1 avuç kurudut ve ceviz yemek ne demek biliyormusun sen xperim...spor da yokmuş.akşam da çok az yemişsin...2ara yapmışsın...olmamış canım...bu hafta senden çok iyi sonuç bekliyorum haberin olsunben de dünkü menümü vermeyi unuttum
kahvaltı/öğle: 2 dilim kepek ekmekten tost, 1 yumurta, domates
ara: bir avuç kuru dut ceviz
akşam: hellim peynirli salata
ara: 1 elma
ara: 1kase pulbiberli yoğurt
su:2 lt
spor yok
Supersinnnn...kalbimi çaldınnnn...tozpembe bu haftalık kilosunu yazmış acaba geçen hafta kaçtı.eve gidince notlarlma bakarımGeçen hafta: 76.3
Bu hafta: 74.6
Fark: 1.7
Yüzde: 2.23
Teşekkür ederim canım banada sürpriz olduohaaa doğru mu görüyorum,maşallah çok iyi vermişsin
Teşekkürler kaptanım sanırım kaçamaksız diyeti sonunda oturtmayı başardım inş devamı gelicekSupersinnnn...kalbimi çaldınnnn...tozpembe bu haftalık kilosunu yazmış acaba geçen hafta kaçtı.eve gidince notlarlma bakarım
Gelmelim zaten shadem...aslında katılımın da iyileşti sonucun da süper...acaba seni listeye alsammı ki?bu mesuliyyeti taşımaya hazırmısın?Teşekkürler kaptanım sanırım kaçamaksız diyeti sonunda oturtmayı başardım inş devamı gelicek
Allah şifasını versin inşallah ablam
Benim de babaannem hastanede 2 haftadır felç geçirdi yoğun bakımdaydı çıkardılat normal odaya. Annemle babam gece gündüz başında da halam ben bakamam edemem demeye başlamış resmen ölse de uğraşmasak diye bekliyor annesine bile merhameti yok
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Al beni kaptanım sana söz haftaya güzel bi yüzde ile gelirimGelmelim zaten shadem...aslında katılımın da iyileşti sonucun da süper...acaba seni listeye alsammı ki?bu mesuliyyeti taşımaya hazırmısın?
Aynuram belin 80 üstü olması hastalık sebebiBu arada bugün tartıldım..çok berbat somuçlarım...tüm vücudum yağ neredeyse...düşünsrnize belim 10sm kalınlaşmış...84sm
Kilomsa o tartıyla 67.8yarın sabah tartılıcam kendi tartımlada o tartıyla da bakalım fark ne kadar...
Ay ben de keske listeye girebilsem, by sorumluluğu hissetsemAl beni kaptanım sana söz haftaya güzel bi yüzde ile gelirimYiyceğim olsada sırf takımı batırmayayım üstümde sorumluluk var diye yemem ben.
xperim bu hafta geçen haftaların rahavetini yaşadın ama ben inanıyorum daha güzel menüler çıkaracaksın yeterki iste .. bu arada kabızlığında seni zorlamış olabilir keten tohunu tavsiye ederim ekmeklerinize salatalarınıza yogurdunuza ekleyebilirsinizgünaydın herkese hiç kilo bildiren olmamış
benim geçen cuma: 63
bugün: 62.700
fark:300 gr
yüzde :0.476
nazım bitanem sen takımdan ayrı kalınca özleyip hasretten kilo vermemişsin sanırsamgünaydınlar ben geldim en sonunda bir program bulup indirdim şuanda kk ya girebiliyorum umarım tekrar sıkıntı olmaz .
