Senin azmin ve kararlılıgın olmasa hiç biri olmaz fatmanur inan banaevet canım çok teşekkürler ilk seninle oluşturmuştuk yazlıkta yeme düzenimi doğru yapmışız sağlığımdan bir şey kaybetmeden 26 kilo gitti çok şükür 4 5 ay gibi bir sürede
kesinlikle sağlıklı olmak için gı değeri düşük beslenmek gerekiyor bu konuda sana canı gönülden katılıyorum arkadaşım tabi benim yasommontide fena sayılmaz demi?Senin azmin ve kararlılıgın olmasa hiç biri olmaz fatmanur inan bana
Montiyi övmek gibi olmasım ama 25 senelik diyet hayatımda herşeyiyle arkadında duracagım bir beslenme ve gördüğüm en sağlıklı beslenme diyebilirim .o yüzden bunca senedir linkini aktif tuttum ..
Bide devamlı uygulaya bilsem sağlıgım için şartmontiğnacın bi özelliği varki egerki bünyenin kilo almaya ihtiyacı varsa kilo aldırıyor ve doğru bir şekilde devam edilirse , senin yaptıgın gibi hedefe götürüyor ..
.
Hangi beslenmeyi yaparsan yap sana güveniyorum arkadaşım burda senin hedefe geldiğinde ortalıgı yıkacazzz
Yapcaz yapcazkesinlikle sağlıklı olmak için gı değeri düşük beslenmek gerekiyor bu konuda sana canı gönülden katılıyorum arkadaşım tabi benim yasommontide fena sayılmaz demi?
fatma istediği kiloya gelsin sözümüz var parti yapacağız inşallah
Senin azmin ve kararlılıgın olmasa hiç biri olmaz fatmanur inan bana
Montiyi övmek gibi olmasım ama 25 senelik diyet hayatımda herşeyiyle arkadında duracagım bir beslenme ve gördüğüm en sağlıklı beslenme diyebilirim .o yüzden bunca senedir linkini aktif tuttum ..
Bide devamlı uygulaya bilsem sağlıgım için şartmontiğnacın bi özelliği varki egerki bünyenin kilo almaya ihtiyacı varsa kilo aldırıyor ve doğru bir şekilde devam edilirse , senin yaptıgın gibi hedefe götürüyor ..
.
Hangi beslenmeyi yaparsan yap sana güveniyorum arkadaşım burda senin hedefe geldiğinde ortalıgı yıkacazzz
kesinlikle sağlıklı olmak için gı değeri düşük beslenmek gerekiyor bu konuda sana canı gönülden katılıyorum arkadaşım tabi benim yasommontide fena sayılmaz demi?
fatma istediği kiloya gelsin sözümüz var parti yapacağız inşallah
Kaptanım ben senin kaynana devreleri yakmış demiştim amaİyi akşamlar kızlar...kv ile kavga ettim baya...çok kötü laf etti bana konuşmuycam onunla...canım çok sıkkın...
Ay yasom abla ben de netten sipariş verdim bulamadım buralarda hiç. Memlekete geldim burda da içime sinen olmadı nettekine bayıldım inşallah tam olur yakızlar bugün kendime manto almam gerekiyordu çünkü geçen seneki mantom 46 bedendi tabi biraz abartı büyük gelmeye başladı dükkana gidince kadın bana 42 beden verdi dedimki 40 olsun bi baktı bana peki dedi içimden diomki allahım 40 dar gelirse rezil olacam 40 giydim aa dedi 38 bile olur size o anki sevincimi tarif edemem 38 cuk diye oldu aman benden mutlusu yok kadında şaşırdı heral hala şişko gözküyorum
Xperim aynuranın kv , herşeyin içinde değil kız , dünya onun etrafında dönüyorKaptanım ben senin kaynana devreleri yakmış demiştim amaçok az bahsettin ama herşeyin içinde çok müdahil her duruma. Belli yani... Allah sabır versin sana
İlk 2 soruyu yasemine havale ediyomKııııız aeben abla her evde benden olsa dünyanın çivisi çıkar ha ha
Bu arada takımda bi 5 aylık geçmişim var merak ettiğim sorular var
1 gestopa ne demek
2 periye neden gestopa diyonuz
3 Hülya ablaya neden kontes diyonuz
4 bana niye lakap takmıyonuz
