ayy kekliğim yaa ben çok umutlandım inan ki! bir de hiç gecikmezdi diyorsun. hayırlısı ile çıksın pozitf inşallah... kan verme imkanı bulduğun ilk anda koş test vermeyeHayırlı cumalar arkadaşlar. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine size bir şeyler diyicem,fikirlerinizi paylaşır mısınız? Malumunuz 1 hafta günüm geçiyor,geçen gün yaptırdığım testte de sonuç 0,1 di,dünden beri midem çok kötü sabahtan akşama kadar yandı durdu midem,sabah sanki şeytan dürttü kalktım gebelik testi yaptım,üzerimi giydim geldim baktım ki çoook silik de olsa çizgi var. Tahminen bu ay iki kere yumurtladım ve ikinci yumurtlamamdan sonraki 10.günüm bugün ve daha 4 gün var adetime. Sizce umutlanmalı mıyım?
kan vermeye korkuyorum,bir kaç gün sabah idrarıyla yapayım diyorum. Bakayım tesadüf mü? İnanır mısın teste 30 kere baktım acaba yanlış test mi yaptım falan diyeayy kekliğim yaa ben çok umutlandım inan ki! bir de hiç gecikmezdi diyorsun. hayırlısı ile çıksın pozitf inşallah... kan verme imkanı bulduğun ilk anda koş test vermeye
tamam cnım verme kan. olsun yaaa çok heyecanlıyım ben. Allahım inşallah pozitiftir hayırlısı ile. testin resmini gönder bi yerden kekliğim meraktayımkan vermeye korkuyorum,bir kaç gün sabah idrarıyla yapayım diyorum. Bakayım tesadüf mü? İnanır mısın teste 30 kere baktım acaba yanlış test mi yaptım falan diye
İnşallah Allah gönlüne göre verir kekliğim...emin olmak için kan testi yaptır derim..Hayırlı cumalar arkadaşlar. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine size bir şeyler diyicem,fikirlerinizi paylaşır mısınız? Malumunuz 1 hafta günüm geçiyor,geçen gün yaptırdığım testte de sonuç 0,1 di,dünden beri midem çok kötü sabahtan akşama kadar yandı durdu midem,sabah sanki şeytan dürttü kalktım gebelik testi yaptım,üzerimi giydim geldim baktım ki çoook silik de olsa çizgi var. Tahminen bu ay iki kere yumurtladım ve ikinci yumurtlamamdan sonraki 10.günüm bugün ve daha 4 gün var adetime. Sizce umutlanmalı mıyım?
Aebenim ablam hastanede onun için de dua eder misin?Hayırlı cumalar bacılar :)
Hepinize bol elsili günler diliyorum baskül yüzünüzü güldürsün inşallah
Ben kursa gider . Sonrada hacı bayrama gidicem dualarımdasınız.
Aebenim ablam hastanede onun için de dua eder misin?
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine size bir şeyler diyicem,fikirlerinizi paylaşır mısınız? Malumunuz 1 hafta günüm geçiyor,geçen gün yaptırdığım testte de sonuç 0,1 di,dünden beri midem çok kötü sabahtan akşama kadar yandı durdu midem,sabah sanki şeytan dürttü kalktım gebelik testi yaptım,üzerimi giydim geldim baktım ki çoook silik de olsa çizgi var. Tahminen bu ay iki kere yumurtladım ve ikinci yumurtlamamdan sonraki 10.günüm bugün ve daha 4 gün var adetime. Sizce umutlanmalı mıyım?
Amin Nazcım..enfeksiyon çıktı vücudunda...kemoterapisini alamadı...şimdi enfeksiyon tedavisi yapacaklar..üstüste geliyor..Allah yardımcımız olsun..ALLAH şifa versin ablana İNŞALLAH tez vakitte sağlığına kavuşur ablacığım .
Naz kaç kiloyla mezun olmuştun takımdan?günaydınlar ben geldim en sonunda bir program bulup indirdim şuanda kk ya girebiliyorum umarım tekrar sıkıntı olmaz .
kilom malesef sabit , bu hafta hiç sporada gidemedim
kilom geçen hafta 65,6
bu hafta 65,6 kg
fark 0
Canım keşke perşenbe günü o pilavl yemiyeydin.bi de bi muzla 1bardak ayran neredeyse ana öyün yerine geçer ayolbi de sporunu yaptıysan eyer dakika olarak yaz tatlım...yoksa günlük adımlar ı ı spor yerine geçmezzz
Benim koftelerimde meşhur. Nasıl katiliyorsunuz bende katilayim, sebzeli köfte yapayım da millet gorsun
Hayırlı cumalar bacılar :)
Hepinize bol elsili günler diliyorum baskül yüzünüzü güldürsün inşallah
Ben kursa gider . Sonrada hacı bayrama gidicem dualarımdasınız.
kan vermeye korkuyorum,bir kaç gün sabah idrarıyla yapayım diyorum. Bakayım tesadüf mü? İnanır mısın teste 30 kere baktım acaba yanlış test mi yaptım falan diye
günaydınlar ben geldim en sonunda bir program bulup indirdim şuanda kk ya girebiliyorum umarım tekrar sıkıntı olmaz .
kilom geçen hafta 65,6
bu hafta 65,6 kg
fark 0
Valla annemin izlediği dizileri mecburiyetten görüyorum ama bir insan dizi boyunca en az 20 kez ölümün kıyısından döndü, neredeyse 3 5 karakter yaşadı bunu. Ne hikmetse her ölümün kıyısından dönüşünde "işte mucizeyi gerçekleştirdi vaay be ne güçlü insan" deyip duruyolar dizideHiç bulaşmam dizilere falan..,Türk dizilerinin bizim zekamızla alay ettiğini düşünüyorum..,1 bardak su 2 dakikada mı içilir?kapı açacak ben olsam evde yok zaar der giderim yani..,Zamanla uyumsuz diziler..,elin gavuru dizi yapıyor koltuğa yapıştırıyor insanı.,
günaydınlar ben geldim en sonunda bir program bulup indirdim şuanda kk ya girebiliyorum umarım tekrar sıkıntı olmaz .
kilom geçen hafta 65,6
bu hafta 65,6 kg
fark 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?