telafuzu daha kolay bide avatarındaki kızın dizideki adı khaleesi :)O ne demek ki hülyam?onu yazmak çok mu kolay sankim
Enginerim geçmiş olsun ...
Canım benim zor günler yaşadın onun etkiside olabilir ..
Dahiliyeye bi gitsen ...
Evet canım eaben abla haklı önce dahiliyey e gitmen güzel olur. Fizyolojik sorunları çözmeden psikoloji ye yonelmen yaniltabilir
canım öğleden sonra cikacaktı sonuçlar cuma sabahı alıp ditetisyenle görüşeceğim inşallah canım aman trafikte sakin ol biraz beklesinler bişey olmaz ne zaman döneceksin izinden
kutlarım canım çok güzel bi duygu
kaptanım tekrar geçmiş olsun
cuma günü alacağim canım sonuçları kas yağima baktı biraz kas kaybında var dedi tahlil sonuçlarından sonra yeni bir düzenleme yapalım dedi
canım geçmiş olsun az şeyler yaşamadın kolay değil
bu hafta böyle giderseniz yüzünüz tartıda gülecek canım kutlarım
canım çok sevindim senin adına daha çok insana yardımcı olacaksın ne güzel hayırlı olsun
O kadar dayanamam hem de zararlı gibi. En azından salata ile deniycem amaEmine'm expres değil normal dukan atak yapsan 5 gün,Nasıl olur?
Yaaa evet sürekli artıyor bana kilo veremem gibi gelmişti bugün durmuş zaten kilo vermem. Vaz geçtim expressten normal diyet modundayimcanım moralini bozma bu diyette azdan çok yemeye doğru gitmiş onu anlamadım mence çoktan aza doğru gidilmeli ilk günler zaten ödem atarsın bağiırsakların boşalır _ görürsün moralin düzelir sonraki günler yemeyi azaltır yine verirsin yine moralin düzelir bu sistemi anlayamadım ama bunu yazan larında bir bildiği var herhalde
bugün pek pro olmadı amaYarın kilo bildireceksen biraz proya takıl firuzem
Ben de aynı yim. Yasom demişti ya peri ile emine dukan başlar montiyle bitirir diye ne kadar iyi tanımış bizi
Bende daha dün aynı şeyi diyordum liste habire artıyor diyenormal diyet moduna döndüm bu sabah
vücut daha 2 gün oldu diyete başlayalı ama şaşırdıgi yok direk durdu. Ben bu gidişatı biliyom modunda hemen depo vaziyet aldı kanımcaHayırlı olsun yeni işin, umarım bundan daha güzel bir yer senin olur
Vücudunu 1 hafta sasirt ve başka bir program uygula, sonra geri yediklerine döndüğünde kilo vermeye devam edebilirsin. Yani arada şok şart
Abla hasladigim sudan alıp yogurtu çırptıktan sonra ikisini birleştirdim
Geçmiş olsun Allah sifa versin canım.doktora gittim bugün gastritim tekrarlamış tekrar ilaç tedavisine başlıyorum midem için
geri kalan da bir problem görülmedi bir psikayatr önerdi ona terapiye gideceğim bundan sonrası için
teşekkür ederim kızlar
Haftaya perşembe sabahına kim daha hafif olacak tamamaeben kabul ediyorum düello teklifini hadi bakalım....