Canım fatmanurablam haklısın kaldığım yerden başlamam gerek buaralar spora vakit ayırmaya çalışıyorum düzeni oturtsam hemen menü vermeye başlıcam inşallahcanım daha önceki diyetlerimde içimde sanki bir canavar var ve sürekli neyi nekadar nasıl yediğini bilmeden özellikle geceleri yerdim sonrada kendime iradesizliğime kızıp gene yerdim vs vs şimdide bu diyetimdede adeta kriz tutmuş gibi gece dolapta ne varsa yiyesim geldi yediğimde oldu ama ertesi gün kendimi af ettim olabilir biraz yürürüm biraz şöyle şöyle yaparım dedim ve düzenimi tekrar kurmaya çalıştım elhamdüllillah güzelde verdim ve vereceğim inşallah sende öyle önce RABBİMEsonra yapacağina inan birkaçkere nefsini yenince bakacaksın kendine güvenin gelmiş aslında sen çok iyi biliyorsun yaptıklarınıda yapacaklarınıda asma zaman zaman hepimiz zayıf düşüyoruz hadi kendine gel güzelce dua et yiyeceklerini planla ve hergün menü ver izinde olsan bile hadi yarışmayı geçelim yazık değilmi oruçta bile ne emek verdin trampolinle azmı terledin dsevgiler canım
Gelmek istiyorum ama vakit bulamıyorum bugün okadar çok uyku bastırdıki on dk kestirecek fırsat bulamadım ayaklarım sızlıyor artık yürümekten uzandım dinlenmek için ama sizi merak ettim bi uğrayayım dedimAtış alanımız dışındasın serpil gel bu yanada durduralım bacım
Aaa onun içinmi rüyama girdi acabaHabinde senin gibi kaçaklardan serpil yok kaçgündür
haklısınız aynaya baksam iyi olacak bugün 70 gördüm iyice canım sıkıldıAynaya bak o kafi gelir bacım
Seni gidi Tombik seni
Ablam nasılsın en kısa zamanda toparlanıp dönücem inşallah
Ahucum nasılsın bittimi işlerinyasom7272 ablam çok sevindim 38 olduğuna bende olurmuyum acaba birgün şuan ben 46 giyiyorum ama geçen sene bunun önünü kapatamıyodum bu sene gevşedi en azından
Kııııız aeben abla her evde benden olsa dünyanın çivisi çıkar ha ha
Bu arada takımda bi 5 aylık geçmişim var merak ettiğim sorular var
1 gestopa ne demek
2 periye neden gestopa diyonuz
3 Hülya ablaya neden kontes diyonuz
4 bana niye lakap takmıyonuz
bulmuşsun bakGestapo, (Alman gizli servisi),
Günümüzdeki istihbarat teşkilatları için örnek teşkil eder. Gestapo II. Dünya Savaşı sırasında önemli komutan ve generallerin korumalığını üstlenerek bir nevi askeri inzibat görevi yapmışlar, kimi zaman SS'lerle ortak çalışmışlardır. Gestapo ayrıca savaş sırasında Almanya'da bulunan müttefik casuslarını yok etmek için de kullanılmıştır. Gestapo erleri genellikle önemli giriş kapılarına nöbetçi olarak bırakılırlardı; görevleri giriş kartlarını kontrol etmekti Gestapoların bir diğer görevi de savaş ortamında olup bitenden habersiz halkı dolduruşa getirerek, onların düşman kuvvetlerine karşı sivil bir güç olarak kullanımını sağlamak idi.
hamdolsun kuzum iyiyim artık lütfen gel ve toparlan beni geçmiştingeri başa döndün serpil lütfen pes etmeehayırlı geceler canlar tebrik ederim ikinci olmuşuz
Canım fatmanurablam haklısın kaldığım yerden başlamam gerek buaralar spora vakit ayırmaya çalışıyorum düzeni oturtsam hemen menü vermeye başlıcam inşallah
Gelmek istiyorum ama vakit bulamıyorum bugün okadar çok uyku bastırdıki on dk kestirecek fırsat bulamadım ayaklarım sızlıyor artık yürümekten uzandım dinlenmek için ama sizi merak ettim bi uğrayayım dedim
Aaa onun içinmi rüyama girdi acaba
haklısınız aynaya baksam iyi olacak bugün 70 gördüm iyice canım sıkıldı
Ablam nasılsın en kısa zamanda toparlanıp dönücem inşallah
ben 85 kiloydum xperim yani 44 bile zor oluyodu bugün mantoda 38 aldım ama pantolonlarım hala 40Ay yasom abla ben de netten sipariş verdim bulamadım buralarda hiç. Memlekete geldim burda da içime sinen olmadı nettekine bayıldım inşallah tam olur yaama ben emin olamadım 40 sipariş ettim. Önü düğmeli ama eğer bol olursa düğmelerden biraz yedirebilirim. Şimdiki montum 38 beden ama düğmelerini 4 parmak dışa almıştım 42 beden olmuştur rahat eskidi baya ama hala çok seviyorum aslında eğer netten gelen içime sinmezse bu sene de emektarımı giyeceğim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?