Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu hafta sankim 1 .misiniz kızlar

Eline sağlık perişkom...

İyi akşamlar kızlar...kv ile kavga ettim baya...çok kötü laf etti bana konuşmuycam onunla...canım çok sıkkın...
Hayırdır kuzum ne oldu ??? Takmamaya karar vermiştik hani ?? Benimki de bugün kocami doldurmuş kapıyı falan kilitlemiş ama yemezler bu sefer

Bugünden diyete başladım biliyorsunuz...garip bi menü oldu ama yazayım yinede.sabah tartılmak için aç gitmiştim herbalife kokteyli içtim.akşam da canım sıkkındı bir şey yemedim...çok sağlıklı olmadı.şimdi karnım gurul gurul ama geç oldu yiyemem...

Sabah:kokteyl

Ara:3badem+3kaşık yoğurt

Öylen:ıspanaklı soğanlı tavuk etli bi yumurtayla omlet,domates,biber,yoğurt,siyah yufka

2litre su şimdilik.45dakika yürüyüş...

@fatmanurkaya ablam yarışıyormusun bu hafta benimleee?

Yok zaten takmıyorum canım...düşünüp düşünüp kendimi doldurmuyorum ama çok kırıldım konuşmuycam...
En iyisi içli dışlı olmamak galiba bir de ben son memkekettten gelirken ona da eşarp falan almıştım bir tane de yazma alıp kenarına iğne oyasi yapmak istemiştim ama sadece bana bulaşmasın oğlu görsün diye yapıyorum artık

İyi akşamlar ...
Yasemin döndüğün nasil belli hoşgeldin ...

Neler yapıyonuz bakim ?

Takımın yüZdesi güzel inşsllah 1. Olursunuz ....

Hülyam ablanın enfeksiyonu geçmiş

Ahu sen her eve lazımsınnnnnnn

Kekliğim hadi hayırlısı kız bide karnına vurmuştun deliiii

Fatmanurum dr diyetisyeninin dediğini ysp bakalım sonuca bakarız . Yaseminin dediği gibi 7dl ekmek sadece ekmeği kapsamıyor .1 kepçe çorca 1 dl ekmek mesela ..

Aynura yine ne oldu

Fatmam rabbım yardımcın olsun senin durum aynuradan zor kabul etmek lazım ...

Hepimizin ki kendimize zor canım ablam hepimiz imtihan oluyoruz sonuçta Allah hepimizin yardımcısı olsun

hoşgeldin bacım nasılsın? nasıl geçti günün ? diyet güzel gidiyordur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…