Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende Dalyan köfteyle katılayım diyordum pazar günü evdekilere yapacağım..belli olmaz börek gibi aniden katılabilirim

O yüzden her kiloyu gördüm..incecik de oldum katana da..şimdi ikisinin ortasıyım bu sefer yapacağım dünkü spor çok işime yaramış 700 gram :)
Aynen ben de üniversitede bir ara 54e kadar dustum ama 70i de gördüm
İnşallah birdaha 70 li rakamlatı görmem

Canım tüm gebelik testlerini çöpe at ve boşver bence, vakti gelince olur zaten
Rabbim nasip ettğinde gelecek
Sen de unut bebişi ,diyet ve sporuna odaklan
Aynı sekilde @xperiaz sen de canım
Bu konu için üzüldüğünüzü görmek istemiyorum
Benim cevremde gördüğüm şu, çiftler ne zaman aman boşver diyor o zaman bebekleri oluyor

Kızlar adetiniz 1 hafta–10 gün kadar gecikirse gebelik testi yapın
Gebeliğin ilk 3 ayı içinde 1 kere doktor kontrolü yeterli
Böyle sürekli betahcg baktırmayın

Cnm arada kilo direnir
Haftaya 64 olacağına eminim
Bu hafta düelloya var mısın
Gecen hafta saglık problemleri nedeniyle buraya gelememiştim
Bu rövanş olsun

canım adetim 1 hafta gecikiyor en son 6 ekimde oldum normalde de 6 kasımda gelmeliydi,sürekli beta baktırmıyorum hatta onu da buradakiler çoook iyi bilir,çok ısrar ettiler arkadaşlarım daha fazla umutlanmamak için yaptırmıştık. Hiç adeti gecikmeyen bir insan olduğum için değişik bir durum yani

Callan malesef ben rahat bırakamıyorum 3 gebelik kaybım var gebeliği ne kadar erken öğrenirsem o kadar erken kan sulandırıcı iğneye başlayacağım. Adet gecikmesi olduğunda zaten düşük yaşıyorum hep. 2 tane 5 haftalık kaybım var maalesef.

Cnm ben gecen hafta cuma girememiştim
Senin 62eri gördüğünü görünce cokkk sevindim
Bak bana aynı yerde sayıyorum
Kaçamak yaptım da ne oldu, bir anlık zevk için hiç ilerleme kaydedemedim
60,6 kgım
Sen ise yakında bana yetişeceksin
Ondan hiç moralini düsürmeden aynen yoluna devam
5 kilo yağ gitti resmen
5 kilo patatesin ne kadar ağır oldugunu hayal etsene, vucudun okadar ağırlıpı tasımaktan kurtuldu

Son düzenleme:
İdrar testi de beta hcg ve doğruluk oranı çok yüksektir
İki.kırmızı cizgiyi.gördün mü

Anladım cnm
Ama hiç üzülme, dediğim gibi vakti vardır inşallah

evet callan pes etmek yok. bu hafta çok kötü idim zayıflama adına. sporumu düzenli yapmadım ve kaçamak dolu bir hafta oldu ve sonuç ortada yine de hiç yoktan iyidir. ama bu hafta asla ve asla kaçamak yapmayacağım! motivasyonumu fena düşürüyor! sindirim sistemime eziyet ediyorum karbonhidrat yedikçe haftalardır sıfır kaçamakla süper kilolar veriyordum bir kez bozunca devamı da domino taşı gibi geldi. hedefime ulaşana kadar kaçamağa son veriyorum
hafta sonu da eşimle gezmeye gidecektik ama kesinlikle kaçamak yapmayacağım. gezmeye gittiğimde de baştan söyleyeceğim küsen olursa küssün napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…