- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Tebrikler shade nice derecelere ....Teşekkür ederim kaptanım inş birinciliğide görürüm bigün
4 gün daha zülmeden yani kendineAyın 18ine kadar bekleyeceğim o zamana kadar gelmezse adetim gideceğim zaten haftaya 18 ine randevu alabildim ancak
Doğruya yasemin sizin oralarda yine sel vardı , geçmiş olsun bi durum oldumu ? Haberlerden bihaberimemine biz yağmur sel heyelan siz pikniğe gidiyonuz allahımiyi eğlenceler canım
Ayın 18ine kadar bekleyeceğim o zamana kadar gelmezse adetim gideceğim zaten haftaya 18 ine randevu alabildim ancakkeklik_58 canım neden bi kadın doğuma gitmiyorsun bi ultrason çektir yeter kendine ettiğin zulüm bak hamile işen sonra üzülürsün kendini bu kadar yıprattığını için
Bu sefer yukarı ilceleri vurdu can kaybı var can kaybı olunca çok üzülüyoruz ama elimizden bişey gelmiyor bacım allah sabır versin hepsine.Doğruya yasemin sizin oralarda yine sel vardı , geçmiş olsun bi durum oldumu ? Haberlerden bihaberim
Çok üzücü Rabbim yardımcıları olsunBu sefer yukarı ilceleri vurdu can kaybı var can kaybı olunca çok üzülüyoruz ama elimizden bişey gelmiyor bacım allah sabır versin hepsine.
Hadi bakalım hayırlısı Rabbim en hayırlısını bilir o güne kadar bu konuyu kapatalım ozaman stres yapma bişey daha sorayım hep aynı marka test mi yapıyodunAyın 18ine kadar bekleyeceğim o zamana kadar gelmezse adetim gideceğim zaten haftaya 18 ine randevu alabildim ancak
Canım inşallah sende hayaline kavuşursunAhu evine bayıldım Allah huzurla ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin. Tam hayalimdeki gibi bahçeli müstakil tribleks/dubleks
Allah yardımcıları olsun inşallah.Bu sefer yukarı ilceleri vurdu can kaybı var can kaybı olunca çok üzülüyoruz ama elimizden bişey gelmiyor bacım allah sabır versin hepsine.
Evet hep aynı marka yapıyorum! Ovülasyonla beraber almıştım testlerimi göndereyim bakar mısın? Sabahki sonradan renklenmiş ama hiç umudum kalmadıHadi bakalım hayırlısı Rabbim en hayırlısını bilir o güne kadar bu konuyu kapatalım ozaman stres yapma bişey daha sorayım hep aynı marka test mi yapıyodun
Can'ım bence pozitif ama regl olacağın Zaman da böyle olabiliyor regl belirtisi var mı hala beyaz akıntı mı var bu arada testlerin hepsindede 2. Çizgi varEvet hep aynı marka yapıyorum! Ovülasyonla beraber almıştım testlerimi göndereyim bakar mısın? Sabahki sonradan renklenmiş ama hiç umudum kalmadı
Can'ım normalde daha önce yaptığım gebelik ve lh larda negatif çıkardı sonradan herhangi bir çizgi falan da çıkmazdı hiç. Beyaz Akıntım var hafif kasık Ağrı'sı ve göğüs sızlaması var bir de bel Ağrı'sı var. Kasığımın sağ tarafında ağrı özellikleCan'ım bence pozitif ama regl olacağın Zaman da böyle olabiliyor regl belirtisi var mı hala beyaz akıntı mı var
Evet kaçak geldiO kadar uzak kaldım ki sizden selam vermeye yüzüm kalmadı, nasılsınız iyi misiniz kk'nın gülleri
Günlerdir siteye bile girmedim, beni sormuşsunuz teşekkür ederim. Ben iyiyim, aynı bildiğiniz Selin işte. Hala 1 ileri 2 geri, takıntılı falanBaktım olmuyor, özledim sizleri hop geldim
Selincim Hoşgeldin :) geldin gitme bi daha..O kadar uzak kaldım ki sizden selam vermeye yüzüm kalmadı, nasılsınız iyi misiniz kk'nın gülleri
Günlerdir siteye bile girmedim, beni sormuşsunuz teşekkür ederim. Ben iyiyim, aynı bildiğiniz Selin işte. Hala 1 ileri 2 geri, takıntılı falanBaktım olmuyor, özledim sizleri hop geldim
Gecmis olsun gestopo ne oluyor kaptan kaptan yardımcısı hasta oldunuz bakım dikkat edin kendinize. Kaçtane içecen d vitamini bana 7 tane verdi. Midem bulanıyor içerken vişne suyu ekliyorum öyle iç dediler peri içemezsin öyle yapHerkese iyi akşamlar, ara ara boş buldukça girip geçmişi okudum ancak gelebildim.
Sabah hastaneye gittim, başım zonklayarak uyandım tansiyonum azıcık düşüktü. Hemde bağırsaklarım için testi gösterdim gaita testide yapıldı çok şükür bir sorun yok. Dvitami ampulü verdi her hafta aynı gün içicem, birde bağırsak düzenleyici. Baş ağrısı içinde kulak burun boğaza gidicem cuma günü, sinüzitim var belki ondan olabilir diye :)
fıstıgım hoşgeldinO kadar uzak kaldım ki sizden selam vermeye yüzüm kalmadı, nasılsınız iyi misiniz kk'nın gülleri
Şifa bul inşallah giZemm ..Herkese iyi akşamlar, ara ara boş buldukça girip geçmişi okudum ancak gelebildim.
Sabah hastaneye gittim, başım zonklayarak uyandım tansiyonum azıcık düşüktü. Hemde bağırsaklarım için testi gösterdim gaita testide yapıldı çok şükür bir sorun yok. Dvitami ampulü verdi her hafta aynı gün içicem, birde bağırsak düzenleyici. Baş ağrısı içinde kulak burun boğaza gidicem cuma günü, sinüzitim var belki ondan olabilir diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?