Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha sıkgelicem Can'ım bende sizi çok özledim öpüyorum canım

Canım herseyin hayırlısı üzme kendini lütfen.
Rabbim ayarlamıştır tevekkül et ve ona Sığın ...

Ahum güle güle otur evinde bahçeli evi bende severim ama habininki gibi arada bir gidecen ve fazla büyük olmayacak , benim herüf elinden gelse göl başına gidecek ama ben sürekli yaşayamam kalabalık seviyom ben ama toprak işini pek severim bolkonum bile bir bahçe benim

Son düzenleme:
Dünkü menümü yazim.
Kahvaltı:
2 dilim tahıllı ekmek
2 dilim peynir
3 kokteyl sosis
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık

Öğle:
Yarım tabak karnabahar

Akşam:
Hamsi buğulama
Yeşil salata

Spor:1 saat yürüyüş

tebrik ederim canım derece yapmışsın

Dünkü menüm
Sabah
1 activa kayılısı yoğurt
1 küçük kase mızır gevreği
1 elma
öğlen
salata
ayran
akşam
küçük bir parça tavuk
patlıcan salatası
1 dilim ekmek
2 lt su
spor yok

keklik_58 canım neden bi kadın doğuma gitmiyorsun bi ultrason çektir yeter kendine ettiğin zulüm bak hamile işen sonra üzülürsün kendini bu kadar yıprattığını için

Herkese teşekkürler Rabbim herkese istediği evi nasip etsin benim eşim müstakil den başkasına gitmem diyo halada öyle diyo yoksa bende 4+1 normal daireyide severim ama bunu da sevdim Yasom ablam bişey unutmak gerçekten zor oluyo ama zayıflarım diye hiç üşenmiyom

allah güle güle oturmayı nasip etsin canım ama merdivenler bir işe yaramıyor bunun yaşlılığıda var valla şimdi gençsin inip çıkıyon bizimkiler artık üst katlara çıkamaz oldular. bunuda unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…