Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Enginerim geçmiş olsun ...
Canım benim zor günler yaşadın onun etkiside olabilir ..
Dahiliyeye bi gitsen ...

Evet canım eaben abla haklı önce dahiliyey e gitmen güzel olur. Fizyolojik sorunları çözmeden psikoloji ye yonelmen yaniltabilir

doktora gittim bugün gastritim tekrarlamış tekrar ilaç tedavisine başlıyorum midem için
geri kalan da bir problem görülmedi bir psikayatr önerdi ona terapiye gideceğim bundan sonrası için
teşekkür ederim kızlar

Emine'm expres değil normal dukan atak yapsan 5 gün,Nasıl olur?
O kadar dayanamam hem de zararlı gibi. En azından salata ile deniycem ama

Yaaa evet sürekli artıyor bana kilo veremem gibi gelmişti bugün durmuş zaten kilo vermem. Vaz geçtim expressten normal diyet modundayim

Yarın kilo bildireceksen biraz proya takıl firuzem
bugün pek pro olmadı ama

Bende daha dün aynı şeyi diyordum liste habire artıyor diye normal diyet moduna döndüm bu sabah
Ben de aynı yim. Yasom demişti ya peri ile emine dukan başlar montiyle bitirir diye ne kadar iyi tanımış bizi
vücut daha 2 gün oldu diyete başlayalı ama şaşırdıgi yok direk durdu. Ben bu gidişatı biliyom modunda hemen depo vaziyet aldı kanımca

Kaptanım bu hafta az gelmedim de msjlarıma da menülerime de hiç yorum yapmadın sen sen de yoğunsun ve rahatsızdın anlıyorum da bu hafta hiç motive olamadım dolayısı ile
Yasom abla da gitti 3 msjın birine ancak cevap alıyorum
Dün gezmeye gitmeden fikir almak istemiştim durumdan bahsettim ama kimse cevap vermedi. Yiyince de moralim bozuldu..
İnş bu hafta daha verimli geçer

Miğde sırt ve vucudun daha farklı yerlerine ağrı yapıyor sanırım enginerim . Geçmiş olsun ..

Yaseminnn duydunmu ??:)
X perim o anda kimse olmaya biliyo kuzum sende biliyon üzülmeyin öyle şeylere olurmu .

Hülyam senin çorbanın unu çok oluyorda ondan yumurtaya gerek olmuyo .250 gr süzme yogurda 1 kş ancak koyarım un ...

Bu hafta takımdan biraz uzaksın onunda etkisi var xperim . Ama genelde biraz kaçamagın arkadı geliyor düzenini bozuyor insanın.
Biz çok geçtik bu yollardan üzülme haftaya telafi edersin
Kabızlık içinde hülyam taktik vermiş . Akşamdan ıslat kuru kayısıları sabah blandırdan cek bol bol suda iç ardından...
Armutuda öneririm . Bide hülyanın dediği akşamdan bi kş z. Yagda iyi geliyor ve en önemlilerden biride hareket

Çok güzel menü afiyet olsun ..

Haftaya perşembe sabahına kim daha hafif olacak tamam duello ha

Sen şimdi öğrencilerin getirdiklerini götürmüşsündür hehe .
Bügün 3 çeşit vardı ben sadece kısır yedim öğlen yemeği niyetine. Huzurevinde 3 çeşit hiç dokunmadim naberrr

Bugünü de az hasarla atlattık çok şükür

Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim tam tahıl ekmeği

Öğle
1 tabak kısır
Turşu

Akşam

Mercimek çorbası
Salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…