Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yahu çok sıkılıyorum ben, dizilere verdim kendimi o derece

Kızlar menümü yazayım, sonra çalışmam gerek ve 12de yatakta olmam gerek. yarın tartı gunu hayırlısı inşallah

sabah:
1 küçük peynirli sandwich

ara: 2 parça bitter çikolata
öğle:
fırında tavuk göğsü
1 yemek kaşığı pilav
ara:
1 muz, 1 bardak ayran
akşam:
2 yumurta
1 dilim beyaz peynir
su: 2,5 litre
spor: 15.000 adım

Millet sanırım muhteşem yüzyıl kösem e bakıyor herhalde

Hiç bulaşmam dizilere falan..,Türk dizilerinin bizim zekamızla alay ettiğini düşünüyorum..,1 bardak su 2 dakikada mı içilir?kapı açacak ben olsam evde yok zaar der giderim yani..,Zamanla uyumsuz diziler..,elin gavuru dizi yapıyor koltuğa yapıştırıyor insanı.,

aynen katılıyorum daydreamcim

Günaydınlarrr sevgili takımım...ne o yine akşam sessiz kalmış buralar...haydi kızıar gelin bakem yanıma tartı günü bugün tartııı...tabi şimdi hepiniz horul horul uyuyorsunuzbenim de gözlerim kapanıyor...işe geldim ama kimse yok daha.kocam işe giderken bıraktığı için beni sabahları yarım saat 45 dakika falan yalnız olacam...tartılıcağım için bir şey yiyip içmedim daha...bakalım profosyonel tartı beni kaç tartacak

Aebenim şu spor topiğinde işleri yoluna koyayım,o zaman burayı daha iyi takip edeceğim
Sanırım 50 üyeyi gectik, bunların coğu ilk haftalar devamsızlık yapıp elenir zaten diye düşünüyorum
Kesinlikle canım...sonuna bi 10 15kişi anca kalır.biliyorsundur bizim eski topiklerden...

Yok vallaha ben bi kaçını severim...ohooo siz bi de azeri dizilerini göreydiniz hepiniz etinizi döker incecik kalırdınız ayol

Canım keşke perşenbe günü o pilavl yemiyeydin.bi de bi muzla 1bardak ayran neredeyse ana öyün yerine geçer ayolbi de sporunu yaptıysan eyer dakika olarak yaz tatlım...yoksa günlük adımlar ı ı spor yerine geçmezzz

Hayırlı cumalar bacılar :)

Hepinize bol elsili günler diliyorum baskül yüzünüzü güldürsün inşallah
Ben kursa gider . Sonrada hacı bayrama gidicem dualarımdasınız .

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine size bir şeyler diyicem,fikirlerinizi paylaşır mısınız? Malumunuz 1 hafta günüm geçiyor,geçen gün yaptırdığım testte de sonuç 0,1 di,dünden beri midem çok kötü sabahtan akşama kadar yandı durdu midem,sabah sanki şeytan dürttü kalktım gebelik testi yaptım,üzerimi giydim geldim baktım ki çoook silik de olsa çizgi var. Tahminen bu ay iki kere yumurtladım ve ikinci yumurtlamamdan sonraki 10.günüm bugün ve daha 4 gün var adetime. Sizce umutlanmalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…