Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım çok teşekkürler ilk seninle oluşturmuştuk yazlıkta yeme düzenimi doğru yapmışız sağlığımdan bir şey kaybetmeden 26 kilo gitti çok şükür 4 5 ay gibi bir sürede
Senin azmin ve kararlılıgın olmasa hiç biri olmaz fatmanur inan bana
Montiyi övmek gibi olmasım ama 25 senelik diyet hayatımda herşeyiyle arkadında duracagım bir beslenme ve gördüğüm en sağlıklı beslenme diyebilirim .o yüzden bunca senedir linkini aktif tuttum ..
Bide devamlı uygulaya bilsem sağlıgım için şart montiğnacın bi özelliği varki egerki bünyenin kilo almaya ihtiyacı varsa kilo aldırıyor ve doğru bir şekilde devam edilirse , senin yaptıgın gibi hedefe götürüyor ..
.
Hangi beslenmeyi yaparsan yap sana güveniyorum arkadaşım burda senin hedefe geldiğinde ortalıgı yıkacazzz

kesinlikle sağlıklı olmak için gı değeri düşük beslenmek gerekiyor bu konuda sana canı gönülden katılıyorum arkadaşım tabi benim yasommontide fena sayılmaz demi?
fatma istediği kiloya gelsin sözümüz var parti yapacağız inşallah

Yapcaz yapcaz

Senin düzende iyi bacım tabi en önemlisi seninle fatmanurda olan istikrar .

canımsınız siz ya sizin destekleriniz eğer mende bir azim varsa oryaya çıkaran çok seviyorum sizi iyiki varsınız ve iyijki bana güvendiniz men bile artık kendime güvenmiyordum çok şükür RABBİME bu gün derste biraz boş vaktim oldu kilomla ilgili yaşadıklarımı yazmıştım ve bugün onları yazdığimdan çok şükür çok iyi durumdayım nekadar acılarmçekiyormuşum kilolu olarak şimdi umudum var takımım var bana güvenen yüzünü görmediğim sesini duymadığim karşilksız destekleyen arkadaşlarım var ne mutlu bana

elavinya nerdesin canım nezaman kilosu kiloma yaşı yaşima uygun bir arkadaş tanısam gelmiyor hayrişin annesi üzümün komşusu yasomun arkadaşı nazar böyle arkadaşlar gelince çok seviniyorum ama sonra gelmiyorlar malasef

İyi akşamlar kızlar...kv ile kavga ettim baya...çok kötü laf etti bana konuşmuycam onunla...canım çok sıkkın...
Kaptanım ben senin kaynana devreleri yakmış demiştim ama çok az bahsettin ama herşeyin içinde çok müdahil her duruma. Belli yani... Allah sabır versin sana

Ay yasom abla ben de netten sipariş verdim bulamadım buralarda hiç. Memlekete geldim burda da içime sinen olmadı nettekine bayıldım inşallah tam olur ya ama ben emin olamadım 40 sipariş ettim. Önü düğmeli ama eğer bol olursa düğmelerden biraz yedirebilirim. Şimdiki montum 38 beden ama düğmelerini 4 parmak dışa almıştım 42 beden olmuştur rahat eskidi baya ama hala çok seviyorum aslında eğer netten gelen içime sinmezse bu sene de emektarımı giyeceğim heralde

İlk 2 soruyu yasemine havale ediyom
3. İse hülya pek kokoş alımlıda solon hanımı ondan yasemin o lakabi taktı .
4. Billmemmmmm

Buldum !!! Yetişim komşular annem beni dövüyoooooo

İyi akşamlar Bu yorucu ve beslenme olarak kötü haftanın sonucu bu sabah 62.5 tüm Ama olsuuuun ben yeniden başlıyorum 5 aralıkta kuzenimin söz-nişanı var O zaman hem doğum günümde geliyo en az 3-3.5 kilo gitsin istiyorum Artık önümde bir hedefim varrr inşallah başarırım Bu arada 2.olmuşuz sanırıım çok sevindim hepinizi kutlarım

yasom7272 Ablaaam sen nerelere gittin geldiiin bizi bırakamazsııın ben kaçırmışım Ama gelmişsin ya sorun yooook hoşgeldiin bir daha gitmek yok

hayırlı geceler canlar tebrik ederim ikinci olmuşuz
Canım fatmanurablam haklısın kaldığım yerden başlamam gerek buaralar spora vakit ayırmaya çalışıyorum düzeni oturtsam hemen menü vermeye başlıcam inşallah

Atış alanımız dışındasın serpil gel bu yanada durduralım bacım
Gelmek istiyorum ama vakit bulamıyorum bugün okadar çok uyku bastırdıki on dk kestirecek fırsat bulamadım ayaklarım sızlıyor artık yürümekten uzandım dinlenmek için ama sizi merak ettim bi uğrayayım dedim

Habinde senin gibi kaçaklardan serpil yok kaçgündür
Aaa onun içinmi rüyama girdi acaba

Aynaya bak o kafi gelir bacım
haklısınız aynaya baksam iyi olacak bugün 70 gördüm iyice canım sıkıldı
Seni gidi Tombik seni

@Habinar Ahu060812 ksrays evet nerdesiniz bakim sizz çabuk gelin
Ablam nasılsın en kısa zamanda toparlanıp dönücem inşallah

Gestapo, (Alman gizli servisi),
Günümüzdeki istihbarat teşkilatları için örnek teşkil eder. Gestapo II. Dünya Savaşı sırasında önemli komutan ve generallerin korumalığını üstlenerek bir nevi askeri inzibat görevi yapmışlar, kimi zaman SS'lerle ortak çalışmışlardır. Gestapo ayrıca savaş sırasında Almanya'da bulunan müttefik casuslarını yok etmek için de kullanılmıştır. Gestapo erleri genellikle önemli giriş kapılarına nöbetçi olarak bırakılırlardı; görevleri giriş kartlarını kontrol etmekti Gestapoların bir diğer görevi de savaş ortamında olup bitenden habersiz halkı dolduruşa getirerek, onların düşman kuvvetlerine karşı sivil bir güç olarak kullanımını sağlamak idi.

yasom7272 ablam çok sevindim 38 olduğuna bende olurmuyum acaba birgün şuan ben 46 giyiyorum ama geçen sene bunun önünü kapatamıyodum bu sene gevşedi en azından
Ahucum nasılsın bittimi işlerin
Ayy bende dün bi etek aldım 46 beden bende olurmuyum acep off ya bu gidişle biraz zor görünüyorr

önce bir kahkaha atayım ahucum ve sonra cevap vereyim sorularına bu lakapları ben koydum ama onlara böyle hitap etmek çok hoşuma gidiyor.
1 periye neden gestopo diyom alman polisi biliyosun gözünden heç bişey kaçmaz çok zeki
2 kontesime gerçekten çok havalı çok güzel bir kadın ayrıca akıllı ve zeki
3 sana ne lakap taksam düşüneyim

bulmuşsun bak
hamdolsun kuzum iyiyim artık lütfen gel ve toparlan beni geçmiştingeri başa döndün serpil lütfen pes etmee

ben 85 kiloydum xperim yani 44 bile zor oluyodu bugün mantoda 38 aldım ama pantolonlarım hala 40 bu arada inşallah güzel olur canım güle güle giyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…