Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy kekliğim yaa ben çok umutlandım inan ki! bir de hiç gecikmezdi diyorsun. hayırlısı ile çıksın pozitf inşallah... kan verme imkanı bulduğun ilk anda koş test vermeye

ayy kekliğim yaa ben çok umutlandım inan ki! bir de hiç gecikmezdi diyorsun. hayırlısı ile çıksın pozitf inşallah... kan verme imkanı bulduğun ilk anda koş test vermeye
kan vermeye korkuyorum,bir kaç gün sabah idrarıyla yapayım diyorum. Bakayım tesadüf mü? İnanır mısın teste 30 kere baktım acaba yanlış test mi yaptım falan diye

kan vermeye korkuyorum,bir kaç gün sabah idrarıyla yapayım diyorum. Bakayım tesadüf mü? İnanır mısın teste 30 kere baktım acaba yanlış test mi yaptım falan diye
tamam cnım verme kan. olsun yaaa çok heyecanlıyım ben. Allahım inşallah pozitiftir hayırlısı ile. testin resmini gönder bi yerden kekliğim meraktayım

İnşallah Allah gönlüne göre verir kekliğim...emin olmak için kan testi yaptır derim..

Hayırlı cumalar bacılar :)

Hepinize bol elsili günler diliyorum baskül yüzünüzü güldürsün inşallah
Ben kursa gider . Sonrada hacı bayrama gidicem dualarımdasınız .
Aebenim ablam hastanede onun için de dua eder misin?

C CallanPinckney seninle her zaman yarışa varım . işyerinde kk yı yasaklamışlardı giremiyordum kaç gündür bende en sonunda bir program bulup indirdim şimdilik girebiliyorum. İNŞALLAH bir aksilik olmazda girmeye devam edebilirim .

kekliğim hakkında hayırlısı olsun canım . İNŞALLAH güzel haberlerini alıcaz canım

Naz kaç kiloyla mezun olmuştun takımdan?

Gunaydın kaptanım:) benim öğlede sonra 2 ara öğünüm var ondan öyle onlar, öğle yemeğini 12de yiyiyorum. Akşam yemeğim genelde 8e kadar kalıyor o yüzden :) sporuda ben saat olarak hesaplamıyorum benim min. günlük yürüyüşüm 10.000 adım. onu bazen 1 saat yürüyüşle de tamamlıyorum bazen 45 dakika yürüyüşle de o yüzden öyle yazıyorum. Ama aklımda daha dikkatli yiycem. Bu hafta daha dikkat edicem zaten, yoğunluğumda biraz azalır inşallah da bu hafta daha konsantre olabilirim. Bu haliyle kilo vermeden çok kilo koruma diyeti gibi oluyor benim ki zaten biraz :)

Benim koftelerimde meşhur. Nasıl katiliyorsunuz bende katilayim, sebzeli köfte yapayım da millet gorsun

nana canım mende tiwis aldım onun bir programı varmı

Hayırlı cumalar bacılar :)

Hepinize bol elsili günler diliyorum baskül yüzünüzü güldürsün inşallah
Ben kursa gider . Sonrada hacı bayrama gidicem dualarımdasınız .

ne güzel mübareği ziyaret edeceksin aklına gelirsem selamlarımı söyle canım

canım RABBİM şu cuma günü seninde tüm anne olmak isteyenlerinde yüzünü güldürsün

bizim takımın gizli kahramanı bu hafta sabit çıkmışsın olsun canım haftaya spora gider verirsin inşallah açıkcası mende çok ümitli değilim bakalım ne olacak

Valla annemin izlediği dizileri mecburiyetten görüyorum ama bir insan dizi boyunca en az 20 kez ölümün kıyısından döndü, neredeyse 3 5 karakter yaşadı bunu. Ne hikmetse her ölümün kıyısından dönüşünde "işte mucizeyi gerçekleştirdi vaay be ne güçlü insan" deyip duruyolar dizide

Aaa bide şu sahneler hep klasiktir, birbirlerinin isimlerini tekrar edip duruyolar sadece

En azından kilo almamışsın bu da önemli birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…