kilom malesef sabit , bu hafta hiç sporada gidemedim
kilom geçen hafta 65,6
bu hafta 65,6 kg
fark 0
fatmacım tebrikler bu hafta yeme düzenini değiştiğin için bunu bekliyordum açıkçası ama bu moralini bozmasın tahlil sonuçların iyi çıkar inşallah.merhabalar sevgili takımım malasef pek iyi bir bildirim yapamayacağim
geçen hafta kilo 111.4
bu hafta 111.1
fark 300 gr
yüzde 0.27
hayırlı günler diyetisyene gidiyorum hoşcakalın
hay allahım beni geçti çatlayacam ortadanKilo bildirimi
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.7
Fark 600gr
Yüzde 0.92
keklikçim inşallah güzel haberler verecen bize bitanem iyi haberlerini bekliyoruz rabbim hayırlısı ise seni sevindir inşlallahgeçen hafta 76,2
şimdiki 75,6
fark 0,600
nanacımm afferim sanaaaaGeçen hafta; 90.8
Bu hafta: 90.1
Fark:0.7
Unutup şimdi tartildim
Geçen hafta: 76.3
Bu hafta: 74.6
Fark: 1.7
Yüzde: 2.23
Orası öylede bazılarımızın genetik beli kalın oluyo ben mesela.Hatta şu anda bi belimde yokAynuram belin 80 üstü olması hastalık sebebi
elifim geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah sen diyete başladınmı hiç bir caba görmedim bu hafta bekliyoruz seniAllah şifasını versin inşallah ablam
Benim de babaannem hastanede 2 haftadır felç geçirdi yoğun bakımdaydı çıkardılat normal odaya. Annemle babam gece gündüz başında da halam ben bakamam edemem demeye başlamış resmen ölse de uğraşmasak diye bekliyor annesine bile merhameti yok
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
slm canlar
xperim bu hafta geçen haftaların rahavetini yaşadın ama ben inanıyorum daha güzel menüler çıkaracaksın yeterki iste .. bu arada kabızlığında seni zorlamış olabilir keten tohunu tavsiye ederim ekmeklerinize salatalarınıza yogurdunuza ekleyebilirsiniz300 grmıda azımsama lütfen.
nazım bitanem sen takımdan ayrı kalınca özleyip hasretten kilo vermemişsin sanırsam
fatmacım tebrikler bu hafta yeme düzenini değiştiğin için bunu bekliyordum açıkçası ama bu moralini bozmasın tahlil sonuçların iyi çıkar inşallah.
hay allahım beni geçti çatlayacam ortadan
keklikçim inşallah güzel haberler verecen bize bitanem iyi haberlerini bekliyoruz rabbim hayırlısı ise seni sevindir inşlallah
nanacımm afferim sanaaaa
tebrikler bu kadar az yemeyle evet verdiniz ama daha sağlıklı vermek için az yemek değil sağlıklı beslenmenizi tavsiye ederim.
kontesim ablana rabbim şafi ismiyle şifa verir inşallah bu hastalığın ne kadar hassas olduğunu biliyorsun en ufak enfeksiyona açıklar o yüzden çok iyi bakım lazım bazen etrafındakiler kırılsada kırılsınlar ama ben çabuk toparlanacağına inanıyorum çünkü ablan çok güçlü bir kadın.Amin Nazcım..enfeksiyon çıktı vücudunda...kemoterapisini alamadı...şimdi enfeksiyon tedavisi yapacaklar..üstüste geliyor..Allah yardımcımız olsun..
kafama kafama vurdular ne yapaymhoşgeldin abla seni gözdüğüme çok sevindim . hiç kaçamağım yok abla ama işte spora hiç gitmedim bu hafta . takımı sizi çok özledim aklım hep burdaydı .
evet nanacım yoğurt çorban nasıl oldu? ben yoğurt çorbasına hiç un koymuyorum artık yulaf kepegi koyuyorum deneyin.Dün ki menüm
Kalkınca 2 yk yoğurt
30 dk tempolu yürüyüş
Sabah; 2 yk lor peyniri, 2 dlm tb ekmek, 3 zeytin
Ara; mandalina, 2 ceviz
Öğlen; menemen (6yk), 1 dlm tb ekmeği, salata
Ara; 1 kivi
Akşam; yoğurt çorbası, sebzeli tavuk (6 yk), 1 dlm tb ekmeği, salata
Ara; 2 yk yoğurt, mandalina
Ayy yasom abla hoşgeldin ya! Kaçma sakın biyere artık! Sensiz olmuyor bak halimeslm canlar
xperim bu hafta geçen haftaların rahavetini yaşadın ama ben inanıyorum daha güzel menüler çıkaracaksın yeterki iste .. bu arada kabızlığında seni zorlamış olabilir keten tohunu tavsiye ederim ekmeklerinize salatalarınıza yogurdunuza ekleyebilirsiniz300 grmıda azımsama lütfen.
nazım bitanem sen takımdan ayrı kalınca özleyip hasretten kilo vermemişsin sanırsam
fatmacım tebrikler bu hafta yeme düzenini değiştiğin için bunu bekliyordum açıkçası ama bu moralini bozmasın tahlil sonuçların iyi çıkar inşallah.
hay allahım beni geçti çatlayacam ortadan
keklikçim inşallah güzel haberler verecen bize bitanem iyi haberlerini bekliyoruz rabbim hayırlısı ise seni sevindir inşlallah
nanacımm afferim sanaaaa
tebrikler bu kadar az yemeyle evet verdiniz ama daha sağlıklı vermek için az yemek değil sağlıklı beslenmenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?