Gelcem canim gelcem yarina kalabalik ve yemekli misafrm var döktürüp yemiycm merak etmeyn rbh doldurcm formu bi firsat bulup nazlaniyorum sanmayn inanın cok sevdm hepinizielavinya nerdesin canım nezaman kilosu kiloma yaşı yaşima uygun bir arkadaş tanısam gelmiyor hayrişin annesi üzümün komşusu yasomun arkadaşı nazar böyle arkadaşlar gelince çok seviniyorum ama sonra gelmiyorlar malasef
geçmiş olsun kuzum rabbim tez zamanda şifa versin.ÇOCUKLAR RAHATSIZ YINE ATEŞLENDILER ONLARLA ILGILENIP UYURUM ARTIK HAYIRLI GECELER HERKESE
Xperim aynuranın kv , herşeyin içinde değil kız , dünya onun etrafında dönüyor
İşler bitermi Serpil'im çocuk odaları gelecek mevcutları boşalt kaldır yenileri yerleştir çok işim var daha günlük tempomda çok yoğun sabah çocukları okula götürüyorum küçüğe kahvaltı yaptırıyorum sonra evi toparlayıp öğlen küçüğü okula götürüyorum sonra tekrar eve gelip evdeki diğer işleri yapıyorum fırsat bulursam ders çalışıyom tavukları yemliyom bahçeyi toparlıyom yemek hazırlıyorum çocukları almaya gidiyom hepsini toparlayıp almam 6 oluyo eve gelince yemek telaşı başlıyo kavga dövüş yemek yeniyo bu sefer savaş alanına dönen mutfakla cebelleşip oğlanla derse oturuyom günlük ödevlerini yapıyo sonra 60 soru çözüyo sonra 10 sayfa kitap okuyo ama isyan ede ede yapıyo sonra kızın ödevi soruları derken yatma saati sonra bi birini uyut bi birini olmadı 3 ünüde al yatağa yat derken bende uyuya kalıyom hiç yalnız kalamadan sabah kalkıyom ayni tempo huhhAhucum nasılsın bittimi işlerin
Ayy bende dün bi etek aldım 46 beden bende olurmuyum acep off ya bu gidişle biraz zor görünüyorr
çitlembiğim ahahaha bu aradaİyi akşamlarBu yorucu ve beslenme olarak kötü haftanın sonucu bu sabah 62.5 tüm Ama olsuuuun ben yeniden başlıyorum 5 aralıkta kuzenimin söz-nişanı var O zaman hem doğum günümde geliyo en az 3-3.5 kilo gitsin istiyorum Artık önümde bir hedefim varrr inşallah başarırım Bu arada 2.olmuşuz sanırıım çok sevindim hepinizi kutlarım
yasom7272 Ablaaam sen nerelere gittin geldiiin bizi bırakamazsııın ben kaçırmışım Ama gelmişsin ya sorun yooook hoşgeldiin bir daha gitmek yok
Sen Ankardasın hemşerim canim ankaram duygulandmSabah kurs sonra tefsir dersi sonra hacı bayram turu kitapçılar çarsısı sonra kızılayküçük cadının dogum günü bugun ona hediye baktım falan . Yeni geldim eve
ay bayıldım ahu okurkenİşler bitermi Serpil'im çocuk odaları gelecek mevcutları boşalt kaldır yenileri yerleştir çok işim var daha günlük tempomda çok yoğun sabah çocukları okula götürüyorum küçüğe kahvaltı yaptırıyorum sonra evi toparlayıp öğlen küçüğü okula götürüyorum sonra tekrar eve gelip evdeki diğer işleri yapıyorum fırsat bulursam ders çalışıyom tavukları yemliyom bahçeyi toparlıyom yemek hazırlıyorum çocukları almaya gidiyom hepsini toparlayıp almam 6 oluyo eve gelince yemek telaşı başlıyo kavga dövüş yemek yeniyo bu sefer savaş alanına dönen mutfakla cebelleşip oğlanla derse oturuyom günlük ödevlerini yapıyo sonra 60 soru çözüyo sonra 10 sayfa kitap okuyo ama isyan ede ede yapıyo sonra kızın ödevi soruları derken yatma saati sonra bi birini uyut bi birini olmadı 3 ünüde al yatağa yat derken bende uyuya kalıyom hiç yalnız kalamadan sabah kalkıyom ayni tempo huhh
nasılsın mı dedin
İyiyim işte
Ay çok teşekkür ederim yasom utandırma beniönce bir kahkaha atayım ahucum ve sonra cevap vereyim sorularına bu lakapları ben koydum ama onlara böyle hitap etmek çok hoşuma gidiyor.
1 periye neden gestopo diyom alman polisi biliyosun gözünden heç bişey kaçmaz çok zeki
2 kontesime gerçekten çok havalı çok güzel bir kadın ayrıca akıllı ve zeki
3 sana ne lakap taksam düşüneyim
Manken oldun kız senben 85 kiloydum xperim yani 44 bile zor oluyodu bugün mantoda 38 aldım ama pantolonlarım hala 40bu arada inşallah güzel olur canım güle güle giyin.
