- 6 Ağustos 2015
- 175
- 289
- 18
- 42
Ben diycem akşamki piden olmamış , sen diycem ekmeksiz çiger yiyememGünaydın canlarım. herkese çikolata tadında bir gün diliyorum,
çarşamba günü menüm
sabah 1 yumurta
1 dilim ekmek
domates
salatalık
5 zeytin
1 çay
öğlen haşlanmış tavuk
salata
2 bardak ayran
akşam
5 kaşık ciğer kavurması
boool maydonoz taze soğan piyazı (bol acılı ve ekşili)
yarım pide ekmeğinden az ekmek (elim kadar bir parça)
2,5 lt su
gece de içtim 3-4 bardak su malum ciğer susatıyor insanı
35 dk yürüyüş
150 tane ip atlama
20 mekik
Kızlar maaalum yarın iş başı yapacağım..uyuyayım bennnn...öptüm hepinizi...iyi geceler...
Pembecim muzun gl endeksi çok yüksek gece yeme istersenaa kaptanım hayırlı olsun ilk iş günün :) Güzel geçsin inşallah :)
Evrt nanacım yağ sürüp közleniyor patlıcanlar ...Abla karnıyarığı bir nevi kozleyerek yaptın yani. Bildiğim kadarıyla önceden yağda kizartiliyordu. Oyuzden sordum, bende severim dediğin gibi yapacağım.
Ben içini önce haşladım, yumurta da eklemedim. Ama bir dahakine daha dikkatli olacağım. Umarım beceririm
Pembecim muzun gl endeksi çok yüksek gece yeme istersen.
Akşam salata yokmuydu bacım onu yeseydin pilav yerine .
Daha dikkatli olalım
Seni gidi Tombik seniKızlar yaaa akşam eşim böyle giderse verdiklerinide iki aya geri alıcaksın dedi biraz gaza geldim sanki birkaç kişi daha laf soksa da düzene girsem
Günaydın canım hayırlı olsun işin, Allah kolaylık versinGünaydınlar mutlu günler her kese...ben kulübe gidiyorum..hadi gazam mübarek ola
preh preh listeye aynen uyulmuşDünkü menüm;
Uyanınca 2 ymk kaşığı yoğurt
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 ince dilim tb ekmeği, 2 yk lor, 2 ceviz ve yeşil çay
Ara; 1 mandalina ve 2 yk yoğurt
Öğlen: 6 yk sebze yemeği, 3 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmek ve salata
Ara; küçük yeşil elma
Akşam: 1 kepçe çorba, 6 yk sebze yemeği ve 1 dlm tb ekmek
Ara: 1 bardak süt ve yeşil elma
2,5 lt su
Hayırlı olsun yeni işin, umarım bundan daha güzel bir yer senin olurGünaydınlar mutlu günler her kese...ben kulübe gidiyorum..hadi gazam mübarek ola
Vücudunu 1 hafta sasirt ve başka bir program uygula, sonra geri yediklerine döndüğünde kilo vermeye devam edebilirsin. Yani arada şok şartGünaydın güzeller...
Bu sabah yine 70.4 idim
Sanirim artık kilo veremiycem.
Çünkü liste habire çoğalıyor
Başka bir taktik mi denesem napsam
Abla hasladigim sudan alıp yogurtu çırptıktan sonra ikisini birleştirdimEvrt nanacım yağ sürüp közleniyor patlıcanlar ...
Yumurta ve un olmalı ypgurt çorbasında . Ahuda güzel öneriler vermiş
İçini haşladıgın sıcak suyamı düküyorsun yogurdu yoksa ? O zamanda kesilir
canım yumurta eklemeyince kesiliyor. Annem yaparken bakardım hep ama evlendikten sonraki ilk denememde süper bir yayla çorbası yapmıştım,korktum kesilir mi diye ama çok güzel olmuştu (maşallah bana)Abla karnıyarığı bir nevi kozleyerek yaptın yani. Bildiğim kadarıyla önceden yağda kizartiliyordu. Oyuzden sordum, bende severim dediğin gibi yapacağım.
Ben içini önce haşladım, yumurta da eklemedim. Ama bir dahakine daha dikkatli olacağım. Umarım beceririm
Ablam 2 hafta sonra 1,5 -2 kilo yağdan vermezsem paramı geri alacağım , o yuzden en kucuk noktasina kadar uyuyorumpreh preh listeye aynen uyulmuş.
Afiyet olsun canımCanım aynen öyle yaptım bol maydanoz taze soğan piyazı bol acı ve eksili,pasta tabağı kadar kavrulmuş ciğer,yarım pide ekmeğinden az ekmek yedim,ekmeğim kalmamıştı götüremedim,dün akşam eve gidip yaptım ama. Piyazım o kadar güzel olmuştu ki ciğerden çok piyaz yedim,ayran içtim
Vallahi ablacım dua ediyorum ki 1 pide yemedimBen diycem akşamki piden olmamış , sen diycem ekmeksiz çiger yiyememseni susatan ekmekle et birlikte yenince oluşam karışım kekliğim etle etmek birleşince sindirim süresi 2 katına çıkar..bil bakalım sindirim süresi uzayınca ne olur
Valla canım brn de pko var ben normal gelince seviniyorum sadeceCanlarım reglim gelmedi diye ip atlamaya başladım tekrar,malum bebiş yok. Reglimin gelmesi için ada çayı haricinde yapabileceğim doğal bir şey biliyor musunuz
Hadi yaaa. Vallahi benim 6 günüm geçiyor,kasıklarım ağrıyor hafif de göğüslerim ama gelen giden yokValla canım brn de pko var ben normal gelince seviniyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?