Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güle güle otur Ahucum...neden yardımcı almıyorsun ?
Alacam inşallah birgün şimdi benimki hem borç ödüyo hem çocukların okulu hem evin eksikleri çok masrafı var bide ben yardımcı alayım diyemiyom ama çalışıp kazandığımın yarısını yardımcıya verecem

İnşalah Can'ım çok teşekkürler sende inşallah gönlüne göre çoluklu çocuklu Bahçeli gönlüne göre bi evde oturursun olmadı yazlık alırsın

ay canım inan mende merak ediyordum ama soramadım teşekkürler duygularımıza tercüman oldun çok fransız kalıyoduk

Gelcem canim gelcem yarina kalabalik ve yemekli misafrm var döktürüp yemiycm merak etmeyn rbh doldurcm formu bi firsat bulup nazlaniyorum sanmayn inanın cok sevdm hepinizi

tamam canım merakla bekliyorum

arkadaşın biriyle konuştuk en az 10 yıldır diyet muhabbeti yaparız oda bu yaz 88 den 68 düştü nerdeyse o bitirdi kilo meselesini bana ne işin var gittin diyetisyene sen düzenini kurmuştun şimdi yine bozulacak falan diyor dedim vereceğim 20 30 kilo değil 70 80 kilo fazlam vardı hadi bunun yaklaşık 30 kilosu gitti 50 kiloyu bir uzmanla götürmeden nasıl vereyim oda karatayçı ve ara öğüne acaip karşı dedim bu hafta deneyeyi bakalım ne olacak hayırlısı bayaği kafamı karıştırdı

Şimdi çevrende herkes bişey söyleyecek Fatmacım...bu işin uzmanı biz değiliz diyetisyenler...sen o ne diyorsa yap ...banada diyetisyen liste hazırlamıştı...normalde ben bu kadar yemem gün içinde demiştim.dolu dolu bir listeydi yani...o listeyi yaptım ve her hafta 1 kilo verdim,.

Periiiii gestapo senin kilonu göremedim ???
Aaaaa yazdım kiii

Helaaal bee bak bana niye böyle diyolarsa halbuki hiiiç alakam yoktur görüyosun

ay canım inan mende merak ediyordum ama soramadım teşekkürler duygularımıza tercüman oldun çok fransız kalıyoduk

tamam canım merakla bekliyorum

fatmacım neden sormadınızki bunda çekinecek ne var?
bu arada diyetisyenler galiba boşuna okumuş okadar diyetisyen doktor ara öğün tavsiyesinde bulunuyor bir karatay çıktı hepinizin kafası allak bullak oldu bende buna çok şaşııyorum ben hep ara öğün yaptım evet sizin gibi 1 2 kilo vermedim ama verdim kilo bu kadar korkmayın ara öğünlerden ben senin işini yapabilirmiyim yada sen benim herkesin bir uzmanlık alanı var bence güvenin diyetisyenlerinize.

Gecenin bu saati sesli güldüm ahunur allah iyiliğini versin herifi uyandıracagim senin yüzünden

Ee yumurta yok şey çok neden besliyorsun ki kuzum o tavukları hiç bahçeli ev hayalim olmadı ben apartman seviyorum resmen. Valla bahçe ekip dikmeyi bilirim ama sevmem tavuk falan da bozar beni. Yok merdiven yika bahçe supur çok zor geliyor resmen asimile olmuşum ben yaaa

İyi geceler hanımlar
Bu hafta gelemedim
Yoğun bi haftaydı
Kurs beni baya oyalıyor ders çalışıyorum çocuklara getir götür onlarındersi misafir git gel derken
Allah eksikliğini vermesin kendimi bile dinleyemedim
Ahu060812 sendemi gelemedim bu hafta
Eş Başkan gibiyiz senle aynı anda firar oluyor sanırsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…