- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Hoşgeldin smc . Gözün korkmasın tabi diyetini yapıp kilonu güzelce veriyorsanMerhaba arkadaşlar. Ben yeni katılıyorum aranıza yani deneme süresindeyim. İnşallah hep beraber kilolardan kurtuluruz. Girişteki karar defterini okudum, grup baya disiplinli anladığim kadarıyla.gözüm korktu bir an ama burdayım.
hoşgeldinMerhaba arkadaşlar. Ben yeni katılıyorum aranıza yani deneme süresindeyim. İnşallah hep beraber kilolardan kurtuluruz. Girişteki karar defterini okudum, grup baya disiplinli anladığim kadarıyla.gözüm korktu bir an ama burdayım.
Smc Hoşgeldin burası çok disiplinlidir takımı seveceksin ama benim günlüğümü de ihmal etme olur muMerhaba arkadaşlar. Ben yeni katılıyorum aranıza yani deneme süresindeyim. İnşallah hep beraber kilolardan kurtuluruz. Girişteki karar defterini okudum, grup baya disiplinli anladığim kadarıyla.gözüm korktu bir an ama burdayım.
Hoşgeldin smc . Gözün korkmasın tabi diyetini yapıp kilonu güzelce veriyorsanşaka şaka
İlk sayfadaki formu doldurup buraya eklersen seni tanışım oluruz
Kızlar smc günlüğe gelmişti 91 kilo nana ve fatmanurla beraber yarışırsa daha iyi olur diye düşündüm...bence buradan devam etse iyi olur..ne dersinhoşgeldinSihirli elma aramıza
tekrar hoşgeldin sema . Bende ankaradayım .ADINIZ:gerçek adım Sema
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 167
KİLONUZ: 90.8
HEDEF KİLONUZ: 65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ağır geliyor taşıyamıyorum ve kendimi böyle begenmiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 1.5 yıllık evliyim. Evlendiğimde 70 kiloydum. 1.5 yılda aldim bu kiloyu. Çocuğum yok. Tatlı yemeyi severim yemekte pek aşırılıklarım olmaz. Normalde çalışıyordum ama evlendikten sonra uzunca bir ara verdim nasip olursa mart nisan gibi tekrar başlıyorum çalışmaya. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Sevgilerle
Hoşgeldiniz en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız umarımADINIZ:gerçek adım Sema
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ağır geliyor taşıyamıyorum ve kendimi böyle begenmiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 1.5 yıllık evliyim. Evlendiğimde 70 kiloydum. 1.5 yılda aldim bu kiloyu. Çocuğum yok. Tatlı yemeyi severim yemekte pek aşırılıklarım olmaz. Normalde çalışıyordum ama evlendikten sonra uzunca bir ara verdim nasip olursa mart nisan gibi tekrar başlıyorum çalışmaya. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Sevgilerle
Afiyet olsunEşim misafirimizle mutfakta yemek yapıyor. Ben salata yaptım dinleniyorum
Evet ara verdim canım.Afiyet olsun
Avukatsın sanırım işe aramı verdin ?
Hafta sonu ondan takım sessiz ya değilse baya kalabalıgız , hatta liste dışı daha çok üyemiz var
4 tane verdi bana sadece su ile karıştır dedi ama dediğin gibi vişne suyuna ekleyeyim hiç bulandırmayayım midemi :)))Gecmis olsun gestopo ne oluyor kaptan kaptan yardımcısı hasta oldunuz bakım dikkat edin kendinize. Kaçtane içecen d vitamini bana 7 tane verdi. Midem bulanıyor içerken vişne suyu ekliyorum öyle iç dediler peri içemezsin öyle yap
Ablam kızma yaEvet kaçak geldibiraz kızayım sen bizi özletmeye hakkın varmı neredesin kuzum merak ettik seni ıyimisin bosver kiloyu sen zaten kilolu degildin gel öpeyim canım benim
Hoşbuldum ablacım, bence de gitmeyeyim artıkSelincim Hoşgeldin :) geldin gitme bi daha..
Ablamm hoşbuldumfıstıgım hoşgeldin
Hoşgeldin canım aramızaADINIZ:gerçek adım Sema
Bencede gitme artıkAblam kızma yakafa dağıtayım dedim de baktım kafa aynı kafa döndüm kürkçü dükkanına, bende özledim sizleri ohh bende kocaman öptüm seni
Hoşbuldum ablacım, bence de gitmeyeyim artık
Ablamm hoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?