- 6 Ağustos 2015
- 175
- 289
- 18
- 42
Hodri meydan pembe
Vallahi ben baktım başka izliycek bişi bulamayıncaMillet sanırım muhteşem yüzyıl kösem e bakıyor herhalde
Aebenim şu spor topiğinde işleri yoluna koyayım,o zaman burayı daha iyi takip edeceğimBizi ihmal etme ama
aynen katılıyorum daydreamcimHiç bulaşmam dizilere falan..,Türk dizilerinin bizim zekamızla alay ettiğini düşünüyorum..,1 bardak su 2 dakikada mı içilir?kapı açacak ben olsam evde yok zaar der giderim yani..,Zamanla uyumsuz diziler..,elin gavuru dizi yapıyor koltuğa yapıştırıyor insanı.,
Kesinlikle canım...sonuna bi 10 15kişi anca kalır.biliyorsundur bizim eski topiklerden...Aebenim şu spor topiğinde işleri yoluna koyayım,o zaman burayı daha iyi takip edeceğim
Sanırım 50 üyeyi gectik, bunların coğu ilk haftalar devamsızlık yapıp elenir zaten diye düşünüyorum
Yok vallaha ben bi kaçını severim...ohooo siz bi de azeri dizilerini göreydinizHiç bulaşmam dizilere falan..,Türk dizilerinin bizim zekamızla alay ettiğini düşünüyorum..,1 bardak su 2 dakikada mı içilir?kapı açacak ben olsam evde yok zaar der giderim yani..,Zamanla uyumsuz diziler..,elin gavuru dizi yapıyor koltuğa yapıştırıyor insanı.,
Canım keşke perşenbe günü o pilavl yemiyeydin.bi de bi muzla 1bardak ayran neredeyse ana öyün yerine geçer ayolKızlar menümü yazayım, sonra çalışmam gerek ve 12de yatakta olmam gerek. yarın tartı gunu hayırlısı inşallah
sabah:
1 küçük peynirli sandwich
ara: 2 parça bitter çikolata
öğle:
fırında tavuk göğsü
1 yemek kaşığı pilav
ara:
1 muz, 1 bardak ayran
akşam:
2 yumurta
1 dilim beyaz peynir
su: 2,5 litre
spor: 15.000 adım
Ay hadi inşallah...dönsün bencede...Yaseminin selamı var bacılar akşam sabah dönüyo inşallah.
Anaaaam kız ablaa ne zaman 70olsunki senÖnümüzdeki Perşembe sabahki kilolarımız önemli firüzem . 70.6 düm sabah
Vallaha gider doktoru paralar...ürününden çok emin abla...neyse tamam bugün aç geldim ya tartı için mecbur içicem ama yarından içmem tamam...Dr içme dedi de
Yaseminde not gönderdi içerse toptan konuşmuyoz bilesin
Anamlara gidince :))Anaaaam kız ablaa ne zaman 70olsunki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?