Bende yapayım bu akşam bari akşam ne çorba yapsam derdinden kurtulmuş olurum, mercimege kalacaktımcanım yumurta eklemeyince kesiliyor. Annem yaparken bakardım hep ama evlendikten sonraki ilk denememde süper bir yayla çorbası yapmıştım,korktum kesilir mi diye ama çok güzel olmuştu (maşallah bana)
ben nasıl yaptığımı anlatayım
2 kişilik anlatıyorum sen ölçüleri değiştirirsin
1 çay bardağından az pirinci yıkıyorum (ben katı sevmiyorum o yüzden az taneli yaparım hep)sonra 2,5 bardak su koyuyorum ve kaynatmaya başlıyorum,pirinçler yumuşayıncaya kadar. Bir kaba gözkararı yoğurt,1 yemek kaşığından az un,1 yumurta,biraz tuz atıyorum ve iyice çırpıyorum,sonra pirincin sıcak yunundan alıp yoğurdun üzerine koyuyorum ki ılısın ve kesilmesin,yavaş yavaş kaynayan pirinçlerin içerisine karıştıra karıştıra döküyorum,yoğurt kaynamaya başlayana kadar aynı yöne doğru karıştırıyorum,kaynayınca altını kısıyorum,bir kaç dk daha kaynatıyorum. Sonra biraz zeytin yağında nane kavurup üzerine döküyorum. Ohhhhh mis vallahi,akşam gidip de yapayım.
Ya kekliyim sen delimisin?ne o ip atlamak falan ya hamileysen...her geciken hamilelikte bi umut vardır.hele bir de seningibi gecikmesi olmayan biri için...lütfen yapma öyle şeylerHadi yaaa. Vallahi benim 6 günüm geçiyor,kasıklarım ağrıyor hafif de göğüslerim ama gelen giden yokÖmrümde bu ikinci kez gecikme yaşıyorum. Allah sana yardım etsin yaaa! Evli miydin? Çocuk var mıydı?
Evliyim canım 8 aylık ama ben bildim bileli gecikir 45-50 gün gördüğüm çok olduHadi yaaa. Vallahi benim 6 günüm geçiyor,kasıklarım ağrıyor hafif de göğüslerim ama gelen giden yokÖmrümde bu ikinci kez gecikme yaşıyorum. Allah sana yardım etsin yaaa! Evli miydin? Çocuk var mıydı?
Geldim kızlar geldim...bi de şu baş ağrılarıma bi çözüm olsa super olacak.kv sonuçları götürde bakalım doktor ne tedavi yazacak...yarın sabahtan diete başlıyorum...klupteki kızlarla hergün 30dakika spor yapıcam.bi de güzel havalarda yürüyüş de yaparım.sabahları da erken kalkacağım için akşam erken uyuycam inşallah iyi olur yaa herşey...başarmayı çok istiyorummm...yoksa super bi yer sadece kadınlar kızlar ha ha ha hi hi hi...
@fatmanurkaya ablam damla özlemişti beni sarıldı boynuma.ben de onu çokkk özlemiştim.sabah bırakıp gittiyimde üzüldüm sonra hayat azıcık kendimin de olsun dedim ve rahatladım bir az...uyanıyor 2 3 saate geliyorum zaten ben...şimdi uyumak için öyleni sabırsızlıkla bekliyorummmmm...
Güzelim bunun için güzel zeytin yağlı salatalar yap ye...t.b ekmeyi öyle kötü etki etmez bence....Vallahi ablacım dua ediyorum ki 1 pide yemedimEvet biliyorum ne olacağını ama tadı çok güzeldi,3 haftadır tam buğday ekmeği yemekten bağırsaklarım iflas etti resmen. 4 gündür lavaboya çıkamıyorum,içtiğim su hiçbir işe yaramadı,ölüyorum resmen... Eğer akşama kadar çıkamazsam mecbur ilaç alacağım.
Ya ne yapayım iyice kendimi kötü hissetmeye başladım,değerim 0,1 çıkmasa belki olur falan diyeceğim ama değer 0 yani yükselme ihtimali yok. zaten kasık ve göğüslerim ağrıyor birkaç gündür,gelecek adetim gelecek de bir an önce gelse o da ben de kurtulsak. İnanır mısın hamile olmadığımı öğrendiğim gün karnımı yumrukladım ağladım saatlerce,bana oyun mu oynuyorsun diye karnıma kızdım resmen.Ya kekliyim sen delimisin?ne o ip atlamak falan ya hamileysen...her geciken hamilelikte bi umut vardır.hele bir de seningibi gecikmesi olmayan biri için...lütfen yapma öyle şeyler
Tesekkürler,hosbulduk canim güzel vakitler gecirelim innnşallah:)Elavinya hoşgeldin canım
Rabbim isteyen herkeslerin kucagıni doldursun umudunu kaybetme hep duam sizler icinYa ne yapayım iyice kendimi kötü hissetmeye başladım,değerim 0,1 çıkmasa belki olur falan diyeceğim ama değer 0 yani yükselme ihtimali yok. zaten kasık ve göğüslerim ağrıyor birkaç gündür,gelecek adetim gelecek de bir an önce gelse o da ben de kurtulsak. İnanır mısın hamile olmadığımı öğrendiğim gün karnımı yumrukladım ağladım saatlerce,bana oyun mu oynuyorsun diye karnıma kızdım resmen.
