Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gelcem canim gelcem yarina kalabalik ve yemekli misafrm var döktürüp yemiycm merak etmeyn rbh doldurcm formu bi firsat bulup nazlaniyorum sanmayn inanın cok sevdm hepinizi

Xperim aynuranın kv , herşeyin içinde değil kız , dünya onun etrafında dönüyor

abla BDV de ne kaynanalar okuyorum bebeği emzirmeye kalkan, bebeğin kulağını yalayan, gelinini darp edip oğluna polise beni dövdü diyen kaynanalar şaşırtmıyor artık beni

Ahucum nasılsın bittimi işlerin
Ayy bende dün bi etek aldım 46 beden bende olurmuyum acep off ya bu gidişle biraz zor görünüyorr
İşler bitermi Serpil'im çocuk odaları gelecek mevcutları boşalt kaldır yenileri yerleştir çok işim var daha günlük tempomda çok yoğun sabah çocukları okula götürüyorum küçüğe kahvaltı yaptırıyorum sonra evi toparlayıp öğlen küçüğü okula götürüyorum sonra tekrar eve gelip evdeki diğer işleri yapıyorum fırsat bulursam ders çalışıyom tavukları yemliyom bahçeyi toparlıyom yemek hazırlıyorum çocukları almaya gidiyom hepsini toparlayıp almam 6 oluyo eve gelince yemek telaşı başlıyo kavga dövüş yemek yeniyo bu sefer savaş alanına dönen mutfakla cebelleşip oğlanla derse oturuyom günlük ödevlerini yapıyo sonra 60 soru çözüyo sonra 10 sayfa kitap okuyo ama isyan ede ede yapıyo sonra kızın ödevi soruları derken yatma saati sonra bi birini uyut bi birini olmadı 3 ünüde al yatağa yat derken bende uyuya kalıyom hiç yalnız kalamadan sabah kalkıyom ayni tempo huhh
nasılsın mı dedin
İyiyim işte

çitlembiğim ahahaha bu arada Ahu060812 bak kozayada çitlembik diyorum kozacım sınavlar nasıl geçti umarım hepsi çok güzel geçmiştir

ay bayıldım ahu okurken sen çoçukları neden servise vermiyon bacım hadi küçüğü sen götürde diğerlerini bari servis götürsün olmazmı?

Bugün kü menüm
Kahvaltı: 2 yumurta, 2 dilim kepek ekmekten tost
Akşam: 1 adana kebap, közlenmiş domates biber, salata, 1 bardak ayran
Ara: 7-8 kuru üzüm, yarım kuru incir, 1 ceviz
(Kızlar kuruyemişim fazla gelebilir ama ben çok mutluyum çünkü artık canım hiç mi hiç çikolata çekmiyor, tatlı isteğimi bu sağlıklı yiyeceklerle severek aşıyorum )

Su: 2 lt
Spor yok (önümüzdeki bikaç gün de olmayacak memleketteyim annemin evinde)

Ay çok teşekkür ederim yasom utandırma beni

ay bayıldım ahu okurken sen çoçukları neden servise vermiyon bacım hadi küçüğü sen götürde diğerlerini bari servis götürsün olmazmı?
Ablacım benim çocuklar özel okula gidiyor eğer servise verirsem etüte giremiyorlar normalde okulları 16:30 da bitiyo benim küçük te başka okulda 17 30 da çıkıyo büyüklerde 17 :30 a kadar Kuran etütü alıyorlar birebir o yüzden servise vermiyorum bide akşamları takılıyoruz bazen ananne babaanne ozaman hep eve gelmek zorunda kalırız günlük 50 km yol yapıyom kısaca

hım anladım canım ama çok yoruluyorsun ne yapmak lazım allah yardımcın olsun.

Ayy tavuk konusunu ben şaka sanmıştım gerçekmiş ben çok seviyorum tavukları da ne harika bir zevktir yumurtalarını toplamak bahçeli evim olursa bir gün inşallah kesin bahçede tavuklarım olacak inşallah

xperim bu sabah kahvaltına bişey yapman lazım evet geçen yazmışsın ama biraz uykundan feragat edip lütfen kahvaltı et yada süt + meyve falan ye metobolizman çalışsın. benim tavsiyem bu

hım anladım canım ama çok yoruluyorsun ne yapmak lazım allah yardımcın olsun.
En iyisi çalışıp hepsinden kurtulmak diye düşünüyom bazen sonrada diyorum ozaman bu işleri kim yapacak diye
Bir türlü karar veremiyom annem çalışıp havalı olmamı istiyo ben böyle umutsuz ev kadını aha aha

Çalışmak yada çalışmamak İşte bütün mesele bu !

Anam herüf yanımda sesli gülemiyomda

Ay havanı sevsinler çalışınca havalımı olacan ev çoçuk iş arasında kalıp perişanmı olacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…