50 mi 6 ay öncemi benmiAebenim ben seni 50lerde diye hatıtlıyotum 6 ay önce filan
Bugünden diyete başladım biliyorsunuz...garip bi menü oldu ama yazayım yinede.sabah tartılmak için aç gitmiştim herbalife kokteyli içtim.akşam da canım sıkkındı bir şey yemedim...çok sağlıklı olmadı.şimdi karnım gurul gurul ama geç oldu yiyemem...
Sabah:kokteyl
Ara:3badem+3kaşık yoğurt
Öylen:ıspanaklı soğanlı tavuk etli bi yumurtayla omlet,domates,biber,yoğurt,siyah yufka
2litre su şimdilik.45dakika yürüyüş...
Antepia27 ablam yarışıyormusun bu hafta benimleee?
69 kiloydu yazmış aebenimPeriiiii gestapo senin kilonu göremedim ???
kızlar bugün kendime manto almam gerekiyordu çünkü geçen seneki mantom 46 bedendi tabi biraz abartı büyük gelmeye başladı dükkana gidince kadın bana 42 beden verdi dedimki 40 olsun bi baktı bana peki dedi içimden diomki allahım 40 dar gelirse rezil olacam 40 giydim aa dedi 38 bile olur size o anki sevincimi tarif edemem 38 cuk diye oldu aman benden mutlusu yok kadında şaşırdı heral hala şişko gözküyorum
valla fatma bugün pek hava girdim kadının yanında rezil olmadım yacanım çok sevindim sen tartıya değilmkıyafetine bak maşallah 38 beden süper genç kız bedeni ne mutlu sana
Fatmacım bu diyet 1600 kl. Mi?arkadaşlar örnek menümü yazıyorum bakalım ne diyeceksiniz diyetisyenin verdiği yarından itibaren yapacağim inşallah
SABAH
2dlm ekmek
2 k.k peynir
6 7 zeytin
serbest yeşillik
ARA
2 porsiyon meyve
1çb süt veya yoğurt
ÖĞLE
4 yumurta b et
1 sb yoğurt
2 dlm ekmek
yağsız salata
ARA
1 meyve 1 dlm ekmek 1 kk peynir
AKŞAM
8 YK sebze
1sb yoğurt
1 kase çorba
1 dlm ekmek
salata
ARA
1meyve
1sb süt
30 dk günlük yürüyüş 10 12 br su 2 fincan y çay bakalım nasıl olacak
valla fatma bugün pek hava girdim kadının yanında rezil olmadım yaçok mutlu oldum.
bu arada fatmacım diyetisyenin verdiği menü gayet güzel çok gözüksede normal diyet listesi ve beslenme şekli bu olmalı lütfen kafana sakın kilo veremeyecem diye düşünme harfiyen uy 1 2 kilo gitmeyecek ama en az 600 700 gider ve ideal olanıda bu bence. d vitamini için bişey başladımı? ben başladım geçen hafta
Ooo sevgili rakibem menü güzelIyi akşamlar kızlar
Geçmişi okuyup yorum yapamicam eşim kızıyo hemen menumu verip kaçıyorum ne yazık ki
Sabah
1 dilim tam tahıl ekmegi
Peynir
Zeytin
Öğle
Mandalina
Taze zencefil ve salatalık karısı detoks
Ara
1 avuç fındık
Akşam
Dukan usulü pırasa böreği
Içinde hem.pirasa hem peynir hem yumurta var
1. 5 lt su
40 dk.plates
14 bin adim atıldı
Fatmacım bu diyet 1600 kl. Mi?
Hevesini kırmak istemem dene derim haftaya ona göre degerlendirir diyetisyenin
agzın dualı olsun arkadaşım inşallah artık kilo veremiyorum demekten yoruldum ama ilk zamanlardaki moral bozukluğum yok daha iyiyim kilo konusunda inşallah veririmde kendime inancım artar.Yasemin tebrik ederim bacım sen kilo veremiyom desende bence iyce inceldinya degilse bana 60 kilo cıvarında 38 oluyor bence kilon birden inecek
Çok sevindim senin adına
İlk başlangıçta çok kısmazlar zaten çünki sonradan kısmaları gerekecek ...kl diyetlerinde böyledir1800 kalorilik canım daha önce 2500 kalarilkti diyetim şimdi buda çok geliyor ama dediğin gibi diyetisyenimde öyle dedi bu hafta deneyelim veremezssen değişik bir şeyler deneriz dedi
bu listelerde bu çok yiyecekleri hazılamak araları atlamamk falan çok yoruyodu yoğun olduğumdan ama ne yapalım sağlığim için yapacağim diyetisyene katı diyet vermekten çekinme yaparım inşallah dedim ama bunu uygun gördü
n
Ben biliyorumki takılma bitince tıkır tıkır inecen 62 yeagzın dualı olsun arkadaşım inşallah artık kilo veremiyorum demekten yoruldum ama ilk zamanlardaki moral bozukluğum yok daha iyiyim kilo konusunda inşallah veririmde kendime inancım artar.
İlk başlangıçta çok kısmazlar zaten çünki sonradan kısmaları gerekecek ...kl diyetlerinde böyledir
İnşallah bu haftada verirsin ve devam edersin birinin gözetiminde olmak her zaman iyidir
Tahlillerinin iyi çıkmadına çok sevindim demekki sağlıklı besleniyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?