Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar günaydın bu arada ya Ben dünün menüsünü yazayım hemen... Akşam adamım beni yemeğe götürdü de, dönüş geç olunca sızmışım :) Bir parça kaçırdım ama itiraf ediyorum benim bu akşam açlıklarıma bir çözüm bulmam gerek. olay hep akşam çıkıyo. hep akşamları çok aç oluyorum. kaç gündür akşam yemeği yemediğim içinde direk hasta oldum zaten.

sabah:
1 dilim ekmek
1 yumurta
1/2 dilim beyaz peynir
2 parça dil peyniri

Ara: 2 parça bitter çikolata

Öğle:
ızgara tavuk göğsü
1 dilim ekmek
limonlu soda

ara: yok
Akşam:
1 mantarlı tavuk
1 küçük kase pilav (yaklaşık bir kağıt kek kalıbı kadar oluyor sanırım )
2 tane kızarmış patetes (hardal yedim biraz ama olur mu olmaz mı şu an düşünüyorum.)
1 bardak zero cola

ara: 1 küçük muz

su: 2 litre
spor 12.000 adım

Ben diycem akşamki piden olmamış , sen diycem ekmeksiz çiger yiyemem seni susatan ekmekle et birlikte yenince oluşam karışım kekliğim etle etmek birleşince sindirim süresi 2 katına çıkar..bil bakalım sindirim süresi uzayınca ne olur

Dünkü menüm;
Uyanınca 2 ymk kaşığı yoğurt
30 dakika tempolu yürüyüş.

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 ince dilim tb ekmeği, 2 yk lor, 2 ceviz ve yeşil çay
Ara; 1 mandalina ve 2 yk yoğurt
Öğlen: 6 yk sebze yemeği, 3 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmek ve salata
Ara; küçük yeşil elma
Akşam: 1 kepçe çorba, 6 yk sebze yemeği ve 1 dlm tb ekmek
Ara: 1 bardak süt ve yeşil elma

2,5 lt su

Evrt nanacım yağ sürüp közleniyor patlıcanlar ...
Yumurta ve un olmalı ypgurt çorbasında . Ahuda güzel öneriler vermiş
İçini haşladıgın sıcak suyamı düküyorsun yogurdu yoksa ? O zamanda kesilir

Pembecim muzun gl endeksi çok yüksek gece yeme istersen .

Akşam salata yokmuydu bacım onu yeseydin pilav yerine .
Daha dikkatli olalım

salatayı yedim ama yeşil salata hayatta yemekten en nefret ettiğim şeydir. Sandwichin içinde bile ayıklarım... Pilavı akşam ekmeği yerine yedim ama yinede doğru diyosun akşam yemeğini ne kadar hafif tutarsak o akdar iyi

preh preh listeye aynen uyulmuş .

Günaydınlar mutlu günler her kese...ben kulübe gidiyorum..hadi gazam mübarek ola
Hayırlı olsun yeni işin, umarım bundan daha güzel bir yer senin olur

Günaydın güzeller...

Bu sabah yine 70.4 idim
Sanirim artık kilo veremiycem.
Çünkü liste habire çoğalıyor
Başka bir taktik mi denesem napsam
Vücudunu 1 hafta sasirt ve başka bir program uygula, sonra geri yediklerine döndüğünde kilo vermeye devam edebilirsin. Yani arada şok şart

Abla hasladigim sudan alıp yogurtu çırptıktan sonra ikisini birleştirdim

canım yumurta eklemeyince kesiliyor. Annem yaparken bakardım hep ama evlendikten sonraki ilk denememde süper bir yayla çorbası yapmıştım,korktum kesilir mi diye ama çok güzel olmuştu (maşallah bana)
ben nasıl yaptığımı anlatayım
2 kişilik anlatıyorum sen ölçüleri değiştirirsin
1 çay bardağından az pirinci yıkıyorum (ben katı sevmiyorum o yüzden az taneli yaparım hep)sonra 2,5 bardak su koyuyorum ve kaynatmaya başlıyorum,pirinçler yumuşayıncaya kadar. Bir kaba gözkararı yoğurt,1 yemek kaşığından az un,1 yumurta,biraz tuz atıyorum ve iyice çırpıyorum,sonra pirincin sıcak yunundan alıp yoğurdun üzerine koyuyorum ki ılısın ve kesilmesin,yavaş yavaş kaynayan pirinçlerin içerisine karıştıra karıştıra döküyorum,yoğurt kaynamaya başlayana kadar aynı yöne doğru karıştırıyorum,kaynayınca altını kısıyorum,bir kaç dk daha kaynatıyorum. Sonra biraz zeytin yağında nane kavurup üzerine döküyorum. Ohhhhh mis vallahi,akşam gidip de yapayım.

Afiyet olsun canım ama ekmeği biraz çok olmuş bir dahaki sefere dikkat edersin ben sana güveniyorum

Vallahi ablacım dua ediyorum ki 1 pide yemedim Evet biliyorum ne olacağını ama tadı çok güzeldi,3 haftadır tam buğday ekmeği yemekten bağırsaklarım iflas etti resmen. 4 gündür lavaboya çıkamıyorum,içtiğim su hiçbir işe yaramadı,ölüyorum resmen... Eğer akşama kadar çıkamazsam mecbur ilaç alacağım.

Valla canım brn de pko var ben normal gelince seviniyorum sadece
Hadi yaaa. Vallahi benim 6 günüm geçiyor,kasıklarım ağrıyor hafif de göğüslerim ama gelen giden yok Ömrümde bu ikinci kez gecikme yaşıyorum. Allah sana yardım etsin yaaa! Evli miydin? Çocuk var mıydı?

Geldim kızlar geldim...bi de şu baş ağrılarıma bi çözüm olsa super olacak.kv sonuçları götürde bakalım doktor ne tedavi yazacak...yarın sabahtan diete başlıyorum...klupteki kızlarla hergün 30dakika spor yapıcam.bi de güzel havalarda yürüyüş de yaparım.sabahları da erken kalkacağım için akşam erken uyuycam inşallah iyi olur yaa herşey...başarmayı çok istiyorummm...yoksa super bi yer sadece kadınlar kızlar ha ha ha hi hi hi...
@fatmanurkaya ablam damla özlemişti beni sarıldı boynuma.ben de onu çokkk özlemiştim.sabah bırakıp gittiyimde üzüldüm sonra hayat azıcık kendimin de olsun dedim ve rahatladım bir az...uyanıyor 2 3 saate geliyorum zaten ben...şimdi uyumak için öyleni sabırsızlıkla bekliyorummmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…