Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın güzeller...

Bu sabah yine 70.4 idim
Sanirim artık kilo veremiycem.
Çünkü liste habire çoğalıyor
Başka bir taktik mi denesem napsam

canım moralini bozma bu diyette azdan çok yemeye doğru gitmiş onu anlamadım mence çoktan aza doğru gidilmeli ilk günler zaten ödem atarsın bağiırsakların boşalır _ görürsün moralin düzelir sonraki günler yemeyi azaltır yine verirsin yine moralin düzelir bu sistemi anlayamadım ama bunu yazan larında bir bildiği var herhalde

Ben düdüklüde yaptıklarım dışında altını kapatmadan 2-3 dk önce atarım tuzu..özellikle et yemeklerinde..
Etlere son zaman atarım o ayrı ama diger yemeklerin suyunu koyunca atarım kavrulurken , en son tuzu atarsam susu gelir bana yemegin içine işlemez tuz .
Mesela aşure yaparkende eger şekeri belli bir zamanda atmazsan sona kalır ve kaynamazsa şekerle aşure şekerini içine çekmez o misal .

Ha aşure demişken biriniz aşırem öz dökmedi demişti . 2 sebebi vardır 2. Az pişmiştir 2. İse yarması azdır ondan öz dökmez aşure

Hoşgeldin ayyüz :))

Bu sene 2 kez yaptım aşure doyamadı benimkiler..maşallah çok bereketli oldu...aşurenin özü olmadıysa 2 yk buğday nişastasını suyla eritip içine koyun kızlar...kısık Ateş'te uzun süre pişerse özlü olur

Günaydınlar mutlu günler her kese...ben kulübe gidiyorum..hadi gazam mübarek ola

Günaydın güzeller...

Bu sabah yine 70.4 idim
Sanirim artık kilo veremiycem.
Çünkü liste habire çoğalıyor
Başka bir taktik mi denesem napsam
Bende daha dün aynı şeyi diyordum liste habire artıyor diye normal diyet moduna döndüm bu sabah

Canım aynen öyle yaptım bol maydanoz taze soğan piyazı bol acı ve eksili,pasta tabağı kadar kavrulmuş ciğer,yarım pide ekmeğinden az ekmek yedim,ekmeğim kalmamıştı götüremedim,dün akşam eve gidip yaptım ama. Piyazım o kadar güzel olmuştu ki ciğerden çok piyaz yedim,ayran içtim

ay çok teşekkür ederim cidden öyle inşallah 36 bedenide görürüm böyle :) :)

Günaydın canlarım. herkese çikolata tadında bir gün diliyorum,
çarşamba günü menüm
sabah 1 yumurta
1 dilim ekmek
domates
salatalık
5 zeytin
1 çay
öğlen haşlanmış tavuk
salata
2 bardak ayran
akşam
5 kaşık ciğer kavurması
boool maydonoz taze soğan piyazı (bol acılı ve ekşili)
yarım pide ekmeğinden az ekmek (elim kadar bir parça)
2,5 lt su
gece de içtim 3-4 bardak su malum ciğer susatıyor insanı
35 dk yürüyüş
150 tane ip atlama
20 mekik

Abla karnıyarığı bir nevi kozleyerek yaptın yani. Bildiğim kadarıyla önceden yağda kizartiliyordu. Oyuzden sordum, bende severim dediğin gibi yapacağım.
Ben içini önce haşladım, yumurta da eklemedim. Ama bir dahakine daha dikkatli olacağım. Umarım beceririm

Canlarım reglim gelmedi diye ip atlamaya başladım tekrar,malum bebiş yok. Reglimin gelmesi için ada çayı haricinde yapabileceğim doğal bir şey biliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…