bu hafta sankim 1 .misiniz kızlar***7.TAKIM 439. ETAP***
fatmanurkaya(111.4/111.1/0.3/%0.27)
Naz(65.6///%)kilosu sabit
xpreiaz(63.3/63/0.3/%0.47)
asfarovski(65.3/64.7/0.6/%0.92)
nananais(90.8/90.1/0.7/%0.77)
keklik_58(76.2/75.6/0.6/%0.79)
Shadelima(76.3/74.6/1.7/%2.23)başlangıç tarihi 28.10,ilk kilosu 79,hedef kolosu 65
Tozpembe(80.8/80/0.8/%0.99)başlangıç tarihi 28.10,ilk kilosu 81.7,hedef kilosu 64
7.TAKIM ORTALAMASI:%0.81
Senin çözümün beni nüfusuna almak ablamahu ben ne zaman hamile kalabilirim cocuğumun cinsiyeti ne olur15 ekim
oh hazır yetişmiş mühendis kız daha ne isteyimSenin çözümün beni nüfusuna almak ablam
Gönderiyorum nüfus cüzdanımi sonra caymak yok seninle ugrasamam diyeoh hazır yetişmiş mühendis kız daha ne isteyimhalay nasıl çekiliyor
Gözün aydın hülyacım...Rabbim tüm hastalıklarını atlatmayı nasip etsin..Geldin mi bacıııııım.hoşgldinyasom enfeksiyon gitmiş pazartesi alacak inşallah kemoterapisini.,,ama tüm gün hastanedeydi kuzucum dolmuş baya sesi ağlamaklıydı..
kız deli niye istemeyim deli deliyi görünce sopasını saklarmış bişey olmazGönderiyorum nüfus cüzdanımi sonra caymak yok seninle ugrasamam diye
Eline sağlık perişkom...***7.TAKIM 439. ETAP***
fatmanurkaya(111.4/111.1/0.3/%0.27)
Naz(65.6///%)kilosu sabit
xpreiaz(63.3/63/0.3/%0.47)
asfarovski(65.3/64.7/0.6/%0.92)
nananais(90.8/90.1/0.7/%0.77)
keklik_58(76.2/75.6/0.6/%0.79)
Shadelima(76.3/74.6/1.7/%2.23)başlangıç tarihi 28.10,ilk kilosu 79,hedef kolosu 65
Tozpembe(80.8/80/0.8/%0.99)başlangıç tarihi 28.10,ilk kilosu 81.7,hedef kilosu 64
7.TAKIM ORTALAMASI:%0.81
Hangimiz daha deliyiz pekikız deli niye istemeyim deli deliyi görünce sopasını saklarmış bişey olmaz
İyi akşamlar kızlar...kv ile kavga ettim baya...çok kötü laf etti bana konuşmuycam onunla...canım çok sıkkın...
Hayırdır kuzum ne oldu ??? Takmamaya karar vermiştik hani ?? Benimki de bugün kocami doldurmuş kapıyı falan kilitlemiş ama yemezler bu seferİyi akşamlar kızlar...kv ile kavga ettim baya...çok kötü laf etti bana konuşmuycam onunla...canım çok sıkkın...
ikimizde artı eksi olmaz berabere kalır deliliğimizHangimiz daha deliyiz pekicanım ablam çok seviyorum seni
Ne dediyini deyemem ablam birine söylersem bu evde durmamalıyım...kocama da demedim...zaten bi şey yapamıyor...gene nededi allahım hayret
Yok zaten takmıyorum canım...düşünüp düşünüp kendimi doldurmuyorum ama çok kırıldım konuşmuycam...Hayırdır kuzum ne oldu ??? Takmamaya karar vermiştik hani ?? Benimki de bugün kocami doldurmuş kapıyı falan kilitlemiş ama yemezler bu sefer
En iyisi içli dışlı olmamak galiba bir de ben son memkekettten gelirken ona da eşarp falan almıştım bir tane de yazma alıp kenarına iğne oyasi yapmak istemiştim ama sadece bana bulaşmasın oğlu görsün diye yapıyorum artıkYok zaten takmıyorum canım...düşünüp düşünüp kendimi doldurmuyorum ama çok kırıldım konuşmuycam...
İyi akşamlar ...
Yasemin döndüğün nasil bellihoşgeldin ...
Neler yapıyonuz bakim ?
Takımın yüZdesi güzel inşsllah 1. Olursunuz ....
Hülyam ablanın enfeksiyonu geçmiş
Ahu sen her eve lazımsınnnnnnn
Kekliğim hadi hayırlısı kız bide karnına vurmuştun deliiii
Fatmanurum dr diyetisyeninin dediğini ysp bakalım sonuca bakarız. Yaseminin dediği gibi 7dl ekmek sadece ekmeği kapsamıyor .1 kepçe çorca 1 dl ekmek mesela ..
Aynura yine ne oldu
Fatmam rabbım yardımcın olsun senin durum aynuradan zor kabul etmek lazım ...
hoşgeldin bacım nasılsın? nasıl geçti günün ? diyet güzel gidiyordur inşallah.İyi akşamlar ...
Yasemin döndüğün nasil bellihoşgeldin ...
Neler yapıyonuz bakim ?
Takımın yüZdesi güzel inşsllah 1. Olursunuz ....
Hülyam ablanın enfeksiyonu geçmiş
Ahu sen her eve lazımsınnnnnnn
Kekliğim hadi hayırlısı kız bide karnına vurmuştun deliiii
Fatmanurum dr diyetisyeninin dediğini ysp bakalım sonuca bakarız. Yaseminin dediği gibi 7dl ekmek sadece ekmeği kapsamıyor .1 kepçe çorca 1 dl ekmek mesela ..
Aynura yine ne oldu
Fatmam rabbım yardımcın olsun senin durum aynuradan zor kabul etmek lazım ...
Sabah kurs sonra tefsir dersi sonra hacı bayram turu kitapçılar çarsısı sonra kızılayhoşgeldin bacım nasılsın? nasıl geçti günün ? diyet güzel gidiyordur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?