Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende yapayım bu akşam bari akşam ne çorba yapsam derdinden kurtulmuş olurum, mercimege kalacaktım

Ya kekliyim sen delimisin?ne o ip atlamak falan ya hamileysen...her geciken hamilelikte bi umut vardır.hele bir de seningibi gecikmesi olmayan biri için...lütfen yapma öyle şeyler

Evliyim canım 8 aylık ama ben bildim bileli gecikir 45-50 gün gördüğüm çok oldu bekarken umut edecek birşey yoktu tabi bir kurtajim var canım bebek gelişmediği için düşük de diyemiyorum bu duruma kürtaj deyince de sanki istemiyor gibi oluyor üzülüyorum

İlk gunu atlattın gerisi gelir canım hayırlı olsun tekrar

Güzelim bunun için güzel zeytin yağlı salatalar yap ye...t.b ekmeyi öyle kötü etki etmez bence....

Ya kekliyim sen delimisin?ne o ip atlamak falan ya hamileysen...her geciken hamilelikte bi umut vardır.hele bir de seningibi gecikmesi olmayan biri için...lütfen yapma öyle şeyler
Ya ne yapayım iyice kendimi kötü hissetmeye başladım,değerim 0,1 çıkmasa belki olur falan diyeceğim ama değer 0 yani yükselme ihtimali yok. zaten kasık ve göğüslerim ağrıyor birkaç gündür,gelecek adetim gelecek de bir an önce gelse o da ben de kurtulsak. İnanır mısın hamile olmadığımı öğrendiğim gün karnımı yumrukladım ağladım saatlerce,bana oyun mu oynuyorsun diye karnıma kızdım resmen.

Rabbim isteyen herkeslerin kucagıni doldursun umudunu kaybetme hep duam sizler icin

Of canım yaaa şimdi nedesem bilmiyorum ama sen yapma öyle şeyler...evet sessiz sakin bekle...ama yok ip atlayım yok çay içeyim yok ilaç alayım...bekle bi...sabırlı ol...

Güzelim bunun için güzel zeytin yağlı salatalar yap ye...t.b ekmeyi öyle kötü etki etmez bence....
Benim bağırsak boyum normalden uzun ablacım,dr kepekli ekmek falan kesinlikle yeme demişti,zaten hazır yemiyorum ekmeğimi yapıyorum kendim ama yine de sorun oluyor işte. Bağırsaklarım yavaş çalışıyor ama kendimi bildim bileli böyle. bağırsak boyunu kısaltmak istediler ama çıkarılacak alan rahime yakın bir bölgede olduğu için ameliyat olmuyorum,çocuğumun olmama riski yüksek çünkü,zaten olmuyor da bir de o sorun olmasın diye olmadım yani.

Rabbim isteyen herkeslerin kucagıni doldursun umudunu kaybetme hep duam sizler icin
Amin canım,umudumu kaybetmek değil de vücudum bana oyun oynayınca çok yıpranıyorum,benim haricimdeki herkes benim hamile olduğumdan o kadar umutluydu ki onlar bile çok üzüldü,ben nasıl üzülmeyeyim?

Kuzum kendine gel imtihan dünyası biliyorsun. Ben hamile olduğumu nasıl öğrendiğimi anlatayım sana. Yeni evlendik ilk defa adet olmam lazımdı ben 8 gün geciktim ve artık sinir tavan yaptı çok kötü sistim dedim yine sokturucu almam lazım işyerinde işi yarıda bırakıp çıktım izin bile almadım ben gidiyorum dedim artık onlarda farkında kötü olduğumu eşimi aradım geldi aldı beni. Sonra en yakın hastaneye gittik kadın doğuma. Bana söktürücü ver diye. Doktor sordu hamile olmadığına emin misin diye değilimdir falan dedim ver de gideyim ilacı o kadar umudum yoktu yani ve test yaptı 247 ben şok tabi gerçi 7 hafta sürdü ama buna da şükür

Hmmm...sen yinede yağlı salatalar falan yemeyi dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…