Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kekliğim ben de çok fena kabızım ya. Kayısı kurusu form çay falan içtim kaç gündür tık yok
Khaleesi kabızsan beslenmende bir yanlışlık var demektir...Lifli gıdalara ağırlık versen iyi olur? Diyet yapanların en büyük sorunu kabızlık...

Kızlar yoğurt çorbası geçmiş konuşmalarda...diyete uygun değil ama ben oğlana yaparken; 3-4 kaşık yoğurdu 2-3 kaşık un (duruma göre değişiyor)6 bardak soğuk suyu ocağa koymadan önce iyice çırpıyorum..ocağa koyup sürekli karıştırıyorum...kaynayınca yaklaşık 2 avuç tel şehriye koyuyorum...kesme falan olmuyor..varsa tavuk suyuyla daha iyi oluyor..en son tereyağında nane kırmızı biber kavurup döküyorum..yumurta koymuyorum ben..

Khaleesi kabızsan beslenmende bir yanlışlık var demektir...Lifli gıdalara ağırlık versen iyi olur? Diyet yapanların en büyük sorunu kabızlık...
Bu hafta cozuttum zaten daydream kilo verimim de azaldı sporu da yapmadım doğru düzgün. Ve oldukça kaçamak dolu bir hafta geçirdim. İlk pirinç pilavını yediğim gün başladı kabızlık. Öncesi çok iyiydi herşey. Şimdi devamlı bir şişlik var aç mıyım tok muyum anlamadan yiyorum motivasyon kaybım var bu hafta. Silkinip kendime gelmek istiyorum..
Akşama sadece hellim peynirli salata yapıp yiyeyim diyorum. Şimdi bir form çayla kuru kayısı yiyeyim azıcık daha.
Çok doğru söylediklerin beslenmeyi bozduğum gibi sindirim sistemim çöktü
İstediğin gibi hitap edebilirsin bu arada hala beğendiğim bir nick bulamadım tlf markam ile devam ediyorum

birkaç gün sıvı ağırlıklı beslensen...1 yk zeytinyağı içiyor bazı insanlar ama hiç bilmiyorum faydası var mı?bak aklıma ne geldi..benim oğlan bebekken kabız oldu 1 kez..doktoru aradım..kuru erik,kuru incir,kuru kayısıyı kaynat blenderdan geçirip yedir dedi..yaptım da rahatlamıştı yavrum..bi dene istersen..

Beslenmeden ziyade bağırsak boyu uzunluğundan kaynaklanıyor uzun süre çıkamamam,kabız değilim tuvalet ihtiyacım olmuyor,ama midem taş gibi oluyor,o da rahatsız edityor

Buna yorum yapmıyorum ama sen anladın ama gerçekten çok severim ben de böyle paketi kafaya dikecen bir de çok ucuz ay canım çekti. Şimdi kaptan canımı bedenden çekecek
Ah güzeliiiim nasıl da biliyo kaptanını...yarın belli olur kimin canının çekileceyi...bunlardan biri de xperi...zaten az geliyorsun bu da motivsyonunun düşük olduğunu gösteriyor...bu hafta seni çok kötü azar bekliyor haberin olsun...bu akşamı hafif geçir.6dan sonra bi şey koyma ağzına... xpreiaZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…