- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Kaçamak yaparsan benim gibi 7 ay hem kk ya girip hep diyet konusursun, hem de yerinde sayarsınevet callan pes etmek yok. bu hafta çok kötü idim zayıflama adına. sporumu düzenli yapmadım ve kaçamak dolu bir hafta oldu ve sonuç ortadayine de hiç yoktan iyidir. ama bu hafta asla ve asla kaçamak yapmayacağım! motivasyonumu fena düşürüyor! sindirim sistemime eziyet ediyorum karbonhidrat yedikçe haftalardır sıfır kaçamakla süper kilolar veriyordum bir kez bozunca devamı da domino taşı gibi geldi. hedefime ulaşana kadar kaçamağa son veriyorum
hafta sonu da eşimle gezmeye gidecektik ama kesinlikle kaçamak yapmayacağım. gezmeye gittiğimde de baştan söyleyeceğim küsen olursa küssün napayım
Arada kilo direnirmerhabalar sevgili takımım malasef pek iyi bir bildirim yapamayacağim
geçen hafta kilo 111.4
bu hafta 111.1
fark 300 gr
yüzde 0.27
hayırlı günler diyetisyene gidiyorum hoşcakalın
canım tartıldım dur yazayımkeklik_58 kekliğim gebelik testine daldık kilonu hiç sormadık. tartıldın mı canım. bu hfta listeye girdin ya sen de. kilon önemli
Ya ya döngel aynı yemekleri yapar dururumAy canım masallah sana
İleride eşin ve cocukların yaşadı
Abla onu duvara yaklaştırıp üzerine cik ve ellerini duvara yaslayıp , belini sağa sola çevir, ben ilk 50 tane yapmıştım bu hareketi. Seninde benim kadar fazlalığın var o yüzden benim gibi yapabilirsin, hergun kendini zorlamadan 5 dakika yap haftasına belindeki inceliği fark edeceksinnana canım mende tiwis aldım onun bir programı varmı
rakibem durum bildir. bu hafta ezip geçmiş olman lazım beniYa ya döngel aynı yemekleri yapar dururum
Abla onu duvara yaklaştırıp üzerine cik ve ellerini duvara yaslayıp , belini sağa sola çevir, ben ilk 50 tane yapmıştım bu hareketi. Seninde benim kadar fazlalığın var o yüzden benim gibi yapabilirsin, hergun kendini zorlamadan 5 dakika yap haftasına belindeki inceliği fark edeceksin
Ah kuzum ne mümkün 1 kilo bile vermedimrakibem durum bildir. bu hafta ezip geçmiş olman lazım beni
haftaya 63leri göreceksin inşallahKilo bildirimi
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.7
Fark 600gr
Yüzde 0.92
geçen hafta 76,2
şimdiki 75,6
fark 0,600
ezip geçmiş gerçektenrakibem durum bildir. bu hafta ezip geçmiş olman lazım beni
hadi bakalım elvedaaa 90larrrrrrrGeçen hafta; 90.8
Bu hafta: 90.1
Fark:700
Unutup şimdi tartildim
geçmişsin beni ama, tebrik ediyorumAh kuzum ne mümkün 1 kilo bile vermedim
ohaaa doğru mu görüyorum,maşallah çok iyi vermişsinGeçen hafta: 76.3
Bu hafta: 74.6
Fark: 1.7
Yüzde: 2.23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?