Of canım yaaa şimdi nedesem bilmiyorum ama sen yapma öyle şeyler...evet sessiz sakin bekle...ama yok ip atlayım yok çay içeyim yok ilaç alayım...bekle bi...sabırlı ol...Ya ne yapayım iyice kendimi kötü hissetmeye başladım,değerim 0,1 çıkmasa belki olur falan diyeceğim ama değer 0 yani yükselme ihtimali yok. zaten kasık ve göğüslerim ağrıyor birkaç gündür,gelecek adetim gelecek de bir an önce gelse o da ben de kurtulsak. İnanır mısın hamile olmadığımı öğrendiğim gün karnımı yumrukladım ağladım saatlerce,bana oyun mu oynuyorsun diye karnıma kızdım resmen.
Benim bağırsak boyum normalden uzun ablacım,dr kepekli ekmek falan kesinlikle yeme demişti,zaten hazır yemiyorum ekmeğimi yapıyorum kendim ama yine de sorun oluyor işte. Bağırsaklarım yavaş çalışıyor ama kendimi bildim bileli böyle. bağırsak boyunu kısaltmak istediler ama çıkarılacak alan rahime yakın bir bölgede olduğu için ameliyat olmuyorum,çocuğumun olmama riski yüksek çünkü,zaten olmuyor da bir de o sorun olmasın diye olmadım yani.Güzelim bunun için güzel zeytin yağlı salatalar yap ye...t.b ekmeyi öyle kötü etki etmez bence....
Sen bizim formu doldurdunmu canım?Tesekkürler,hosbulduk canim güzel vakitler gecirelim innnşallah:)
Amin canım,umudumu kaybetmek değil de vücudum bana oyun oynayınca çok yıpranıyorum,benim haricimdeki herkes benim hamile olduğumdan o kadar umutluydu ki onlar bile çok üzüldü,ben nasıl üzülmeyeyim?Rabbim isteyen herkeslerin kucagıni doldursun umudunu kaybetme hep duam sizler icin
Ya ne yapayım iyice kendimi kötü hissetmeye başladım,değerim 0,1 çıkmasa belki olur falan diyeceğim ama değer 0 yani yükselme ihtimali yok. zaten kasık ve göğüslerim ağrıyor birkaç gündür,gelecek adetim gelecek de bir an önce gelse o da ben de kurtulsak. İnanır mısın hamile olmadığımı öğrendiğim gün karnımı yumrukladım ağladım saatlerce,bana oyun mu oynuyorsun diye karnıma kızdım resmen.
Hmmm...sen yinede yağlı salatalar falan yemeyi dene.Benim bağırsak boyum normalden uzun ablacım,dr kepekli ekmek falan kesinlikle yeme demişti,zaten hazır yemiyorum ekmeğimi yapıyorum kendim ama yine de sorun oluyor işte. Bağırsaklarım yavaş çalışıyor ama kendimi bildim bileli böyle. bağırsak boyunu kısaltmak istediler ama çıkarılacak alan rahime yakın bir bölgede olduğu için ameliyat olmuyorum,çocuğumun olmama riski yüksek çünkü,zaten olmuyor da bir de o sorun olmasın diye olmadım yani.
Güzelim bunun için güzel zeytin yağlı salatalar yap ye...t.b ekmeyi öyle kötü etki etmez bence....[/QUO
ya canım inanır mısın senin dediğin şeyi yapmaktan bir hal oldumOf canım yaaa şimdi nedesem bilmiyorum ama sen yapma öyle şeyler...evet sessiz sakin bekle...ama yok ip atlayım yok çay içeyim yok ilaç alayım...bekle bi...sabırlı ol...acaba yumuşamış mıdır diye
bu sabah 2 kaşık zeytin yağı içtim hem bağırsaklarım için hem de boğazım içn canım,geçen haftanın bademcikleri öksürük olarak devam ediyor çünküHmmm...sen yinede yağlı salatalar falan yemeyi dene.
Hayir dolduramadm özeldn biraz daha aciklarsaniz aksama yapaymSen bizim formu doldurdunmu canım?
Rabbim şifa versin güzelimmm...bu sabah 2 kaşık zeytin yağı içtim hem bağırsaklarım için hem de boğazım içn canım,geçen haftanın bademcikleri öksürük olarak devam ediyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?