- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Amin Nazcım..enfeksiyon çıktı vücudunda...kemoterapisini alamadı...şimdi enfeksiyon tedavisi yapacaklar..üstüste geliyor..Allah yardımcımız olsun..
54 ,8 ile mezun olmuştum . herzamanki gibi koruma evresi başarısızlıkla sonuçlandıNaz kaç kiloyla mezun olmuştun takımdan?
Kan testi yaptır tekrar güzelim inşallah mübarek günün hürmetine nasip etsin rabbim. Ama silik de olsa 2. Çizginin çıkmasında yanılma payının olmadığını söylüyorlar yine de en doğru sonuç kan testiHayırlı cumalar arkadaşlar. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine size bir şeyler diyicem,fikirlerinizi paylaşır mısınız? Malumunuz 1 hafta günüm geçiyor,geçen gün yaptırdığım testte de sonuç 0,1 di,dünden beri midem çok kötü sabahtan akşama kadar yandı durdu midem,sabah sanki şeytan dürttü kalktım gebelik testi yaptım,üzerimi giydim geldim baktım ki çoook silik de olsa çizgi var. Tahminen bu ay iki kere yumurtladım ve ikinci yumurtlamamdan sonraki 10.günüm bugün ve daha 4 gün var adetime. Sizce umutlanmalı mıyım?
Günaydın güzellikler cumamız hayır olsun inşallah
Dukan yaramadı size..Ayy bende tartıldım geçen haftada 69 bu haftada 69 ne anladım bu işten
nana canım mende tiwis aldım onun bir programı varmı
ne güzel mübareği ziyaret edeceksin aklına gelirsem selamlarımı söyle canım
canım RABBİM şu cuma günü seninde tüm anne olmak isteyenlerinde yüzünü güldürsün
bizim takımın gizli kahramanı bu hafta sabit çıkmışsın olsun canım haftaya spora gider verirsin inşallah açıkcası mende çok ümitli değilim bakalım ne olacak
Amin Nazcım..enfeksiyon çıktı vücudunda...kemoterapisini alamadı...şimdi enfeksiyon tedavisi yapacaklar..üstüste geliyor..Allah yardımcımız olsun..
salı günü yaptırdığım teste negatif dediler,sordum 0,1 dediler dedim umut yok tamam,hatta karnıma vurdum bana oyun oynuyor vücudum diye,ağladım çok,üstüne üstlük bir de ip atladım,tekrar gidip yaptırmaktan korkuyorum açıkçası,bu ay iki kere yumurtladım,biri 22 ekimde biri de 3 kasımda,3kasımdaki yumurtayla tuttuysa eğer (ki inşallah) daha 4 gün var 2 haftanın dolmasına. Dua edin lütfen,Bebişim benimle olsun,annesine sıkı sıkı tutunsunKan testi yaptır tekrar güzelim inşallah mübarek günün hürmetine nasip etsin rabbim. Ama silik de olsa 2. Çizginin çıkmasında yanılma payının olmadığını söylüyorlar yine de en doğru sonuç kan testi
Amin Elifcim...geçmiş olsun sana da..o anne onu ne zorluklarla büyütmüştür..ayıp ya..Allah şifasını versin inşallah ablam
Benim de babaannem hastanede 2 haftadır felç geçirdi yoğun bakımdaydı çıkardılat normal odaya. Annemle babam gece gündüz başında da halam ben bakamam edemem demeye başlamış resmen ölse de uğraşmasak diye bekliyor annesine bile merhameti yok
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Ayy kekliyimmmm inan otobüsdeyim gözlerim doldu ya çok mutlu oldum.tüylerim diken diken şu an.hamilesin işte bitanem daha ne istiyon...hemen bi kan testi yaptır...öbür gün tekrarıa muhtemelen daha koyu çıkacam..ayyy darısı xperimin aafaeovskimin başına inşallahHayırlı cumalar arkadaşlar. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine size bir şeyler diyicem,fikirlerinizi paylaşır mısınız? Malumunuz 1 hafta günüm geçiyor,geçen gün yaptırdığım testte de sonuç 0,1 di,dünden beri midem çok kötü sabahtan akşama kadar yandı durdu midem,sabah sanki şeytan dürttü kalktım gebelik testi yaptım,üzerimi giydim geldim baktım ki çoook silik de olsa çizgi var. Tahminen bu ay iki kere yumurtladım ve ikinci yumurtlamamdan sonraki 10.günüm bugün ve daha 4 gün var adetime. Sizce umutlanmalı mıyım?
Amin,allah kimseye böyle hayırsız evlat nasip etmesin. Dua ediyorum hep rabbim hayırlıysa ver diyeAllah şifasını versin inşallah ablam
Benim de babaannem hastanede 2 haftadır felç geçirdi yoğun bakımdaydı çıkardılat normal odaya. Annemle babam gece gündüz başında da halam ben bakamam edemem demeye başlamış resmen ölse de uğraşmasak diye bekliyor annesine bile merhameti yok
Allah şifasını versin inşallah ablam
salı günü yaptırdığım teste negatif dediler,sordum 0,1 dediler dedim umut yok tamam,hatta karnıma vurdum bana oyun oynuyor vücudum diye,ağladım çok,üstüne üstlük bir de ip atladım,tekrar gidip yaptırmaktan korkuyorum açıkçası,bu ay iki kere yumurtladım,biri 22 ekimde biri de 3 kasımda,3kasımdaki yumurtayla tuttuysa eğer (ki inşallah) daha 4 gün var 2 haftanın dolmasına. Dua edin lütfen,Bebişim benimle olsun,annesine sıkı sıkı tutunsun
Diyet yaparken çok katıyım da benim sorunum yapmadığım zamanlar ;(
Ay canım masallah sanaBenim koftelerimde meşhur. Nasıl katiliyorsunuz bende katilayim, sebzeli köfte yapayım da millet gorsun
O yüzden her kiloyu gördüm..incecik de oldum katana da..şimdi ikisinin ortasıyım bu sefer yapacağım dünkü spor çok işime yaramış 700 gram :)
- Sen de aynı benim gibisin demek
- Ben de orta yolu bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?