Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin smc . Gözün korkmasın tabi diyetini yapıp kilonu güzelce veriyorsan şaka şaka
İlk sayfadaki formu doldurup buraya eklersen seni tanışım oluruz

Smc Hoşgeldin burası çok disiplinlidir takımı seveceksin ama benim günlüğümü de ihmal etme olur mu

ADINIZ:gerçek adım Sema

YAŞINIZ: 28

BOYUNUZ: 167

KİLONUZ: 90.8

HEDEF KİLONUZ: 65

KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsiz yaşam

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ağır geliyor taşıyamıyorum ve kendimi böyle begenmiyorum

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 1.5 yıllık evliyim. Evlendiğimde 70 kiloydum. 1.5 yılda aldim bu kiloyu. Çocuğum yok. Tatlı yemeyi severim yemekte pek aşırılıklarım olmaz. Normalde çalışıyordum ama evlendikten sonra uzunca bir ara verdim nasip olursa mart nisan gibi tekrar başlıyorum çalışmaya. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Sevgilerle

tekrar hoşgeldin sema . Bende ankaradayım .
Cuma 12ye kadar kilo bildirimi . Akşamları menu ,su ,spor bildirimi ve günlük paylaşım . Genel hatlar bunlar ...
Hulyanın günlüğündende az çok tanırsın biLeri 40 yaşındayım 3 yavrum var en küçüğü 15 yaşında . Hayatımm diyet diyenlerdenim yaklaşık 9 senedir buralardayım

Hoşgeldiniz en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız umarım Ben bilge 16 yaşındayım hazirandan beri buralardayım ama henüz hedefime ulaşamadım

Sihirli elma canım Daydream- çok güzel düşünmüş takımımız bir aile gibidir kurallar korkutmasın seni sen vakit buldukça gel içimize karış herşeyi sorabilirsin anlatabilirsin merak etme kısa zamanda içimizden biri olursun.

İyi akşamlar .
Menüm
2 yumurtayla 1 kş yulaf kepeğiyle omlet , peynir . Az süt .

Öğlen
Karnıyarık, cacık .1dl ekmek

Akşam
5 ceviz .2 mandalina ..(canım yemek istemedi )

Su 1,5

Son düzenleme:
Kozam gelinim sabahki simitin olmamış gerisi süper

Not: yorumu buraya yapıyorum takımı ihmal etmeyelim

Eşim misafirimizle mutfakta yemek yapıyor. Ben salata yaptım dinleniyorum
Afiyet olsun
Avukatsın sanırım işe aramı verdin ?
Hafta sonu ondan takım sessiz ya değilse baya kalabalıgız , hatta liste dışı daha çok üyemiz var

4 tane verdi bana sadece su ile karıştır dedi ama dediğin gibi vişne suyuna ekleyeyim hiç bulandırmayayım midemi :)))

Valla bende anlamadım sabahtan beri baş ağrım geçmedi, mecbur kalmadıkça ilaç içmek istemiyorum ama son çare o galiba

Evet kaçak geldi biraz kızayım sen bizi özletmeye hakkın varmı neredesin kuzum merak ettik seni ıyimisin bosver kiloyu sen zaten kilolu degildin gel öpeyim canım benim
Ablam kızma ya kafa dağıtayım dedim de baktım kafa aynı kafa döndüm kürkçü dükkanına, bende özledim sizleri ohh bende kocaman öptüm seni

Selincim Hoşgeldin :) geldin gitme bi daha..
Hoşbuldum ablacım, bence de gitmeyeyim artık

fıstıgım hoşgeldin
Ablamm hoşbuldum

Hoşgeldin canım aramıza inşallaah hiiç bir kilo derdin kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…