yeter tamam artık dön ve liste ver okadar izin yeter .Ooooooyasom7272 ablam gelmiş hoş gelmiş bende takılıyorum buralarda oluyorum hep ama yazmaya fırsat bulamıyorum
evet test yapıyordum da benimki daha farklı mikroskop gibi bişey. neyse işte tahmini günleri de değerlendirdik hatta boş geçen olmadı bir gün durup bir gün çalışma oldu hepBu ayki yumurtlama dönemin geçmiş sende yumurtlama testi yyapıyonmu
ahu ben ne zaman hamile kalabilirim cocuğumun cinsiyeti ne olurKız inşallah alırsın en kısa zamanda son adet tarihin ne
Gerçi ben iş olduktan sonra uzmanım hamilemisin değilmisin yada kız mi oğlanmı
Önümde biraz daha yoğunluk var çocukların odası bugün yarın gelir onlar var daha kombinin takıldığı ye sıvanacak su akıtıyordu borulardan dün düzelttiler sonra 28 kasım mali müşavirlik yeterlilik sınavım var tek derse kaldım bu arada +600 gr var onu verir vermez listeye girecemyeter tamam artık dön ve liste ver okadar izin yeter .
Aha aha İlahi abla sen kocayı bul ilk yumurtlamada tamamsınahu ben ne zaman hamile kalabilirim cocuğumun cinsiyeti ne olur15 ekim
şimdi aynura 7 dilim dendiği vakit şöyle anlaşılıyor 7 dilim ekmek yiyeyecem ama çorba bakliyat vs ekmek değişimi olan yemekleri ekmek gibi sayıp dilimden düşüyorsun bunuda gözardı etmemek lazım . 7 dilim fatmanur için ideal bir ölçü bence.Her diyetisyenin verdiyi gibi bi liste vermişdir ablam...
***7.TAKIM 437-438. ETAP***
fatmanurkaya(111.4/111.1/0.3/%0.27)
Naz(65.6///%)kilosu sabit
xpreiaz(63.3/63/0.3/%0.47)
asfarovski(65.3/64.7/0.6/%0.92)
keklik_58(76.2/75.6/0.6/%0.79)
Shadelima(76.3/74.6/1.7/%2.23)başlangıç tarihi 28.10,ilk kilosu 79,hedef kolosu 65
Tozpembe(80.8/80/0.8/%0.99)başlangıç tarihi 28.10,ilk kilosu 81.7,hedef kilosu 64
7.TAKIM ORTALAMASI:%0.81
allah kolaylık versin o vakte kadar sadece menü listeni bekliyoruz ahucumÖnümde biraz daha yoğunluk var çocukların odası bugün yarın gelir onlar var daha kombinin takıldığı ye sıvanacak su akıtıyordu borulardan dün düzelttiler sonra 28 kasım mali müşavirlik yeterlilik sınavım var tek derse kaldım bu arada +600 gr var onu verir vermez listeye girecem
demi okadar potansiyel var bendeAha aha İlahi abla sen kocayı bul ilk yumurtlamada tamamsın
Hmm doğru söylüyorsun ablam menü vermeyince rahatlıyoruz bende vereyim bundan sonra bugünde simit yedim di ya neyseallah kolaylık versin o vakte kadar sadece menü listeni bekliyoruz ahucum2 dakka gir ve menünü yaz sen omayacan nasıl olsa cevapta vermessin seni yerden yere vururuz.
demi okadar potansiyel var bende
@fatmanurkaya ablam geçen sende sormuştun ne Zaman dönecen diye yazmaya fırsat bulamamıştım msjım sanada gelsin.Önümde biraz daha yoğunluk var çocukların odası bugün yarın gelir onlar var daha kombinin takıldığı ye sıvanacak su akıtıyordu borulardan dün düzelttiler sonra 28 kasım mali müşavirlik yeterlilik sınavım var tek derse kaldım bu arada +600 gr var onu verir vermez listeye girecem
Ben hemencecik hallediyorum şimdii***7.TAKIM 437-438. ETAP***
fatmanurkaya(111.4/111.1/0.3/%0.27)
Naz(65.6///%)kilosu sabit
xpreiaz(63.3/63/0.3/%0.47)
asfarovski(65.3/64.7/0.6/%0.92)
keklik_58(76.2/75.6/0.6/%0.79)
Shadelima(76.3/74.6/1.7/%2.23)başlangıç tarihi 28.10,ilk kilosu 79,hedef kolosu 65
Tozpembe(80.8/80/0.8/%0.99)başlangıç tarihi 28.10,ilk kilosu 81.7,hedef kilosu 64
7.TAKIM ORTALAMASI:%0.81
Bende de d vitamini eksik çıkmıştı muhtemelen sebebi budur :)diytisyenime gittim çok şükür tahlil sonuçlarım güzel çıktı d vitaminim eksikmiş fazla pro yiyince ph biraz fazlaymış bir liste verdi bunu bu hafta yap kilonda fark olmazssa farklı birşey deneriz dedi
7 dilim ekmek 1 çorba günlük veya bunların değişimi bilmiyorum listemi akşam yazarım nasıl olur kararsızım ne yapsam diye
herkese kolay gelsin
_AYNURA_ listeyi taşımamışsınız bir sorun mu var?
yakında sakal bırakacam d vitamini alBen hemencecik hallediyorum şimdii
Bende de d vitamini eksik çıkmıştı muhtemelen sebebi budur :)
yakında sakal bırakacam d vitamini al
Geldin mi bacıııııım.hoşgldinkontesim ablana rabbim şafi ismiyle şifa verir inşallah bu hastalığın ne kadar hassas olduğunu biliyorsun en ufak enfeksiyona açıklar o yüzden çok iyi bakım lazım bazen etrafındakiler kırılsada kırılsınlar ama ben çabuk toparlanacağına inanıyorum çünkü ablan çok güçlü bir kadın.
b arada çok güzel kilo vermişssin tebrik ederim darısı başımıza
geldim geldim canımGeldin mi bacıııııım.hoşgldinyasom enfeksiyon gitmiş pazartesi alacak inşallah kemoterapisini.,,ama tüm gün hastanedeydi kuzucum dolmuş baya sesi ağlamaklıydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?