Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu ayki yumurtlama dönemin geçmiş sende yumurtlama testi yyapıyonmu
evet test yapıyordum da benimki daha farklı mikroskop gibi bişey. neyse işte tahmini günleri de değerlendirdik hatta boş geçen olmadı bir gün durup bir gün çalışma oldu hep. yumurta geldiyse günü kaçırma imkanımız yok da bu zaten 6 aydır böyleydi neyse bakalım haftaya göreceğiz

yeter tamam artık dön ve liste ver okadar izin yeter .
Önümde biraz daha yoğunluk var çocukların odası bugün yarın gelir onlar var daha kombinin takıldığı ye sıvanacak su akıtıyordu borulardan dün düzelttiler sonra 28 kasım mali müşavirlik yeterlilik sınavım var tek derse kaldım bu arada +600 gr var onu verir vermez listeye girecem

Her diyetisyenin verdiyi gibi bi liste vermişdir ablam...
şimdi aynura 7 dilim dendiği vakit şöyle anlaşılıyor 7 dilim ekmek yiyeyecem ama çorba bakliyat vs ekmek değişimi olan yemekleri ekmek gibi sayıp dilimden düşüyorsun bunuda gözardı etmemek lazım . 7 dilim fatmanur için ideal bir ölçü bence.

_AYNURA_ listede eksik var sanki nananiste listede değilmiydi

allah kolaylık versin o vakte kadar sadece menü listeni bekliyoruz ahucum 2 dakka gir ve menünü yaz sen omayacan nasıl olsa cevapta vermessin seni yerden yere vururuz.

Aha aha İlahi abla sen kocayı bul ilk yumurtlamada tamamsın
demi okadar potansiyel var bende

allah kolaylık versin o vakte kadar sadece menü listeni bekliyoruz ahucum 2 dakka gir ve menünü yaz sen omayacan nasıl olsa cevapta vermessin seni yerden yere vururuz.

demi okadar potansiyel var bende
Hmm doğru söylüyorsun ablam menü vermeyince rahatlıyoruz bende vereyim bundan sonra bugünde simit yedim di ya neyse

@fatmanurkaya ablam geçen sende sormuştun ne Zaman dönecen diye yazmaya fırsat bulamamıştım msjım sanada gelsin.

Şimdi gidiyom ben yumurtlayıp Bebek yapamıyom ya bende tavukları yumurtlatacam yumurta yemi aldım onlara onu verecem sonrada hamsi ayıklayıp elimi kana bulayacam akşam sonucunuzu bekliyorum

Ben hemencecik hallediyorum şimdii
Bende de d vitamini eksik çıkmıştı muhtemelen sebebi budur :)

***7.TAKIM 439. ETAP***

fatmanurkaya(111.4/111.1/0.3/%0.27)
Naz(65.6///%)kilosu sabit
xpreiaz(63.3/63/0.3/%0.47)
asfarovski(65.3/64.7/0.6/%0.92)
nananais(90.8/90.1/0.7/%0.77)
keklik_58(76.2/75.6/0.6/%0.79)
Shadelima(76.3/74.6/1.7/%2.23)başlangıç tarihi 28.10,ilk kilosu 79,hedef kolosu 65
Tozpembe(80.8/80/0.8/%0.99)başlangıç tarihi 28.10,ilk kilosu 81.7,hedef kilosu 64

7.TAKIM ORTALAMASI:%0.81

bugünkü menümü yazayım aklımdayken

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
siyah zeytin

öğlen
haşlama kırmızı et
salata
ayran

ara
1 adet armut

akşam

etli patlıcan yemeği
yoğurt

su 1,5 litre
spor yok malesef

Geldin mi bacıııııım.hoşgldin yasom enfeksiyon gitmiş pazartesi alacak inşallah kemoterapisini.,,ama tüm gün hastanedeydi kuzucum dolmuş baya sesi ağlamaklıydı..

Geldin mi bacıııııım.hoşgldin yasom enfeksiyon gitmiş pazartesi alacak inşallah kemoterapisini.,,ama tüm gün hastanedeydi kuzucum dolmuş baya sesi ağlamaklıydı..
geldim geldim canım ay çok şükür çok sevindim canım benim ben bile hasta olarak hastaneye gittiğimde geriliyorum ve cocuk gibi ağlamak geliyor çogu zaman onun psikolojisini düşün bide rabbim her zorluğu çok kolay atlatması için güç versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…