O formdakı bilgileri yazman yeterli güzelim.öyle zor bi şey deyilki..Hayir dolduramadm özeldn biraz daha aciklarsaniz aksama yapaym
Bide günaydın diyo yaGünaydın kızlar
Omletimi yiyeyim bugünkü tempomu yazacağım yinehali göndereceğim yıkamaya kaç günde gelecek acaba
Amin canım, Sen nasıl oldun? Ağrın falan hafifledi mi?Rabbim şifa versin güzelimmm...
HeeeBide günaydın diyo ya
Millet işe gitti geldi sen günaydın diyorsun
Oooo aynura senin son kullanma tarihin mi geçti ya peş peşe hastalıklar başladıBen çıkayım kızlar...yemek yapmam gerek...banyo yapmam gerek...öylen uyuçak için bunları yapmak zorundayım.saat 4.30da dişçiye gidicem bi de.görüşürüzzzzzz
Napıyosun sen o saate kadar yaaaaaaaHeeesekiz yıl sonra 3 ay evde durdum kız. Şaka bir yana gece 4 e kadar uyuyamadim felaket başım ağrıyor şimdi de
Uyumadim değil periiiii uyuyamadim valla koyun saydım uykum gelsin diyeOooo aynura senin son kullanma tarihin mi geçti ya peş peşe hastalıklar başladı
Napıyosun sen o saate kadar yaaaaaaa
Sallama su çocuğu bırak kendi uyusun kız sen bu hale getiriyorsun bu fındığı bu hale haberin olsunGünaydın güzellikler
Temizlik yaptım, çocukları yıkadım nihayet oturdum çok şükür. Egoşu sallıyorum
Bizden bıkmış canim kafa dinleyecekmis ama bizi elçi tutuyorYasemin abla nerede? Neden pasif gözüküyordu??
Koyunları sayarken çitten atlatıp mideye mi indirdinUyumadim değil periiiii uyuyamadim valla koyun saydım uykum gelsin diye
Kekligim yasemin abladan sana mesaj var.Amin canım, Sen nasıl oldun? Ağrın falan hafifledi mi?
Koyunları sayarken çitten atlatıp mideye mi indirdin
Valla ben hiiiç kucağıma almaaam direk kes mangal pişir ye ooohhh misssssssssssssKoyunun hic birşeyin i sevmem cadı et süt yoğurt bilirim kokudan asla yemem. Bu tek kuzularıni kucağıma almayı severim
Hayır kaptanım dinleme onu banane banane banane beni al beni al onu almaHiiiii arkadaşın hainide böyle oluyormuş arkamdan iş çeviriyokaptanım sen beni al shadelima kalsın burda
Road Runner gibi kaçimde gör bakalım rakibim olabilcenmi Coyoteyolucam tabikorktun dimi sana rakip olurum diye
ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM ONU,KETEN TOHUMUNU BİLMEM AMA ZEYTİNYAĞI EKLİYCEM BİRAZ. AYÇİÇEK KULLANMIYORUM HİÇKekligim yasemin abladan sana mesaj var.
Ekmeklerine Keten tohumu ve aycicegi çekirdeği eklesin bağırsakları için çözüm olur diyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?