Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemiycektim yasom ye dedi. Artık yasomu dinliyorum.
mercimek çorbası içinde un yağ yok
su bildiğin duru çorba kilo yapmaz o

Sen kendi derdine yan ver bakim menunu hadii
Ay hatuna bak kendi yok emme uzaktan kumandayla idare ediyo bizi gel artık cancazım

sağol canım sen ne diyosun menim diyetisyen işime
Fatmacım dr. Gözetiminde bulunmak her zaman iyidir . Bizler çok bilsekte bi yere kadar , vucuduna baktırmak lazım eksiklikleri ancak o zaman görürüz ...
Senin menülerim çok güzel fakat kilon dolasıyla benim gözüme hep az gibi geliyor tabi miktarlarını bilemiyorum .
Egerki porsiyonların azsa artırmanı tavsiye ederim .
Haberdar et bizide ne gibi. Degişiklikler verecek menünde . Eger miktar konusunda artış yaparsa kilon durmaz merak etme . Ama ekmek eklerse diger ögünlerine bi süre belki duruş olabilir kilonda ,Ama yinede denemek lazım görmeden bişi diyemeyiz

canım fındığin cevizin çok yediklerin az geldi sanki vardır senin bir bildiğin neden böyle
Fatmacım ben fındıktan cevizden çok kısmam gl endeksleri çok düşüktür . ( tabi acuç avuçta değil )
Hatta öğlen yemeyecegimi bilseydim bu okadar daha yerdim . Sohbette ne yiyecegimi bilmediğimden öğleni masus yemedim . Bugun ondan tuhaf menüm

İyi akşamlar kızlar..geldim ama pert durumdayım...bi sürü iş yaptım erken kalkmanın etkisiyle de şuan geberiyorum.üzerine bi de diş baş ağrısı siz düşünün halimi...yarın cumaaa cumaaa... xpreiaZ im canım benim ben sizden yardım bekliyorum bugünlerde..lütfen bir azdaha aktiv olun.mümkünse yeni üye çağırın...beni zorlayan tek şey baş ağrım..o olmasa gerisi super.ama başım ağrıyınca çok kötü oluyorum maalumunuz...kızım uyusum hemen uyuycam..

Yasemin abla lütfen sen de dön artık...bugünlerde yardımına ihtiyacım var.hem sen de ayrı kalamıyorsum bizden gel hadi lütfennnn

Kv sonuçları götürecekti ne demiş doktor?

Ay bide eminenin masum çorbasını beyenmiyon.ama kendin ekmekıe pilav yiyon ne haber

Masallah kilo almamışsın helal sana özledik ya çok geçmiş olsun canım

Aa evet onu anlatmadım dimi.hiç ilaç yazmış,sırt için krem yazmış bide günde 2saat boynuna korset taksın demiş...çok ciddi bi sorun yokmuş ama başım çatlıyor
Sende kulunç olabilir mi acaba...sinirlenip üzülünce boynun sırtın ağrır mı?yada masaj yapılırken ses gelir mi hiç kırt kırt diye?

Benim yarın yiyeceklerim çok az...hepsini toplasan 1 öğün eder kilomu verince haftanın 2 günü pro yapıp korucam...ahhh ne Zaman acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…