Alacam inşallah birgün şimdi benimki hem borç ödüyo hem çocukların okulu hem evin eksikleri çok masrafı var bide ben yardımcı alayım diyemiyom ama çalışıp kazandığımın yarısını yardımcıya verecemGüle güle otur Ahucum...neden yardımcı almıyorsun ?
İnşalah Can'ım çok teşekkürler sende inşallah gönlüne göre çoluklu çocuklu Bahçeli gönlüne göre bi evde oturursun olmadı yazlık alırsınAhu maşallahaşık oldum evine mutlu huzurlu çook güzel günlerde oturun inşallah.. Aslında eşim polis olmasa yani yarın tayinimizin hooop biyere çıkma ihtimali olmasa borcuna harcına bakmadan girelim bahçeli ev işine derim de ilk fırsatta bu şehirden ben de gitmek istiyorum. Şimdilik birikim peşindeyiz ama eşim bi taraftan biriktiriyor ben bi taraftan harcıyorum
Bir yerde Kalıcı olacağımız en yakın zaman emeklilik gibi duruyor zaten, böylece biriktirmek de bana saçma geliyor şimdilik. Bakalım zaman neyi gösterecek
Kııııız @aeben abla her evde benden olsa dünyanın çivisi çıkar ha ha
Bu arada takımda bi 5 aylık geçmişim var merak ettiğim sorular var
1 gestopa ne demek
2 periye neden gestopa diyonuz
3 Hülya ablaya neden kontes diyonuz
4 bana niye lakap takmıyonuz
Gelcem canim gelcem yarina kalabalik ve yemekli misafrm var döktürüp yemiycm merak etmeyn rbh doldurcm formu bi firsat bulup nazlaniyorum sanmayn inanın cok sevdm hepinizi
Şimdi çevrende herkes bişey söyleyecek Fatmacım...bu işin uzmanı biz değiliz diyetisyenler...sen o ne diyorsa yap ...banada diyetisyen liste hazırlamıştı...normalde ben bu kadar yemem gün içinde demiştim.dolu dolu bir listeydi yani...o listeyi yaptım ve her hafta 1 kilo verdim,.arkadaşın biriyle konuştuk en az 10 yıldır diyet muhabbeti yaparız oda bu yaz 88 den 68 düştü nerdeyse o bitirdi kilo meselesini bana ne işin var gittin diyetisyene sen düzenini kurmuştun şimdi yine bozulacak falan diyor dedim vereceğim 20 30 kilo değil 70 80 kilo fazlam vardı hadi bunun yaklaşık 30 kilosu gitti 50 kiloyu bir uzmanla götürmeden nasıl vereyim oda karatayçı ve ara öğüne acaip karşı dedim bu hafta deneyeyi bakalım ne olacak hayırlısı bayaği kafamı karıştırdı
Aaaaa yazdım kiiiPeriiiii gestapo senin kilonu göremedim ???
Kııııız @aeben abla her evde benden olsa dünyanın çivisi çıkar ha ha
1 gestopa ne demek
ay canım inan mende merak ediyordum ama soramadım teşekkürler duygularımıza tercüman oldun çok fransız kalıyoduk
tamam canım merakla bekliyorum
fatmacım neden sormadınızki bunda çekinecek ne var?arkadaşın biriyle konuştuk en az 10 yıldır diyet muhabbeti yaparız oda bu yaz 88 den 68 düştü nerdeyse o bitirdi kilo meselesini bana ne işin var gittin diyetisyene sen düzenini kurmuştun şimdi yine bozulacak falan diyor dedim vereceğim 20 30 kilo değil 70 80 kilo fazlam vardı hadi bunun yaklaşık 30 kilosu gitti 50 kiloyu bir uzmanla götürmeden nasıl vereyim oda karatayçı ve ara öğüne acaip karşı dedim bu hafta deneyeyi bakalım ne olacak hayırlısı bayaği kafamı karıştırdı
tamam bundan sonra gestopo demiyecem madem istemiyorsunAaaaa yazdım kiii
Helaaal bee bak bana niye böyle diyolarsa halbuki hiiiç alakam yoktur görüyosun
tamam bundan sonra gestopo demiyecem madem istemiyorsun( HİÇ DEĞİLSİN GESTOPO HİÇ)
Gecenin bu saati sesli güldüm ahunur allah iyiliğini versin herifi uyandıracagim senin yüzündenKııııız @aeben abla her evde benden olsa dünyanın çivisi çıkar ha ha
1 gestopa ne demek
Hayırlı olsun ablam valla herşeyi değiştiriyorsun biz de kaynamayalim aradadeneyim telefonumu değiştim beceremiyorum bunlacahallik başa bela
Ee yumurta yok şey çok neden besliyorsun ki kuzum o tavuklarıBizde Bahçeli ev hayali kurup kavuşanlardanız hamd olsun ama ben tavukların böyle her yere mıçtıklarını bilmiyordum kapıya ayakkabı koy içine ediyorlar bende hapis edecem artık onları bi kenara henüz yumurta alamadım
Ama şimdi gördüm ev çok güzel bacım güle güle otur sevgilerinle
Hayırlara vesile olsun inşallahHabinar kız geçen seni gördüm rüyamda böyle yazışıyorduk bana hesap soruyordun niye onu yedin niye bunu yedin diye sporun nerde diye sorular soruyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?