Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ama şimdi gördüm ev çok güzel bacım güle güle otur sevgilerinle
İki hafta önce ahuya gittim kahvaltıya
Amannnn ben Kocaman ev hayalinden vazgeçtim gerçekten
Kadına az yardım edeyim dedim abooo en basit iş ev süpürmektir demi tam 1 saatimi aldı oda dip köşe değil ortalık sadece
Ben 1 saat te evimi süpürür siler tozunu alırım
Ahu'nun bu eve kesinlikle yatılı hizmetçi alması lazım 7/24 yani yoksa işi baya zor

Vermediğim günlerin menüsünü vereyim kusura bakmayın kızlar temizlik hastane misafir derken menüler kaldı ancak okudum geçmişi.

Perşembe
Kahvaltı
2 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi ve peynir ile omlet. Bayıldım ben buna ekmek yerine de geçiyor tadı süper bana göre

Ara 10 fındık
Maden suyu

Ara
7 badem

Aksam misafir geldi dışarı çıktık mecburen
Etliekmek daha doğrusu bıçak arası salata ayran

Su 2 litre
1 saat yürüyüş

Cuma menü

Kahvaltı
1 muz 5 fındık

Öğlen
Yumurtalı çavdar ekmeği ama yağ yok nerede ise 2 dilim
Domates salatalık peynir zeytin
Kardeşim geldi sabah yemedim kardesimle kahvaltı yapmak için

Ara 5 badem 7 fındık maden suyu

Akşam yok

Ara
2 maden suyu
Su bilmiyorum ama az

İyiyim Canım şükür sen nasılsın Nasıl gidiyor kilo vermek geçmişe bakamadım diyete devam demi
Çok şükür canım ya buna da şükür .Evet diyet devam ama spor az bu aralar 64.7 bugün sen ne yaptın izni fazla uzatma canım buradan kopunca zor oluyor emeklerin boşa gitmesin

Kızlar nasilsiniz:) sinemadaki ancak gelebildim. Menümü yazayım hemen

Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 parça dil peyniri

Ara
1 parça çikolata

Ogle
4 kaşık kabak yemeği
1 kase mantar çorbası
1 kaşe yoğurt

Ara 1 adet muz

Aksam
1 porsiyon patlıcanlı doner(bu diyet iskedermism altında ekmek yerine közlenmiş patlıcan var. Üzerinde yağ ve sos almadim)
1 bardak ayran

Ara 1 fincan filtre kahve
Şu 3 litre
Spor 15000 adım ama saat olarak bilmiyorum yine : (

Çok şükür canım ya buna da şükür .Evet diyet devam ama spor az bu aralar 64.7 bugün sen ne yaptın izni fazla uzatma canım buradan kopunca zor oluyor emeklerin boşa gitmesin
Biliyorum Canım ama diyet spor olayıda çok yıpratıcı kopmak istemiyorum buradan çok zorluyorum kendimi

Günaydın kızlar...hepimize mutlu günler inşallah.dün moralim yoktu erkenden yattım uyudum...geçmiş şimdi bitti.
Ahu060812 mesajları beni bendrn aldı resmen.çok güldüm...
xpreiaZ canım ben de bu kız niye gelmiyor diyordum.meyersem annenlerdeymişsin...iyi dinlenmeler..
keklik_58 kuzum sen gelmemişsin.nasıl oldun acaba?sakın amman hamileyim diyip yiyip yiyio kilo almayasın...gebertirimmm...bebişi sağlıklı beslemek gerek

CANLARIM BENİ HEPİNİZİ KOCAMAN KUTLUYORUM...EVET BU HAFTA İYİ KİLO VEREMEYENLER DE OLDU AMA YİNE DERECEDEYİZ...ÇOK MEMNUNUM...LİSTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMA GÜVENİYORUM...ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÇOK DAHA İYİ OLACAK...RAPORU YAPAMADIM...FIRSAT BULURSAM YAPICAM BUGÜN...

Supersin bitanem...o diyet isgendere de ba yıl dımmm...sevgili rakiben dün menü vermemişşşş

Can'ım bebiş yok! Ben çökmüş bir haldeyim! Ağlamaktan helak oldum! Vücudum ve testler bana oyun oynuyor. Dün sabah çizgi çıkmıştı ama bugün yaptım negatif! Hayat benimle dalga geçiyor,bir yandan topluyorum bir yandan dağılıyorum.

Kekliğim neden böyle yapıyorsun....bak bi süre askıya al bu Bebek olayını,,kafan rahatlasın..,stres yüzünden olacaksa da olmaz...

DEĞİLMİ CANIM en doğrusu bu galiba bir uzmanla aynı zamanda dahlye dr var işin içinde diyetisyenle götürmek çok teşekkürler canım bu sabah yeni listemle başladım

günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar......
Ahu060812 dün akşamdan beri sana bir lakap aradım bulamadım hızlıgonzales diyebilidim ama o düşünmekle olmuyor bir anda onu yakıştırıyor beyin illaki bir anda olacaktır. bu arada dün telefonla uğraşıyım derken evini hayırlayamadım canım güle güle otur ama açıkçası okadar büyük evde oturmak istemem babamların evide seninki gibi triplex anam get temizlik yapılmaz iş bitmez bişey unutsan odaya gitmeye üşenir insan in çık benim gibi tembel adam işi değil. rabbim ağız tadıyla sağlıkla çoçuklarınla huzlu mutlu oturmayı nasip etsin.
keklik_58 cim seni teselli etmeye kelimeler yetmiyor ama lütfen itikatını kaybetme demekten başka bişey söz bulamıyorum lütfen kendini bırakma.
asfarovski fatmacım teli ben almadım kız kocam yurtdışından getiirdi hava atayım derken kocam yurtdışından telefon getirdi diye nerdeyse sadece alo diyebiliyorum
kuzularinannesi elifim günaydın canım sende çoçuklarda iyidir inşallah.
Habinar canım böyle güzel uğraşılar bulduğun için ve kendine zaman ayırdığın için senin adına çok mutluyum ama arada uğra özlüyoruz.

Güzelim şuan ne söylesek hepsi boş gelicek sana ama sabrın sonu selamet inşallah. Dua ve sabır bekliyor rabbim

GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR SEVGİLİ TAKIMIM
bütün evi öğleye kadar temizlemem gerek ordan toplantıma gitmeliyim afyondan abim gelmiş akşama annemlere gideceğim
inşallah kalkıp kahvaktımla başlayayım herkese kolay gelsin sağlıklı mutlu günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…