Ablacım benim çocuklar özel okula gidiyor eğer servise verirsem etüte giremiyorlar normalde okulları 16:30 da bitiyo benim küçük te başka okulda 17 30 da çıkıyo büyüklerde 17 :30 a kadar Kuran etütü alıyorlar birebir o yüzden servise vermiyorum bide akşamları takılıyoruz bazen ananne babaanne ozaman hep eve gelmek zorunda kalırız günlük 50 km yol yapıyom kısacaay bayıldım ahu okurkensen çoçukları neden servise vermiyon bacım hadi küçüğü sen götürde diğerlerini bari servis götürsün olmazmı?
gerçekler nedeyim utanacak ne var kontesim benimAy çok teşekkür ederim yasom utandırma beni
he ne manken obez mankenlerden savulun bakemManken oldun kız sen
hım anladım canım ama çok yoruluyorsun ne yapmak lazımAblacım benim çocuklar özel okula gidiyor eğer servise verirsem etüte giremiyorlar normalde okulları 16:30 da bitiyo benim küçük te başka okulda 17 30 da çıkıyo büyüklerde 17 :30 a kadar Kuran etütü alıyorlar birebir o yüzden servise vermiyorum bide akşamları takılıyoruz bazen ananne babaanne ozaman hep eve gelmek zorunda kalırız günlük 50 km yol yapıyom kısaca
Ayy tavuk konusunu ben şaka sanmıştım gerçekmişİşler bitermi Serpil'im çocuk odaları gelecek mevcutları boşalt kaldır yenileri yerleştir çok işim var daha günlük tempomda çok yoğun sabah çocukları okula götürüyorum küçüğe kahvaltı yaptırıyorum sonra evi toparlayıp öğlen küçüğü okula götürüyorum sonra tekrar eve gelip evdeki diğer işleri yapıyorum fırsat bulursam ders çalışıyom tavukları yemliyom bahçeyi toparlıyom yemek hazırlıyorum çocukları almaya gidiyom hepsini toparlayıp almam 6 oluyo eve gelince yemek telaşı başlıyo kavga dövüş yemek yeniyo bu sefer savaş alanına dönen mutfakla cebelleşip oğlanla derse oturuyom günlük ödevlerini yapıyo sonra 60 soru çözüyo sonra 10 sayfa kitap okuyo ama isyan ede ede yapıyo sonra kızın ödevi soruları derken yatma saati sonra bi birini uyut bi birini olmadı 3 ünüde al yatağa yat derken bende uyuya kalıyom hiç yalnız kalamadan sabah kalkıyom ayni tempo huhh
nasılsın mı dedin
İyiyim işte
38 beden olmuşun işte..son halinin bi fotosunu koy bakalım kaldırırsın hemen..bekliyom..gerçekler nedeyim utanacak ne var kontesim benim
he ne manken obez mankenlerden savulun bakempodyuma çıkacam
xperim bu sabah kahvaltına bişey yapman lazım evet geçen yazmışsın ama biraz uykundan feragat edip lütfen kahvaltı et yada süt + meyve falan ye metobolizman çalışsın. benim tavsiyem buBugün kü menüm
Kahvaltı: 2 yumurta, 2 dilim kepek ekmekten tost
Akşam: 1 adana kebap, közlenmiş domates biber, salata, 1 bardak ayran
Ara: 7-8 kuru üzüm, yarım kuru incir, 1 ceviz
(Kızlar kuruyemişim fazla gelebilir ama ben çok mutluyum çünkü artık canım hiç mi hiç çikolata çekmiyor, tatlı isteğimi bu sağlıklı yiyeceklerle severek aşıyorum)
Su: 2 lt
Spor yok (önümüzdeki bikaç gün de olmayacak memleketteyim annemin evinde)
deneyim telefonumu değiştim beceremiyorum bunla38 beden olmuşun işte..son halinin bi fotosunu koy bakalım kaldırırsın hemen..bekliyom..
En iyisi çalışıp hepsinden kurtulmak diye düşünüyom bazen sonrada diyorum ozaman bu işleri kim yapacak diyehım anladım canım ama çok yoruluyorsun ne yapmak lazımallah yardımcın olsun.
Anam herüf yanımda sesli gülemiyomdaGestapo, (Alman gizli servisi),
Günümüzdeki istihbarat teşkilatları için örnek teşkil eder. Gestapo II. Dünya Savaşı sırasında önemli komutan ve generallerin korumalığını üstlenerek bir nevi askeri inzibat görevi yapmışlar, kimi zaman SS'lerle ortak çalışmışlardır. Gestapo ayrıca savaş sırasında Almanya'da bulunan müttefik casuslarını yok etmek için de kullanılmıştır. Gestapo erleri genellikle önemli giriş kapılarına nöbetçi olarak bırakılırlardı; görevleri giriş kartlarını kontrol etmekti Gestapoların bir diğer görevi de savaş ortamında olup bitenden habersiz halkı dolduruşa getirerek, onların düşman kuvvetlerine karşı sivil bir güç olarak kullanımını sağlamak idi.
Ay havanı sevsinler çalışınca havalımı olacan ev çoçuk iş arasında kalıp perişanmı olacanEn iyisi çalışıp hepsinden kurtulmak diye düşünüyom bazen sonrada diyorum ozaman bu işleri kim yapacak diye
Bir türlü karar veremiyom annem çalışıp havalı olmamı istiyo ben böyle umutsuz ev kadını aha aha
Çalışmak yada çalışmamak İşte bütün mesele bu !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?