Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kan testi yaptır tekrar güzelim inşallah mübarek günün hürmetine nasip etsin rabbim. Ama silik de olsa 2. Çizginin çıkmasında yanılma payının olmadığını söylüyorlar yine de en doğru sonuç kan testi

Kızlar ben bu sabah 80.00 çıktım. Şimdi de gidip patrondan ofiscenek azarımızı işitiyoruz. Geç kalma konusunda ciddi laf yiycez adam bunun için toplantı yapmaya çağırdıı...

fatmanur abla hiç sorma bu hafta mübarek o kadar çok trafik vardıki spor salonundaki derslere yetişemedim sonrası için gitsem saat çok geç oluyordu .ozamanda oğlumla vakit geçiremiyorum . sağolsun eşiminde bu hafta hep işi çıktı. o beni işyerinden aldığında en azından erken gidebiliyorum spor salonuna

Amin Nazcım..enfeksiyon çıktı vücudunda...kemoterapisini alamadı...şimdi enfeksiyon tedavisi yapacaklar..üstüste geliyor..Allah yardımcımız olsun..

Allah şifasını versin inşallah ablam
Benim de babaannem hastanede 2 haftadır felç geçirdi yoğun bakımdaydı çıkardılat normal odaya. Annemle babam gece gündüz başında da halam ben bakamam edemem demeye başlamış resmen ölse de uğraşmasak diye bekliyor annesine bile merhameti yok
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

salı günü yaptırdığım teste negatif dediler,sordum 0,1 dediler dedim umut yok tamam,hatta karnıma vurdum bana oyun oynuyor vücudum diye,ağladım çok,üstüne üstlük bir de ip atladım,tekrar gidip yaptırmaktan korkuyorum açıkçası,bu ay iki kere yumurtladım,biri 22 ekimde biri de 3 kasımda,3kasımdaki yumurtayla tuttuysa eğer (ki inşallah) daha 4 gün var 2 haftanın dolmasına. Dua edin lütfen,Bebişim benimle olsun,annesine sıkı sıkı tutunsun

Amin Elifcim...geçmiş olsun sana da..o anne onu ne zorluklarla büyütmüştür..ayıp ya..

Ayy kekliyimmmm inan otobüsdeyim gözlerim doldu ya çok mutlu oldum.tüylerim diken diken şu an.hamilesin işte bitanem daha ne istiyon...hemen bi kan testi yaptır...öbür gün tekrarıa muhtemelen daha koyu çıkacam..ayyy darısı xperimin aafaeovskimin başına inşallah

Amin,allah kimseye böyle hayırsız evlat nasip etmesin. Dua ediyorum hep rabbim hayırlıysa ver diye

canım ALLAH şifalar versin babaaannene bir anne ömrü boyunca evladının başında duruyor ama bir evlat 3 5 güne durmaktan gocunuyor malasef gerçek bu ve çok acı RABBİM bize hayırlı evlatlar versin bizide annelerimize hayırlı evlat eylesin

canım nerdeyse gözlerim doldu yazdıklarından RABBİM herşeyin hayırlısını hayırlısı ile nasip etsin

Arkafaslar merhaba kusura bakmayın gıremedım ıkı gundur cok yogubdum telefonm sarjıda dayanmadı hep kapalıydı arabamn lastklerı ınmstı esıme dıyorm bakmıyor ondan once suyunu benzıncde koydurdum rıcayla kız arkadasmla lastıklerı hallettk suyunada bakalımmı dedı yok dedım suyu vardır demez olaydım eve gelırken arabadan dumanlar cıktı cok korktm :) arabayı bırakp kacıcaktm bulundgm yerde sapa bı yer etrafda içenler taksı gecmıyor polıs arabası gectı ona rıca ettım ana caddeye kalabalga gıttm yol yardımı aradım esım geldı neysekı conta yakmamsm su bıtmıs cekıcıde tamırden anlıyordu baya baktı.
Dun polonezkoyden gırdım kagıthanden cıktım bır suru yere gıttm cok yogndm

Bu arada tartım bozuk aynı kılo gecerlı olsn sımdılık tartı alcam bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…