseler inşallah:)

günaydın canım profili değiştirmişssin bebiş seninmi ne yapıyorsun ne yiyip ne içiyorsun bildirimlere cumartesimi başlayacaksın düşündüğün bir beslenme şekli varmi yoksa burdaki arkadaşların tavsiyesi ile monti diyeti yaptım sanada tavsiye ederim 20 25 kiloyu öyle sıkılmadan verdim dediğim gibi bu düzenime uygun bir beslenme ile yarın diyetisyenimin listesine göre devam edeceğim inşallah okuldaysan hayırlı dersler

acaba _AYNURA_ nın ilk iş günü nasıl geçti şimdi kızını bayaği özlemiştir kaptan yakın olsaydık spor salonuna gelirdim kolay gelsin canım hayırlı işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…