Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben de dünkü menümü vermeyi unuttum
kahvaltı/öğle: 2 dilim kepek ekmekten tost, 1 yumurta, domates
ara: bir avuç kuru dut ceviz
akşam: hellim peynirli salata
ara: 1 elma
ara: 1kase pulbiberli yoğurt

su:2 lt
spor yok
1 avuç kurudut ve ceviz yemek ne demek biliyormusun sen xperim...spor da yokmuş.akşam da çok az yemişsin...2ara yapmışsın...olmamış canım...bu hafta senden çok iyi sonuç bekliyorum haberin olsun

Bu arada bugün tartıldım..çok berbat somuçlarım...tüm vücudum yağ neredeyse...düşünsrnize belim 10sm kalınlaşmış...84sm
Kilomsa o tartıyla 67.8 yarın sabah tartılıcam kendi tartımlada o tartıyla da bakalım fark ne kadar...

Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm

Gelmelim zaten shadem...aslında katılımın da iyileşti sonucun da süper...acaba seni listeye alsammı ki?bu mesuliyyeti taşımaya hazırmısın?
Al beni kaptanım sana söz haftaya güzel bi yüzde ile gelirim Yiyceğim olsada sırf takımı batırmayayım üstümde sorumluluk var diye yemem ben.

Aynuram belin 80 üstü olması hastalık sebebi

slm canlar
günaydın herkese hiç kilo bildiren olmamış
benim geçen cuma: 63
bugün: 62.700
fark:300 gr
yüzde :0.476
xperim bu hafta geçen haftaların rahavetini yaşadın ama ben inanıyorum daha güzel menüler çıkaracaksın yeterki iste .. bu arada kabızlığında seni zorlamış olabilir keten tohunu tavsiye ederim ekmeklerinize salatalarınıza yogurdunuza ekleyebilirsiniz 300 grmıda azımsama lütfen.
nazım bitanem sen takımdan ayrı kalınca özleyip hasretten kilo vermemişsin sanırsam
merhabalar sevgili takımım malasef pek iyi bir bildirim yapamayacağim
geçen hafta kilo 111.4
bu hafta 111.1
fark 300 gr
yüzde 0.27
hayırlı günler diyetisyene gidiyorum hoşcakalın
fatmacım tebrikler bu hafta yeme düzenini değiştiğin için bunu bekliyordum açıkçası ama bu moralini bozmasın tahlil sonuçların iyi çıkar inşallah.
Kilo bildirimi

Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.7
Fark 600gr
Yüzde 0.92
hay allahım beni geçti çatlayacam ortadan
geçen hafta 76,2
şimdiki 75,6
fark 0,600
keklikçim inşallah güzel haberler verecen bize bitanem iyi haberlerini bekliyoruz rabbim hayırlısı ise seni sevindir inşlallah
Geçen hafta; 90.8
Bu hafta: 90.1
Fark:0.7
Unutup şimdi tartildim
nanacımm afferim sanaaaa
Geçen hafta: 76.3
Bu hafta: 74.6
Fark: 1.7
Yüzde: 2.23
tebrikler bu kadar az yemeyle evet verdiniz ama daha sağlıklı vermek için az yemek değil sağlıklı beslenmenizi tavsiye ederim.

elifim geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah sen diyete başladınmı hiç bir caba görmedim bu hafta bekliyoruz seni

hoşgeldin abla seni gözdüğüme çok sevindim . hiç kaçamağım yok abla ama işte spora hiç gitmedim bu hafta . takımı sizi çok özledim aklım hep burdaydı .

Amin Nazcım..enfeksiyon çıktı vücudunda...kemoterapisini alamadı...şimdi enfeksiyon tedavisi yapacaklar..üstüste geliyor..Allah yardımcımız olsun..
kontesim ablana rabbim şafi ismiyle şifa verir inşallah bu hastalığın ne kadar hassas olduğunu biliyorsun en ufak enfeksiyona açıklar o yüzden çok iyi bakım lazım bazen etrafındakiler kırılsada kırılsınlar ama ben çabuk toparlanacağına inanıyorum çünkü ablan çok güçlü bir kadın.
b arada çok güzel kilo vermişssin tebrik ederim darısı başımıza

Dün ki menüm
Kalkınca 2 yk yoğurt
30 dk tempolu yürüyüş

Sabah; 2 yk lor peyniri, 2 dlm tb ekmek, 3 zeytin
Ara; mandalina, 2 ceviz
Öğlen; menemen (6yk), 1 dlm tb ekmeği, salata
Ara; 1 kivi
Akşam; yoğurt çorbası, sebzeli tavuk (6 yk), 1 dlm tb ekmeği, salata
Ara; 2 yk yoğurt, mandalina

hoşgeldin abla seni gözdüğüme çok sevindim . hiç kaçamağım yok abla ama işte spora hiç gitmedim bu hafta . takımı sizi çok özledim aklım hep burdaydı .
kafama kafama vurdular ne yapaym bende özlüyorum bitanem sen bu hafta toparlarsın ben inanıyorum ve güveniyorum. şunuda çok şartlamışssınız haklısınız spor diyet bir bütün ama meyve yersem kilo alırım spoar yapmassam kilo alırım vsvs bunu beyninizede kodluyorsunuz yapmayın bunu ozaman kilo gerçekten duruyor rahat bırakın ve kodlamayın beyninizi.

evet nanacım yoğurt çorban nasıl oldu? ben yoğurt çorbasına hiç un koymuyorum artık yulaf kepegi koyuyorum deneyin.

Ayy yasom abla hoşgeldin ya! Kaçma sakın biyere artık! Sensiz olmuyor bak halime keten tohumu alayım bugün madem. Hala şişim rahatlayamadım bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…