Hey yavrum hadi öylen kısır yedin akşam mercimek neyin nesi firuuuzeeee ...ye ye sen ye karbonlarıBügün 3 çeşit vardı ben sadece kısır yedim öğlen yemeği niyetine. Huzurevinde 3 çeşit hiç dokunmadim naberrr
Bugünü de az hasarla atlattık çok şükür
Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim tam tahıl ekmeği
Öğle
1 tabak kısır
Turşu
Akşam
Mercimek çorbası
Salata
Gözkararı Aebenim,çorbanın miktarına göre ayarlıyorum..Hülyam senin çorbanın unu çok oluyorda ondan yumurtaya gerek olmuyo .250 gr süzme yogurda 1 kş ancak koyarım un ...
Ay ben hiç yazamıyom değişik niçleri hatta elifin anasının kuzularını bile beceremedimKhaleesi karakterini seviyorum game of thrones taki...o yüzden hoşuma gidiyo öyle demek :)
Geçmiş olsun güzelim.doktora gittim bugün gastritim tekrarlamış tekrar ilaç tedavisine başlıyorum midem için
geri kalan da bir problem görülmedi bir psikayatr önerdi ona terapiye gideceğim bundan sonrası için
teşekkür ederim kızlar
Eminim elinden çok güzel oluyordurGözkararı Aebenim,çorbanın miktarına göre ayarlıyorum..
Yemiycektim yasom ye dedi. Artık yasomu dinliyorum.Hey yavrum hadi öylen kısır yedin akşam mercimek neyin nesi firuuuzeeee ...ye ye sen ye karbonları
O değilde menünü göremedim neler gitti mideye sohbette bakimEminim elinden çok güzel oluyordur
Yasoma söyleyin gelsin artık aaaaa kızcam.,kız okuyosan küseceğim Sana haberin olsun..Yemiycektim yasom ye dedi. Artık yasomu dinliyorum.
mercimek çorbası içinde un yağ yok
su bildiğin duru çorba kilo yapmaz o
Sen kendi derdine yan ver bakim menunu hadii
Koyunları sayarken çitten atlatıp mideye mi indirdin
İyi aksamlar nasılsınız?
Geliyorum ablacım ara ara
iyi akşamlar canım sen nasılsın takıl ara sıra böyle özletme kendini
Geliyorum ablacım ara araçok şükür iyi diyelim iyi olalım
Afiyet olsun fatmanur ...menümü veriyorum
SABAH
2 hş yumurta
peynir
ÖĞLE
tavuk şiş
ayran
AKŞAM
ton baliği
ayran
2 lt civarı su 50 55 dk yürüyüş bugün pro yaptım bakalım yarın ne diyecek baskül hoşcakalın
Çok şükür abla bata çıka bata çıka toparlanmaya çalışıyorum piskiyatri iyi geldi :)nasılsın canım toparlanabildinmi
Ne acele ettiniz menüme öbür linkte verdimya hesabımı
Menüm
Sabah :
1 yumurtayla yeşil salata . Az peynir 4 ceviz .
Ara: 10-15 fındık fıstık
İkindi : ( sohbette)
1kase yogurt çorbası ( erzurum üsülü )
1kş bulgur pilavı . Yş salata. Çok az yufka .
.diger ikramlar yemmedi efenim ..
Finiş , açım şuan ..
30 dk jillian .10 dk yerinde koşu .
Akşam 20 dk dışarda yürüyüş .
Su az yine 1.5 anca içicem yatana kadar .
Ekmeği tamamen çıkarttın mı Fatmacım...?menümü veriyorum
SABAH
2 hş yumurta
peynir
ÖĞLE
tavuk şiş
ayran
AKŞAM
ton baliği
ayran
2 lt civarı su 50 55 dk yürüyüş bugün pro yaptım bakalım yarın ne diyecek baskül hoşcakalın
Afiyet olsun fatmanur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?