Daha sıkgelicem Can'ım bende sizi çok özledim öpüyorum canımgünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar......
Ahu060812 dün akşamdan beri sana bir lakap aradım bulamadım hızlıgonzales diyebilidim ama o düşünmekle olmuyor bir anda onu yakıştırıyor beyin illaki bir anda olacaktır. bu arada dün telefonla uğraşıyım derken evini hayırlayamadım canım güle güle otur ama açıkçası okadar büyük evde oturmak istemem babamların evide seninki gibi triplex anam get temizlik yapılmaz iş bitmez bişey unutsan odaya gitmeye üşenir insan in çık benim gibi tembel adam işi değil. rabbim ağız tadıyla sağlıkla çoçuklarınla huzlu mutlu oturmayı nasip etsin.
keklik_58 cim seni teselli etmeye kelimeler yetmiyor ama lütfen itikatını kaybetme demekten başka bişey söz bulamıyorum lütfen kendini bırakma.
@asfarovski fatmacım teli ben almadım kız kocam yurtdışından getiirdihava atayım derken kocam yurtdışından telefon getirdi diye nerdeyse sadece alo diyebiliyorum
@kuzularinannesi elifim günaydın canım sende çoçuklarda iyidir inşallah.
Habinar canım böyle güzel uğraşılar bulduğun için ve kendine zaman ayırdığın için senin adına çok mutluyum ama arada uğra özlüyoruz.
Hoşgeldin habinim özletiyorsun bacımDaha sıkgelicem Can'ım bende sizi çok özledim öpüyorum canım
Canım herseyin hayırlısı üzme kendini lütfen.Can'ım bebiş yok! Ben çökmüş bir haldeyim! Ağlamaktan helak oldum! Vücudum ve testler bana oyun oynuyor. Dün sabah çizgi çıkmıştı ama bugün yaptım negatif! Hayat benimle dalga geçiyor,bir yandan topluyorum bir yandan dağılıyorum.
Dün kilom neydi sevgili rakibem bakamadımGünaydın güzel bayanlar....
Kahvaltımızi yaptık yola koyulduk
Longoz ormanlarına gidiyoruz.
Ahucum evin çok güzel rabbim tad ağzıyla oturtsun ...
Akşama görüşürüz kızlar. ..
Teşekkür ederim kaptanım inş birinciliğide görürüm bigünshadelima kuzum bireyselde 3.olmuşsun...tebriklerrr...kocaman öpüyorummm
tebrik ederim canımDünkü menümü yazim.
Kahvaltı:
2 dilim tahıllı ekmek
2 dilim peynir
3 kokteyl sosis
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
Öğle:
Yarım tabak karnabahar
Akşam:
Hamsi buğulama
Yeşil salata
Spor:1 saat yürüyüş
emine biz yağmur sel heyelan siz pikniğe gidiyonuz allahımGünaydın güzel bayanlar....
Kahvaltımızi yaptık yola koyulduk
Longoz ormanlarına gidiyoruz.
Ahucum evin çok güzel rabbim tad ağzıyla oturtsun ...
Akşama görüşürüz kızlar. ..
Alamıyorum malesef,elimde değil,zaman geçtikçe daha da kötü oluyorum,tüp bebek yaptırmak zorunda kalmak üzere olmak iyice psikolojimi bozuyor.Kekliğim neden böyle yapıyorsun....bak bi süre askıya al bu Bebek olayını,,kafan rahatlasın..,stres yüzünden olacaksa da olmaz...
Teşekkür ederimtebrik ederim canımderece yapmışsın
allah güle güle oturmayı nasip etsin canım ama merdivenler bir işe yaramıyorHerkese teşekkürler Rabbim herkese istediği evi nasip etsin benim eşim müstakil den başkasına gitmem diyo halada öyle diyo yoksa bende 4+1 normal daireyide severim ama bunu da sevdim Yasom ablam bişey unutmak gerçekten zor oluyo ama zayıflarım diye hiç üşenmiyom
Ayın 18ine kadar bekleyeceğim o zamana kadar gelmezse adetim gideceğim zaten haftaya 18 ine randevu alabildim ancakkeklik_58 canım neden bi kadın doğuma gitmiyorsun bi ultrason çektir yeter kendine ettiğin zulüm bak hamile işen sonra üzülürsün kendini bu kadar yıprattığını için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?