Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bizde Bahçeli ev hayali kurup kavuşanlardanız hamd olsun ama ben tavukların böyle her yere mıçtıklarını bilmiyordum kapıya ayakkabı koy içine ediyorlar bende hapis edecem artık onları bi kenara henüz yumurta alamadım

çitlembiğim ahahaha bu arada Ahu060812 bak kozayada çitlembik diyorum kozacım sınavlar nasıl geçti umarım hepsi çok güzel geçmiştir
Güzel geçti ablam bir tek kara sevdalım canım fizik dışında O da çok kötü geçmedi ama 2.sınav da toparlıycam biraz daha inşallah Son 3 tane kaldı bakalım sonra 3 hafta biraz daha rahatız Ayy çitlembik çok güzel böylr tatlı bir çiçek ablam Bu arada 38 beden olmuşsuuun müthiiişsin yaa maşallah

Çok komiksin sen ya

telefonda resim nasıl yükleniyor link nasıl kopyalanıyor ya ben hiç bişey beceremiyom bir kursamı gitsem benim oğlanda yok yapamadım

kozacım fizik benim oğlumunda başının belasıydı halada öyle ve bölümü tamamen fizik ağırlıklı ben inanıyorum sen yaparsın zorlansanda sınavlarında başarılar diliyorum bitanem .

Abla fotoğraf telefon galerinde değil mi ? Bak şimdi ablam sağ üstte bildirimlerin iki yanında yasom7272 var ya ona tıkla. Sonra senin kk deki sayfan açılacak. Orda avatarının üstüne tıkla bir sekme açılıyo. Dosyo yükleye bas ordan galerinden fotoğrafı seçip avatarına koyabilirsin

kozacım fizik benim oğlumunda başının belasıydı halada öyle ve bölümü tamamen fizik ağırlıklı ben inanıyorum sen yaparsın zorlansanda sınavlarında başarılar diliyorum bitanem .
Valla fizik zor ders hepimize kolay gelsiiin Çok sağol ablam amiin

olmuyorrrrrrrrr ben eski telimi kullanmam lazım buna alışamadım kırpa kırpa bir hal oldum gene hata veriyor

eski telefonum nokia idi onla yapabiliyodum kozacım onun işletim sisitemi windows 8 ona alışmıştımki bu andoridlere alışmak çok zor benim için öğrenecem yaşlılık zor

Bakın size evimin fotosunu atayım hemide teldennnn yasom7272 sen uğraşa dur Eki Görüntüle 1688340
Ahu maşallah aşık oldum evine mutlu huzurlu çook güzel günlerde oturun inşallah.. Aslında eşim polis olmasa yani yarın tayinimizin hooop biyere çıkma ihtimali olmasa borcuna harcına bakmadan girelim bahçeli ev işine derim de ilk fırsatta bu şehirden ben de gitmek istiyorum. Şimdilik birikim peşindeyiz ama eşim bi taraftan biriktiriyor ben bi taraftan harcıyorum
Bir yerde Kalıcı olacağımız en yakın zaman emeklilik gibi duruyor zaten, böylece biriktirmek de bana saçma geliyor şimdilik. Bakalım zaman neyi gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…