- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Canım aman diyeyim zaman cok kıymetliYahu çok sıkılıyorum ben, dizilere verdim kendimi o derece
Aynen ben de üniversitede bir ara 54e kadar dustum ama 70i de gördümO yüzden her kiloyu gördüm..incecik de oldum katana da..şimdi ikisinin ortasıyım bu sefer yapacağım dünkü spor çok işime yaramış 700 gram :)
Ben de katılmak istiyorumBende Dalyan köfteyle katılayım diyordum pazar günü evdekilere yapacağım..belli olmaz börek gibi aniden katılabilirim
Aebenim ben seni 50lerde diye hatıtlıyotum 6 ay önce filanAnamlara gidince :))
Her zaman gelince verirdim bu sefer olmadı aynuram . Hayırlısı ama bak diyete başladım
Yok Aebenim 67-68 arası ben bildiğimden beri...Aebenim ben seni 50lerde diye hatıtlıyotum 6 ay önce filan
Canım tüm gebelik testlerini çöpe at ve boşver bence, vakti gelince olur zatenHayırlı cumalar arkadaşlar. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine size bir şeyler diyicem,fikirlerinizi paylaşır mısınız? Malumunuz 1 hafta günüm geçiyor,geçen gün yaptırdığım testte de sonuç 0,1 di,dünden beri midem çok kötü sabahtan akşama kadar yandı durdu midem,sabah sanki şeytan dürttü kalktım gebelik testi yaptım,üzerimi giydim geldim baktım ki çoook silik de olsa çizgi var. Tahminen bu ay iki kere yumurtladım ve ikinci yumurtlamamdan sonraki 10.günüm bugün ve daha 4 gün var adetime. Sizce umutlanmalı mıyım?
Harika cnm tebrik ederim : ))))günaydın herkese hiç kilo bildiren olmamış
benim geçen cuma: 63
bugün: 62.700
fark:300 gr
yüzde :0.476
Callancığım 2 hafta süper veriyorum 2 hafta 300-400 gr ancak veriyorumHarika cnm tebrik ederim : ))))
Cnm arada kilo direnirgünaydınlar ben geldim en sonunda bir program bulup indirdim şuanda kk ya girebiliyorum umarım tekrar sıkıntı olmaz .
kilom malesef sabit , bu hafta hiç sporada gidemedim
kilom geçen hafta 65,6
bu hafta 65,6 kg
fark 0
canım adetim 1 hafta gecikiyor en son 6 ekimde oldum normalde de 6 kasımda gelmeliydi,sürekli beta baktırmıyorum hatta onu da buradakiler çoook iyi bilir,çok ısrar ettiler arkadaşlarım daha fazla umutlanmamak için yaptırmıştık. Hiç adeti gecikmeyen bir insan olduğum için değişik bir durum yaniKızlar adetiniz 1 hafta–10 gün kadar gecikirse gebelik testi yapın
Gebeliğin ilk 3 ayı içinde 1 kere doktor kontrolü yeterli
Böyle sürekli betahcg baktırmayın
Callan malesef ben rahat bırakamıyorum 3 gebelik kaybım var gebeliği ne kadar erken öğrenirsem o kadar erken kan sulandırıcı iğneye başlayacağım. Adet gecikmesi olduğunda zaten düşük yaşıyorum hep. 2 tane 5 haftalık kaybım var maalesef.Kızlar adetiniz 1 hafta–10 gün kadar gecikirse gebelik testi yapın
Gebeliğin ilk 3 ayı içinde 1 kere doktor kontrolü yeterli
Böyle sürekli betahcg baktırmayın
Cnm ben gecen hafta cuma girememiştimCallancığım 2 hafta süper veriyorum 2 hafta 300-400 gr ancak veriyorum
Ben hiç beğenmedim sonucu ama hiç yoktan iyidir. 300 gramı taa cumartesi tartıldığımda vermiştim cumartesinden beri hep aynı çıktı
İdrar testi de beta hcg ve doğruluk oranı çok yüksektircanım adetim 1 hafta gecikiyor en son 6 ekimde oldum normalde de 6 kasımda gelmeliydi,sürekli beta baktırmıyorum hatta onu da buradakiler çoook iyi bilir,çok ısrar ettiler arkadaşlarım daha fazla umutlanmamak için yaptırmıştık. Hiç adeti gecikmeyen bir insan olduğum için değişik bir durum yani
Anladım cnmCallan malesef ben rahat bırakamıyorum 3 gebelik kaybım var gebeliği ne kadar erken öğrenirsem o kadar erken kan sulandırıcı iğneye başlayacağım. Adet gecikmesi olduğunda zaten düşük yaşıyorum hep. 2 tane 5 haftalık kaybım var maalesef.
Cnm arada kilo direnir
Haftaya 64 olacağına eminim
Bu hafta düelloya var mısın
Gecen hafta saglık problemleri nedeniyle buraya gelememiştim
Bu rövanş olsun
Cnm ben gecen hafta cuma girememiştim
Senin 642eri gördüğünü görünce cokkk sevindim
Bak bana aynı yerde sayıyorum
Kaçamak yaptım da ne oldu, bir anlık zevk için hiç ilerleme kaydedemedim
60,6 kgım
Sen ise yakında bana yetişeceksin
Ondan hiç moralini düsürmeden aynen yoluna devam
5 kilo yağ gitti resmen
5 kilo patatesin ne kadar ağır oldugunu hayal etsene, vucudun okadar ağırlıpı tasımaktan kurtuldu
Offf cok iyi 54ü ben de görebilsem54 ,8 ile mezun olmuştum . herzamanki gibi koruma evresi başarısızlıkla sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?