kafama kafama vurdular ne yapaymbende özlüyorum bitanem sen bu hafta toparlarsın ben inanıyorum ve güveniyorum. şunuda çok şartlamışssınız haklısınız spor diyet bir bütün ama meyve yersem kilo alırım spoar yapmassam kilo alırım vsvs bunu beyninizede kodluyorsunuz yapmayın bunu ozaman kilo gerçekten duruyor rahat bırakın ve kodlamayın beyninizi.
Ayy yasom abla hoşgeldin ya! Kaçma sakın biyere artık! Sensiz olmuyor bak halimeketen tohumu alayım bugün madem. Hala şişim rahatlayamadım bir türlü
ne iyi etmişler kafana vura vura getirmekle. yokluğun çok belli oluyor. bizi bir daha bırakma abla
Ay abla sonunda geldin, bir daha da gitmeevet nanacım yoğurt çorban nasıl oldu? ben yoğurt çorbasına hiç un koymuyorum artık yulaf kepegi koyuyorum deneyin.
Ay abla sonunda geldin, bir daha da gitme
Abla geçen yaptigimdan 10 kat iyi oldu ama neden bilmiyorum yine ustu azıcık sulandı. aeben ablamin dediği gibi yaptım, birseyleri atliyorum galiba
hamdolsun callanımYasom nereye gittin bakalım sen
Özlettin kendini
Nasılsın iyi misin
Oğlana kızdıysan bizim suçumuz ne ablasııııhamdolsun callanımo gün sinirlerim bozulmuştu biraz uzak kalmak istedim oğlana canım sıkılmıştı biliyorsun
Giderken ketsn tohumuna bende bakayım bi...çok faydalı bi şey zaylflama adınaxperim hoşbulduk benimde ramazanda öyle bir sıkıntı yaşamıştım malesef çok kısa süre ilaç kullandım 1 2 gün doktorum 2 defa al demişti ben 1defa açtım akşama kadar wcden çıkamadım hiç bir şey yaramadı çaylar karın ağrısı yaptı bişey yok kayısı incir armut neler denedim baktım olmuyor ilaç aldım şimdi şükür düzene girdi.
ona kızmadımki aynura oğluma üzüldüm tahlil sonuçları iyi değildiOğlana kızdıysan bizim suçumuz ne ablasııııbizi terkkettin sen
aynura keten tohumunu evde kahve değirmeniniz varsa tohum olarak alın ve öğütün yada çok az taze ögüttürün az az alın bozulur hiç anlamı kalmaz ve dolapta saklayın .en önemlisi su içmeniz gerekir bolca.Giderken ketsn tohumuna bende bakayım bi...çok faydalı bi şey zaylflama adına
iyi istirahatler ablaevet ben gider nöbetten geldim kendinize iyi bakın
İnşallah ablacım. Vücudum bu ara bana oyun oynuyor,bakalım sonucu nasıl olacak?slm canlar
xperim bu hafta geçen haftaların rahavetini yaşadın ama ben inanıyorum daha güzel menüler çıkaracaksın yeterki iste .. bu arada kabızlığında seni zorlamış olabilir keten tohunu tavsiye ederim ekmeklerinize salatalarınıza yogurdunuza ekleyebilirsiniz300 grmıda azımsama lütfen.
nazım bitanem sen takımdan ayrı kalınca özleyip hasretten kilo vermemişsin sanırsam
fatmacım tebrikler bu hafta yeme düzenini değiştiğin için bunu bekliyordum açıkçası ama bu moralini bozmasın tahlil sonuçların iyi çıkar inşallah.
hay allahım beni geçti çatlayacam ortadan
keklikçim inşallah güzel haberler verecen bize bitanem iyi haberlerini bekliyoruz rabbim hayırlısı ise seni sevindir inşlallah
nanacımm afferim sanaaaa
tebrikler bu kadar az yemeyle evet verdiniz ama daha sağlıklı vermek için az yemek değil sağlıklı beslenmenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?