Bizde Bahçeli ev hayali kurup kavuşanlardanız hamd olsun ama ben tavukların böyle her yere mıçtıklarını bilmiyordum kapıya ayakkabı koy içine ediyorlar bende hapis edecem artık onları bi kenara henüz yumurta alamadımAyy tavuk konusunu ben şaka sanmıştım gerçekmişben çok seviyorum tavukları da ne harika bir zevktir yumurtalarını toplamak bahçeli evim olursa bir gün inşallah kesin bahçede tavuklarım olacak inşallah
Ben görmüşem38 beden olmuşun işte..son halinin bi fotosunu koy bakalım kaldırırsın hemen..bekliyom..
Güzel geçti ablam bir tek kara sevdalım canım fizik dışındaçitlembiğim ahahaha bu aradaAhu060812 bak kozayada çitlembik diyorum kozacım sınavlar nasıl geçti umarım hepsi çok güzel geçmiştir
Benim başım kel miBen görmüşem
Çok komiksin sen yaBizde Bahçeli ev hayali kurup kavuşanlardanız hamd olsun ama ben tavukların böyle her yere mıçtıklarını bilmiyordum kapıya ayakkabı koy içine ediyorlar bende hapis edecem artık onları bi kenara henüz yumurta alamadım
okadar havalı saçların vardaBenim başım kel mi
kozacım fizik benim oğlumunda başının belasıydı halada öyle ve bölümü tamamen fizik ağırlıklıGüzel geçti ablam bir tek kara sevdalım canım fizik dışındaO da çok kötü geçmedi ama 2.sınav da toparlıycam biraz daha inşallah Son 3 tane kaldı bakalım sonra 3 hafta biraz daha rahatız Ayy çitlembik çok güzel böylr tatlı bir çiçek ablam Bu arada 38 beden olmuşsuuun müthiiişsin yaa maşallah
Kız fotonu çek...kk da mesaj yazarken dosya yükleden fotoyu seç bu kadar..okadar havalı saçların vardabende o zeka yok beceremedim ben iyisimi bir ara instigrama foto atayım ordan bak
Bende onu diyecektim arada bakıyım koyarsın diye koymuyonokadar havalı saçların vardabende o zeka yok beceremedim ben iyisimi bir ara instigrama foto atayım ordan bak
Güle güle otur Ahucum...neden yardımcı almıyorsun ?
İnstagrama koysana oradan bakayım..Bende onu diyecektim arada bakıyım koyarsın diye koymuyon
Abla fotoğraf telefon galerinde değil mi ? Bak şimdi ablam sağ üstte bildirimlerin iki yanında yasom7272 var ya ona tıkla. Sonra senin kk deki sayfan açılacak. Orda avatarının üstüne tıkla bir sekme açılıyo. Dosyo yükleye bas ordan galerinden fotoğrafı seçip avatarına koyabilirsintelefonda resim nasıl yükleniyor link nasıl kopyalanıyorya ben hiç bişey beceremiyom bir kursamı girinde değil mi ? Şimdi normal mesaj yazdığımız yere gir orda sağ altta cevaplanın yanıtsem benim oğlanda yok yapamadım
Yasoma yazacaktım sana yazmışımİnstagrama koysana oradan bakayım..
Valla fizik zor ders hepimize kolay gelsiiinkozacım fizik benim oğlumunda başının belasıydı halada öyle ve bölümü tamamen fizik ağırlıklıben inanıyorum sen yaparsın zorlansanda sınavlarında başarılar diliyorum bitanem .
eski telefonum nokia idi onla yapabiliyodum kozacım onun işletim sisitemi windows 8 ona alışmıştımki bu andoridlere alışmak çok zor benim için öğrenecem yaşlılık zorAbla fotoğraf telefon galerinde değil mi ? Bak şimdi ablam sağ üstte bildirimlerin iki yanında yasom7272 var ya ona tıkla. Sonra senin kk deki sayfan açılacak. Orda avatarının üstüne tıkla bir sekme açılıyo. Dosyo yükleye bas ordan galerinden fotoğrafı seçip avatarına koyabilirsin
Ahu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?