Kaptanım bu hafta az gelmedim de msjlarıma da menülerime de hiç yorum yapmadın senAh güzeliiiim nasıl da biliyo kaptanını...yarın belli olur kimin canının çekileceyi...bunlardan biri de xperi...zaten az geliyorsun bu da motivsyonunun düşük olduğunu gösteriyor...bu hafta seni çok kötü azar bekliyor haberin olsun...bu akşamı hafif geçir.6dan sonra bi şey koyma ağzına...xpreiaZ
Miğde sırt ve vucudun daha farklı yerlerine ağrı yapıyor sanırım enginerim . Geçmiş olsun ..doktora gittim bugün gastritim tekrarlamış tekrar ilaç tedavisine başlıyorum midem için
geri kalan da bir problem görülmedi bir psikayatr önerdi ona terapiye gideceğim bundan sonrası için
teşekkür ederim kızlar
Yaseminnn duydunmu ??:)Kaptanım bu hafta az gelmedim de msjlarıma da menülerime de hiç yorum yapmadın sensen de yoğunsun ve rahatsızdın anlıyorum da bu hafta hiç motive olamadım dolayısı ile
Yasom abla da gitti 3 msjın birine ancak cevap alıyorum
Dün gezmeye gitmeden fikir almak istemiştim durumdan bahsettim ama kimse cevap vermedi. Yiyince de moralim bozuldu..
İnş bu hafta daha verimli geçer
Onun nici xperi hulyamnickini yazmak zor geliyo bana o yüzden khaleesi diyorum :)
Hülyam senin çorbanın unu çok oluyorda ondan yumurtaya gerek olmuyo .250 gr süzme yogurda 1 kş ancak koyarım un ...Kızlar yoğurt çorbası geçmiş konuşmalarda...diyete uygun değil ama ben oğlana yaparken; 3-4 kaşık yoğurdu 2-3 kaşık un (duruma göre değişiyor)6 bardak soğuk suyu ocağa koymadan önce iyice çırpıyorum..ocağa koyup sürekli karıştırıyorum...kaynayınca yaklaşık 2 avuç tel şehriye koyuyorum...kesme falan olmuyor..varsa tavuk suyuyla daha iyi oluyor..en son tereyağında nane kırmızı biber kavurup döküyorum..yumurta koymuyorum ben..
Bu hafta takımdan biraz uzaksın onunda etkisi var xperim . Ama genelde biraz kaçamagın arkadı geliyor düzenini bozuyor insanın.Bu hafta cozuttum zaten daydream kilo verimim de azaldı sporu da yapmadım doğru düzgün. Ve oldukça kaçamak dolu bir hafta geçirdim. İlk pirinç pilavını yediğim gün başladı kabızlık. Öncesi çok iyiydi herşey. Şimdi devamlı bir şişlik var aç mıyım tok muyum anlamadan yiyorum motivasyon kaybım var bu hafta. Silkinip kendime gelmek istiyorum..
Akşama sadece hellim peynirli salata yapıp yiyeyim diyorum. Şimdi bir form çayla kuru kayısı yiyeyim azıcık daha.
Çok doğru söylediklerin beslenmeyi bozduğum gibi sindirim sistemim çöktü
İstediğin gibi hitap edebilirsin bu arada hala beğendiğim bir nick bulamadım tlf markam ile devam ediyorum
Çok güzel menü afiyet olsun ..Dünkü menümü yazim.
Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Yeşil biber,domates,salatalık
Ara:1 elma
Öğle:
1 tabak kıymalı ıspanak
3 kaşık yoğurt
Ara:
2 mandalin
Akşam:
Izgara uskumru
Yeşil salata
Spor:8 bin adım
Su:2 lt
Bizi ihmal etme amaselam kızlar
ben spor yarısması açtım,şimdiden 42 kişi oldu,böyle bir şey beklemiyordum açıkçası,onla uğrasıp duuryorum,yoruldum : ))
Bügün 3 çeşit vardı ben sadece kısır yedim öğlen yemeği niyetine. Huzurevinde 3 çeşit hiç dokunmadim naberrrHaftaya perşembe sabahına kim daha hafif olacak tamamduello ha
Sen şimdi öğrencilerin getirdiklerini götürmüşsündür hehe .
Rest çekti bizeYasemin abla nerede? Neden pasif gözüküyordu??
Khaleesi karakterini seviyorum game of thrones taki...o yüzden hoşuma gidiyo öyle demek :)Onun nici xperi hulyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?