Ay hatuna bak kendi yok emme uzaktan kumandayla idare ediyo biziYemiycektim yasom ye dedi. Artık yasomu dinliyorum.
mercimek çorbası içinde un yağ yok
su bildiğin duru çorba kilo yapmaz o
Sen kendi derdine yan ver bakim menunu hadii
Ekmeği tamamen çıkarttın mı Fatmacım...?
Fatmacım dr. Gözetiminde bulunmak her zaman iyidir . Bizler çok bilsekte bi yere kadar , vucuduna baktırmak lazım eksiklikleri ancak o zaman görürüz ...sağol canım sen ne diyosun menim diyetisyen işime
Fatmacım ben fındıktan cevizden çok kısmam gl endeksleri çok düşüktür . ( tabi acuç avuçta değil )canım fındığin cevizin çok yediklerin az geldi sanki vardır senin bir bildiğin neden böyle
Kv sonuçları götürecekti ne demiş doktor?İyi akşamlar kızlar..geldim ama pert durumdayım...bi sürü iş yaptım erken kalkmanın etkisiyle de şuan geberiyorum.üzerine bi de diş baş ağrısı siz düşünün halimi...yarın cumaaa cumaaa...xpreiaZ im canım benim ben sizden yardım bekliyorum bugünlerde..lütfen bir azdaha aktiv olun.mümkünse yeni üye çağırın...beni zorlayan tek şey baş ağrım..o olmasa gerisi super.ama başım ağrıyınca çok kötü oluyorum maalumunuz...kızım uyusum hemen uyuycam..
Ay bide eminenin masum çorbasını beyenmiyon.ama kendin ekmekıe pilav yiyon ne haberFatmacım dr. Gözetiminde bulunmak her zaman iyidir . Bizler çok bilsekte bi yere kadar , vucuduna baktırmak lazım eksiklikleri ancak o zaman görürüz ...
Senin menülerim çok güzel fakat kilon dolasıyla benim gözüme hep az gibi geliyor tabi miktarlarını bilemiyorum .
Egerki porsiyonların azsa artırmanı tavsiye ederim.
Haberdar et bizide ne gibi. Degişiklikler verecek menünde . Eger miktar konusunda artış yaparsa kilon durmaz merak etme . Ama ekmek eklerse diger ögünlerine bi süre belki duruş olabilir kilonda ,Ama yinede denemek lazım görmeden bişi diyemeyiz
Masallah kilo almamışsın helal sana özledik ya çok geçmiş olsun canımHerkese merhabalaaar.
Çok güzel bi tatil geçirdim. Eğlendim gezdim bol bol yüzdümm. Kaç kiloyla izne ayrıldım bilmiyorum ama 60. 2ydim 4 gün önce. Hepinizi çoook özledim. Umarım herşey yolundadır. Ben bi süre daha gelemiyorum malesef. Apandisit ameliyatı geçirdim 3 gün önce. Çok şükür iyiyim. Sadece dinlenmem gerekiyor birazcık daha. Kimler burda?
Aa evet onu anlatmadım dimi.hiç ilaç yazmış,sırt için krem yazmış bide günde 2saat boynuna korset taksın demiş...çok ciddi bi sorun yokmuş ama başım çatlıyorKv sonuçları götürecekti ne demiş doktor?
Kız nerden buldun bu eski mesajıMasallah kilo almamışsın helal sana özledik ya çok geçmiş olsun canım
Ben bulurumKız nerden buldun bu eski mesajı
İyi yapıyorsun ablamm...yarından geliyorummmm...sıkı duuur...hem de sana rakip geliyoruuummmm...canım hemen hemen her perşembe protein yapıyorum yarından sonra yine yerim inşallah
Sende kulunç olabilir mi acaba...sinirlenip üzülünce boynun sırtın ağrır mı?yada masaj yapılırken ses gelir mi hiç kırt kırt diye?Aa evet onu anlatmadım dimi.hiç ilaç yazmış,sırt için krem yazmış bide günde 2saat boynuna korset taksın demiş...çok ciddi bi sorun yokmuş ama başım çatlıyor
Masaj yapınca rahatlarım çok onu biliyorum...kocam da becermiyo sinirimi bozuyo masak yaparkenSende kulunç olabilir mi acaba...sinirlenip üzülünce boynun sırtın ağrır mı?yada masaj yapılırken ses gelir mi hiç kırt kırt diye?
Akşam omuzların alt kısmını ovdur Aynuram ses geliyo mu diye dikkat et bakalım..Masaj yapınca rahatlarım çok onu biliyorum...kocam da becermiyo sinirimi bozuyo masak yaparken
Sen zaten hep az yiyordun hülyam...pirinç lapasından bilirim.1top dondurma kadardı...ben 5öyle yerimBenim yarın yiyeceklerim çok az...hepsini toplasan 1 öğün ederkilomu verince haftanın 2 günü pro yapıp korucam...ahhh ne Zaman acaba?
Ha bide ben kuzenimin yanlış masajı yüzünden 1 hafta iğne yaptırdım..dikkat et aman..Masaj yapınca rahatlarım çok onu biliyorum...kocam da becermiyo sinirimi bozuyo masak yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?