Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben biliyorum diyorum kimse bana inanmıyo ki sakalım yok ki sözüm dinlensin

***7.TAKIM 437-438. ETAP***

fatmanurkaya(111.4/111.1/0.3/%0.27)
Naz(65.6///%)kilosu sabit
xpreiaz(63.3/63/0.3/%0.47)
asfarovski(65.3/64.7/0.6/%0.92)
keklik_58(76.2/75.6/0.6/%0.79)
Shadelima(76.3/74.6/1.7/%2.23)başlangıç tarihi 28.10,ilk kilosu 79,hedef kolosu 65
Tozpembe(80.8/80/0.8/%0.99)başlangıç tarihi 28.10,ilk kilosu 81.7,hedef kilosu 64

7.TAKIM ORTALAMASI:%0.81

İstiyorsun iyi güzel de bu mesuliyeti almaya hazırmısınız..bayanlar çok yoğunsunuz ya ondan gelmezsenin sonra beni üzerseniz diye düşünüyorum...
Ben gelirim kaptanım.İlk günlerde yeniyim diye çekindim bide çok hastaydım.Artık düzenli gelirim merak etme.

çoçukları deneme sınavı yapıyorum bu arada takımıma bir göz atayım dedim
sonucumuz çok güzel olmuş kutlarım arkadaşlar kendim dışındaki herkesi ilk defa takımda enaz kilo veren oldum

keklik_58 canım ben sana ne demiştim regl gelene kadar ben seni hamiş kabul ediyorum diye çünkü bütün belirtiler var bide nabız say bakalım kaç çıkıyo

Kız inşallah alırsın en kısa zamanda son adet tarihin ne
Gerçi ben iş olduktan sonra uzamanım hamilemisin değilmisin yada kız mi oğlanmı
son adetim 23 ekim ahu.. neyse ben adet tarihim yaklaştıkça bahsederim burda zaten hamile kalsam cinsiyeti hiç merak etmem sanki. bebek işte ne cinsiyeti

diytisyenime gittim çok şükür tahlil sonuçlarım güzel çıktı d vitaminim eksikmiş fazla pro yiyince ph biraz fazlaymış bir liste verdi bunu bu hafta yap kilonda fark olmazssa farklı birşey deneriz dedi
7 dilim ekmek 1 çorba günlük veya bunların değişimi bilmiyorum listemi akşam yazarım nasıl olur kararsızım ne yapsam diye
herkese kolay gelsin

Her diyetisyenin verdiyi gibi bi liste vermişdir ablam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…