- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
gene geldim sayfaları doldurdum
bu arada @firuzeew veperigunlugu ben size dedimki dukanla başlayıp monti karatayla bitirirsiniz dedim haksızmıyım cadılar.
Ben girmek istiyorum kaptanım biliyosunT tozpembefilshadelima kızlar ikinizi de listeye alayım diyorum...kızlar ne diyorsunuz?peri buradamısın sen ne diyorsun?
Eveeett burdayyımmT tozpembefilshadelima kızlar ikinizi de listeye alayım diyorum...kızlar ne diyorsunuz?peri buradamısın sen ne diyorsun?
Ben biliyorum diyorum kimse bana inanmıyo ki sakalım yok ki sözüm dinlensinHayırlı cumalar arkadaşlar. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine size bir şeyler diyicem,fikirlerinizi paylaşır mısınız? Malumunuz 1 hafta günüm geçiyor,geçen gün yaptırdığım testte de sonuç 0,1 di,dünden beri midem çok kötü sabahtan akşama kadar yandı durdu midem,sabah sanki şeytan dürttü kalktım gebelik testi yaptım,üzerimi giydim geldim baktım ki çoook silik de olsa çizgi var. Tahminen bu ay iki kere yumurtladım ve ikinci yumurtlamamdan sonraki 10.günüm bugün ve daha 4 gün var adetime. Sizce umutlanmalı mıyım?
T tozpembefilshadelima kızlar ikinizi de listeye alayım diyorum...kızlar ne diyorsunuz?peri buradamısın sen ne diyorsun?
İstiyorsun iyi güzel de bu mesuliyeti almaya hazırmısınız..bayanlar çok yoğunsunuz ya ondan gelmezsenin sonra beni üzerseniz diye düşünüyorum...bende istiyorum kaptanım :) Buna hayır denir mi hiç :) :)
Canım damla pcde çizgifilm izliyor listeyo yaptım ama renk verip taşımak senlik güzelim...Eveeett burdayyımmbence alabiliriz
Ben gelirim kaptanım.İlk günlerde yeniyim diye çekindim bide çok hastaydım.Artık düzenli gelirim merak etme.İstiyorsun iyi güzel de bu mesuliyeti almaya hazırmısınız..bayanlar çok yoğunsunuz ya ondan gelmezsenin sonra beni üzerseniz diye düşünüyorum...
ahuuuu bana da de hele nolurBen biliyorum diyorum kimse bana inanmıyo ki sakalım yok ki sözüm dinlensin
İstiyorsun iyi güzel de bu mesuliyeti almaya hazırmısınız..bayanlar çok yoğunsunuz ya ondan gelmezsenin sonra beni üzerseniz diye düşünüyorum...
Kız inşallah alırsın en kısa zamanda son adet tarihin neahuuuu bana da de hele nolurkaç vakte kadar alırım pozitif sonucu.
son adetim 23 ekim ahu.. neyse ben adet tarihim yaklaştıkça bahsederim burda zatenKız inşallah alırsın en kısa zamanda son adet tarihin ne
Gerçi ben iş olduktan sonra uzamanım hamilemisin değilmisin yada kız mi oğlanmı
Bu ayki yumurtlama dönemin geçmiş sende yumurtlama testi yyapıyonmuson adetim 23 ekim ahu.. neyse ben adet tarihim yaklaştıkça bahsederim burda zatenhamile kalsam cinsiyeti hiç merak etmem sanki. bebek işte ne cinsiyeti
Her diyetisyenin verdiyi gibi bi liste vermişdir ablam...diytisyenime gittim çok şükür tahlil sonuçlarım güzel çıktı d vitaminim eksikmiş fazla pro yiyince ph biraz fazlaymış bir liste verdi bunu bu hafta yap kilonda fark olmazssa farklı birşey deneriz dedi
7 dilim ekmek 1 çorba günlük veya bunların değişimi bilmiyorum listemi akşam yazarım nasıl olur kararsızım ne yapsam diye
herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?