Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne iyi etmişler kafana vura vura getirmekle. yokluğun çok belli oluyor. bizi bir daha bırakma abla

Ayy yasom abla hoşgeldin ya! Kaçma sakın biyere artık! Sensiz olmuyor bak halime keten tohumu alayım bugün madem. Hala şişim rahatlayamadım bir türlü
xperim hoşbulduk benimde ramazanda öyle bir sıkıntı yaşamıştım malesef çok kısa süre ilaç kullandım 1 2 gün doktorum 2 defa al demişti ben 1defa açtım akşama kadar wcden çıkamadım hiç bir şey yaramadı çaylar karın ağrısı yaptı bişey yok kayısı incir armut neler denedim baktım olmuyor ilaç aldım şimdi şükür düzene girdi.

evet nanacım yoğurt çorban nasıl oldu? ben yoğurt çorbasına hiç un koymuyorum artık yulaf kepegi koyuyorum deneyin.
Ay abla sonunda geldin, bir daha da gitme

Abla geçen yaptigimdan 10 kat iyi oldu ama neden bilmiyorum yine ustu azıcık sulandı. aeben ablamin dediği gibi yaptım, birseyleri atliyorum galiba

Ay abla sonunda geldin, bir daha da gitme

Abla geçen yaptigimdan 10 kat iyi oldu ama neden bilmiyorum yine ustu azıcık sulandı. aeben ablamin dediği gibi yaptım, birseyleri atliyorum galiba
nanacım herkesin farklı yapış şekli var bende herşeyi karıştırırım su eklerim pirinç koymuyorum diyette olduğum dönem boyunca bugday yada tavuk didikliyorum bazen kaynatıyorum duru şekilde sonra ıspanak pırasa atıyorum benimki biraz kendime göre yaptığım için böyle. ben seviyorum bide un koymuyorum yulaf kepeği atıyorum.

bana göre değil karatay hiç izlemem ben o kadını sadece ona katıldığım şey doğal beslenmek bugünkü şartlarda ne kadar doğal beslenebilirsek.

Yasom ablammm hoş geldin balım..iyiki geldinnn ben de çıktım dişçiden...damla komşuda ya ben de fırsat bu fırsat yürüyorum.aradım komşuyu yürü sen damla iyi dedi.ben de keyifle yürüyorum...

Giderken ketsn tohumuna bende bakayım bi...çok faydalı bi şey zaylflama adına

Giderken ketsn tohumuna bende bakayım bi...çok faydalı bi şey zaylflama adına
aynura keten tohumunu evde kahve değirmeniniz varsa tohum olarak alın ve öğütün yada çok az taze ögüttürün az az alın bozulur hiç anlamı kalmaz ve dolapta saklayın .en önemlisi su içmeniz gerekir bolca.

İnşallah ablacım. Vücudum bu ara bana oyun oynuyor,bakalım sonucu nasıl olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…