Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

keklik_58 canım neden bi kadın doğuma gitmiyorsun bi ultrason çektir yeter kendine ettiğin zulüm bak hamile işen sonra üzülürsün kendini bu kadar yıprattığını için
Ayın 18ine kadar bekleyeceğim o zamana kadar gelmezse adetim gideceğim zaten haftaya 18 ine randevu alabildim ancak

Ayın 18ine kadar bekleyeceğim o zamana kadar gelmezse adetim gideceğim zaten haftaya 18 ine randevu alabildim ancak
Hadi bakalım hayırlısı Rabbim en hayırlısını bilir o güne kadar bu konuyu kapatalım ozaman stres yapma bişey daha sorayım hep aynı marka test mi yapıyodun

Hadi bakalım hayırlısı Rabbim en hayırlısını bilir o güne kadar bu konuyu kapatalım ozaman stres yapma bişey daha sorayım hep aynı marka test mi yapıyodun
Evet hep aynı marka yapıyorum! Ovülasyonla beraber almıştım testlerimi göndereyim bakar mısın? Sabahki sonradan renklenmiş ama hiç umudum kalmadı

Eklentiler

• image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 49
Evet hep aynı marka yapıyorum! Ovülasyonla beraber almıştım testlerimi göndereyim bakar mısın? Sabahki sonradan renklenmiş ama hiç umudum kalmadı
Can'ım bence pozitif ama regl olacağın Zaman da böyle olabiliyor regl belirtisi var mı hala beyaz akıntı mı var bu arada testlerin hepsindede 2. Çizgi var

Can'ım bence pozitif ama regl olacağın Zaman da böyle olabiliyor regl belirtisi var mı hala beyaz akıntı mı var
Can'ım normalde daha önce yaptığım gebelik ve lh larda negatif çıkardı sonradan herhangi bir çizgi falan da çıkmazdı hiç. Beyaz Akıntım var hafif kasık Ağrı'sı ve göğüs sızlaması var bir de bel Ağrı'sı var. Kasığımın sağ tarafında ağrı özellikle

O kadar uzak kaldım ki sizden selam vermeye yüzüm kalmadı , nasılsınız iyi misiniz kk'nın gülleri

Günlerdir siteye bile girmedim, beni sormuşsunuz teşekkür ederim. Ben iyiyim, aynı bildiğiniz Selin işte. Hala 1 ileri 2 geri, takıntılı falan Baktım olmuyor, özledim sizleri hop geldim

Evet kaçak geldi biraz kızayım sen bizi özletmeye hakkın varmı neredesin kuzum merak ettik seni ıyimisin bosver kiloyu sen zaten kilolu degildin gel öpeyim canım benim

Herkese iyi akşamlar, ara ara boş buldukça girip geçmişi okudum ancak gelebildim.
Sabah hastaneye gittim, başım zonklayarak uyandım tansiyonum azıcık düşüktü. Hemde bağırsaklarım için testi gösterdim gaita testide yapıldı çok şükür bir sorun yok. Dvitami ampulü verdi her hafta aynı gün içicem, birde bağırsak düzenleyici. Baş ağrısı içinde kulak burun boğaza gidicem cuma günü, sinüzitim var belki ondan olabilir diye :)

Selincim Hoşgeldin :) geldin gitme bi daha..

Gecmis olsun gestopo ne oluyor kaptan kaptan yardımcısı hasta oldunuz bakım dikkat edin kendinize. Kaçtane içecen d vitamini bana 7 tane verdi. Midem bulanıyor içerken vişne suyu ekliyorum öyle iç dediler peri içemezsin öyle yap

fıstıgım hoşgeldin

Şifa bul inşallah giZemm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…