Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende yarından başlıyorum inşallah...çok yedim çoook...yarın kas su yağ ölçen tartıyla tartılıcam inşallah.. yasemin abla tenbihledi herbalife içme diye ama ben içicem galiba
Bence de içme...nereye kadar içeceksin..ne güzel ayarlıyorsun menülerini zaten...yarın kimler var listede?

Ay bide eminenin masum çorbasını beyenmiyon.ama kendin ekmekıe pilav yiyon ne haber
kısırına laf etmedim emme akşam kendi elinde karbon yemek bak ben aç aç oturuyom hem o 3 gündür pro yapıyodu olurmu pro arkasına o menü
Ne o firüzeynen işbirliğimi yapıyon aynura

Bende yarından başlıyorum inşallah...çok yedim çoook...yarın kas su yağ ölçen tartıyla tartılıcam inşallah.. yasemin abla tenbihledi herbalife içme diye ama ben içicem galiba
Madem yazdım burdan fırçalayım ;( aynura sen onu iç bende artık senle konuşmuyom bilesin
bu kadar derim ..senin onu içeçek neyin var olsa bile ne gerek sen takım kaptanısın nası örnek olacan millete
Yap sporunu adam gibi diyetini ...

Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
2 dilim peynir
Domates,salatalık

Ara:1 armut

Öğle:
1 tabak ıspanak,yoğurt

Ara:
1 elma
1bardak süt

Akşam:
Ciğer sote
Salata
1 bardak ayran

Spor:1 saat yürüyüş
Su:2 lt

İçersem siz içmezsem görümce gebertecek beni..ne etsekkk

Tamam canlarım benim için gün bitti.baş ağrım izin vermiyor oturmaya...iyi geceler herkese...yarın güzel sonuçlarda görüşürüz inşallah..

Ben o firuzeew in tozunu alıcam bu hafta o yesin okulda cısları
Hadi bakalım al tozumu adet olamadım bi olsam inicek kilo tıkır tıkır o zaman ne edecen
Benim kilo 70.4 du bu sabah
Sen kactin. ?
Yarın sabahki tartı mi esas kabul edilecek.
Tüh bu akşamki mercimek çorbası kötü oldu ama yarın düzeltirim

Önümüzdeki Perşembe sabahki kilolarımız önemli firüzem . 70.6 düm sabah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…