- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ben sana laf atıyom da kendim daha yeni bir kaç gündür yeniden toparladım aslında. aklına gelebilecek herşeyi yaptım kilo vermek adına. ama bir iki gündür canım ne isterse yiyorum kendimi kasmıyorum. ama az öyle abartmadan. bide spora başladım. hani yediğimi yakıyom hesabı da yapıyodum. ve bide bakmışım canım artık bişe istemiyo. şu an evde aklına gelebilecek her türlü aburcubur mevcut ve ben şaşılacak düzeyde hiç bişe yemeden oturdum eşimin sızıp kaldığı kanepeden uyanıp odamıza gitmeyi bekliyomivett yaaa aslında utanıyom
Maşallah bende bi dönebilsemben sana laf atıyom da kendim daha yeni bir kaç gündür yeniden toparladım aslında. aklına gelebilecek herşeyi yaptım kilo vermek adına. ama bir iki gündür canım ne isterse yiyorum kendimi kasmıyorum. ama az öyle abartmadan. bide spora başladım. hani yediğimi yakıyom hesabı da yapıyodum. ve bide bakmışım canım artık bişe istemiyo. şu an evde aklına gelebilecek her türlü aburcubur mevcut ve ben şaşılacak düzeyde hiç bişe yemeden oturdum eşimin sızıp kaldığı kanepeden uyanıp odamıza gitmeyi bekliyom
Aynen kaçkere bismillah dedim ama sonunu getiremiyorum izine ayrıldım rahatlamak için iyice rahatsızım şu an dediğin gibi kendime kızıp daha çok yöneliyorum yemeye
Benim eltim kaynım almanyada yaşıyor tam sohbetin ortasında başlıyorlar Almanca konuşmaya keşke azıcık bileydim ben insan çatlıyor meraktan ne konuşuyorlar acaba diyeİyhhh almanca mi nefret ederdimo yüzden en ufaga fransızca sectirdim sırf kusar gibi konuşmasın diye
Allah kurtarsın allah kolaylık versin kuzum
Kaptanım hayırlı olsun! Herşey gönlünce olsun inşAy valla kızlar daha uyuyamadım yaa..ağzım kulaklarımda uzanıyom öylece
Valla canım benim dil zekam yok denecek kadar az. Hani 5. Sınıftan sonra gidilen anadolu liseleri var ya orada hazirlik vardı orada çok güzel öğrenmiştim hatta 2 sene de cat pat almanca aldım fena değildi ama fen lisesinde olanı da yedim 'taki ise başlayana kadar ilk firmam ihracat ağırlıklı idi ve sürekli denetim müşteri derken bir de yabancı elemanlar da vardı baya gelişti ıngilizce yds den 64 aldım eşimle de orada tanıştık zaten eşim türk değil benim evde çoğunlukla ıngilizce konuşuliyor ama hala sevmem yabancı dili güya eşim arapça öğretecekti o bile kaldıBenim eltim kaynım almanyada yaşıyor tam sohbetin ortasında başlıyorlar Almanca konuşmaya keşke azıcık bileydim ben insan çatlıyor meraktan ne konuşuyorlar acaba diyeingilizcem var yds den 52. Alacak kadar sadece. Keşke imkanım olsa fransızca yı öğrenmeyi çok isterdim bir de japonca.
Hayirli olsun yeni işin AynuramGünaydınlar mutlu günler her kese...ben kulübe gidiyorum..hadi gazam mübarek ola
Emine'm expres değil normal dukan atak yapsan 5 gün,Nasıl olur?Günaydın güzeller...
Bu sabah yine 70.4 idim
Sanirim artık kilo veremiycem.
Çünkü liste habire çoğalıyor
Başka bir taktik mi denesem napsam
günaydınlar herkeslere az kalorili tok günler hiiiç acıkmasın kimseler inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?