- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Canım ikisini de tohum olarak ekle dedi yağ değil. 101 de bim de var keten tohumu ve çekirdek içiÇOK ÇOK ÖPÜYORUM ONU,KETEN TOHUMUNU BİLMEM AMA ZEYTİNYAĞI EKLİYCEM BİRAZ. AYÇİÇEK KULLANMIYORUM HİÇ
Road Runner gibi kaçimde gör bakalım rakibim olabilcenmi Coyote
Hayır kaptanım dinleme onu banane banane banane beni al beni al onu alma
Çekirdeği yesem daha güzel olmaz mı kiCanım ikisini de tohum olarak ekle dedi yağ değil. 101 de bim de var keten tohumu ve çekirdek içi
Kekliğim ben de çok fena kabızım ya. Kayısı kurusu form çay falan içtim kaç gündür tık yokÇekirdeği yesem daha güzel olmaz mı kiBugün eve geçerken bakar alırım inşallah
Khaleesi kabızsan beslenmende bir yanlışlık var demektir...Lifli gıdalara ağırlık versen iyi olur?Kekliğim ben de çok fena kabızım ya. Kayısı kurusu form çay falan içtim kaç gündür tık yok
nickini yazmak zor geliyo bana o yüzden khaleesi diyorum :)Kekliğim ben de çok fena kabızım ya. Kayısı kurusu form çay falan içtim kaç gündür tık yok
Bu hafta cozuttum zaten daydream kilo verimim de azaldı sporu da yapmadım doğru düzgün. Ve oldukça kaçamak dolu bir hafta geçirdim. İlk pirinç pilavını yediğim gün başladı kabızlık. Öncesi çok iyiydi herşey. Şimdi devamlı bir şişlik var aç mıyım tok muyum anlamadan yiyorum motivasyon kaybım var bu hafta. Silkinip kendime gelmek istiyorum..Khaleesi kabızsan beslenmende bir yanlışlık var demektir...Lifli gıdalara ağırlık versen iyi olur?Diyet yapanların en büyük sorunu kabızlık...
birkaç gün sıvı ağırlıklı beslensen...1 yk zeytinyağı içiyor bazı insanlar ama hiç bilmiyorum faydası var mı?bak aklıma ne geldi..benim oğlan bebekken kabız oldu 1 kez..doktoru aradım..kuru erik,kuru incir,kuru kayısıyı kaynat blenderdan geçirip yedir dedi..yaptım da rahatlamıştı yavrum..bi dene istersen..Bu hafta cozuttum zaten daydream kilo verimim de azaldı sporu da yapmadım doğru düzgün. Ve oldukça kaçamak dolu bir hafta geçirdim. İlk pirinç pilavını yediğim gün başladı kabızlık. Öncesi çok iyiydi herşey. Şimdi devamlı bir şişlik var aç mıyım tok muyum anlamadan yiyorum motivasyon kaybım var bu hafta. Silkinip kendime gelmek istiyorum..
Akşama sadece hellim peynirli salata yapıp yiyeyim diyorum. Şimdi bir form çayla kuru kayısı yiyeyim azıcık daha.
Çok doğru söylediklerin beslenmeyi bozduğum gibi sindirim sistemim çöktü
İstediğin gibi hitap edebilirsin bu arada hala beğendiğim bir nick bulamadım tlf markam ile devam ediyorum
Buna yorum yapmıyorum ama sen anladınÇekirdeği yesem daha güzel olmaz mı kiBugün eve geçerken bakar alırım inşallah
Beslenmeden ziyade bağırsak boyu uzunluğundan kaynaklanıyor uzun süre çıkamamam,kabız değilim tuvalet ihtiyacım olmuyor,ama midem taş gibi oluyor,o da rahatsız edityorKhaleesi kabızsan beslenmende bir yanlışlık var demektir...Lifli gıdalara ağırlık versen iyi olur?Diyet yapanların en büyük sorunu kabızlık...
O ne demek ki hülyam?onu yazmak çok mu kolay sankimnickini yazmak zor geliyo bana o yüzden khaleesi diyorum :)
Ah güzeliiiim nasıl da biliyo kaptanını...yarın belli olur kimin canının çekileceyi...bunlardan biri de xperi...zaten az geliyorsun bu da motivsyonunun düşük olduğunu gösteriyor...bu hafta seni çok kötü azar bekliyor haberin olsun...bu akşamı hafif geçir.6dan sonra bi şey koyma ağzına...Buna yorum yapmıyorum ama sen anladınama gerçekten çok severim ben de böyle paketi kafaya dikecen bir de çok ucuz ay canım çekti. Şimdi kaptan canımı bedenden çekecek
O zaman canını sıkma kekliyim..sen bağırsaklrın dolmasını bekleyi verBeslenmeden ziyade bağırsak boyu uzunluğundan kaynaklanıyor uzun süre çıkamamam,kabız değilim tuvalet ihtiyacım olmuyor,ama midem taş gibi oluyor,o da rahatsız edityor
Yok koyunları sayarken enini uzununa çarpmış Mr.Bean gibiKoyunları sayarken çitten atlatıp mideye mi indirdin
Sağol eıifimm.._AYNURA_ hayırlı olsun yeni işin güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?