İki hafta önce ahuya gittim kahvaltıyaAma şimdi gördüm ev çok güzel bacım güle güle otur sevgilerinle
İyiyim Canım şükür sen nasılsın Nasıl gidiyor kilo vermek geçmişe bakamadım diyete devam demiAllahtan habin yasemin gelmiş değilse kendi kendime konuşmuş gibi olmuşum. Nasılsın canım ?
Çok şükür canım ya buna da şükür .Evet diyet devam ama spor az bu aralar 64.7 bugün sen ne yaptın izni fazla uzatma canım buradan kopunca zor oluyor emeklerin boşa gitmesinİyiyim Canım şükür sen nasılsın Nasıl gidiyor kilo vermek geçmişe bakamadım diyete devam demi
Biliyorum Canım ama diyet spor olayıda çok yıpratıcı kopmak istemiyorum buradan çok zorluyorum kendimiÇok şükür canım ya buna da şükür .Evet diyet devam ama spor az bu aralar 64.7 bugün sen ne yaptın izni fazla uzatma canım buradan kopunca zor oluyor emeklerin boşa gitmesin
Supersin bitanem...o diyet isgendere de ba yıl dımmm...sevgili rakiben dün menü vermemişşşşKızlar nasilsiniz:) sinemadaki ancak gelebildim. Menümü yazayım hemen
Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 parça dil peyniri
Ara
1 parça çikolata
Ogle
4 kaşık kabak yemeği
1 kase mantar çorbası
1 kaşe yoğurt
Ara 1 adet muz
Aksam
1 porsiyon patlıcanlı doner(bu diyet iskedermism altında ekmek yerine közlenmiş patlıcan var. Üzerinde yağ ve sos almadim)
1 bardak ayran
Ara 1 fincan filtre kahve
Şu 3 litre
Spor 15000 adım ama saat olarak bilmiyorum yine : (
O etli ekmek var ya o etli ekmekkkkkk...Çok şükür canım ya buna da şükür .Evet diyet devam ama spor az bu aralar 64.7 bugün sen ne yaptın izni fazla uzatma canım buradan kopunca zor oluyor emeklerin boşa gitmesin
Can'ım bebiş yok! Ben çökmüş bir haldeyim! Ağlamaktan helak oldum! Vücudum ve testler bana oyun oynuyor. Dün sabah çizgi çıkmıştı ama bugün yaptım negatif! Hayat benimle dalga geçiyor,bir yandan topluyorum bir yandan dağılıyorum.Günaydın kızlar...hepimize mutlu günler inşallah.dün moralim yoktu erkenden yattım uyudum...geçmiş şimdi bitti.
Ahu060812 mesajları beni bendrn aldı resmen.çok güldüm...
xpreiaZ canım ben de bu kız niye gelmiyor diyordum.meyersem annenlerdeymişsin...iyi dinlenmeler..
keklik_58 kuzum sen gelmemişsin.nasıl oldun acaba?sakın amman hamileyim diyip yiyip yiyio kilo almayasın...gebertirimmm...bebişi sağlıklı beslemek gerek
Kekliğim neden böyle yapıyorsun....bak bi süre askıya al bu Bebek olayını,,kafan rahatlasın..,stres yüzünden olacaksa da olmaz...Can'ım bebiş yok! Ben çökmüş bir haldeyim! Ağlamaktan helak oldum! Vücudum ve testler bana oyun oynuyor. Dün sabah çizgi çıkmıştı ama bugün yaptım negatif! Hayat benimle dalga geçiyor,bir yandan topluyorum bir yandan dağılıyorum.
Şimdi çevrende herkes bişey söyleyecek Fatmacım...bu işin uzmanı biz değiliz diyetisyenler...sen o ne diyorsa yap ...banada diyetisyen liste hazırlamıştı...normalde ben bu kadar yemem gün içinde demiştim.dolu dolu bir listeydi yani...o listeyi yaptım ve her hafta 1 kilo verdim,.
Güzelim şuan ne söylesek hepsi boş gelicek sana ama sabrın sonu selamet inşallah. Dua ve sabır bekliyor rabbimCan'ım bebiş yok! Ben çökmüş bir haldeyim! Ağlamaktan helak oldum! Vücudum ve testler bana oyun oynuyor. Dün sabah çizgi çıkmıştı ama bugün yaptım negatif! Hayat benimle dalga geçiyor,bir yandan topluyorum bir yandan dağılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?