ADINIZ:gerçek adım Sema
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 167
KİLONUZ: 90.8
HEDEF KİLONUZ: 65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ağır geliyor taşıyamıyorum ve kendimi böyle begenmiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 1.5 yıllık evliyim. Evlendiğimde 70 kiloydum. 1.5 yılda aldim bu kiloyu. Çocuğum yok. Tatlı yemeyi severim yemekte pek aşırılıklarım olmaz. Normalde çalışıyordum ama evlendikten sonra uzunca bir ara verdim nasip olursa mart nisan gibi tekrar başlıyorum çalışmaya. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Sevgilerle
lakabının kadını ooooooooTamam gitmem bir daha, tam gestapoya
kadın derken bayan anlamında yazdım yanlış anlaşılmasın daha gencecik kızzzzzlakabının kadını oooooooo
Ben de kilo vermiyorum ki 20 sene daha takımda kalıp oğlanlara kız bulayımkadın derken bayan anlamında yazdım yanlış anlaşılmasın daha gencecik kızzzzzoğluma alacam
he elif bunlardan iyisinimi bulacağızBen de kilo vermiyorum ki 20 sene daha takımda kalıp oğlanlara kız bulayım
bugün burda hava mükemmeldi biz kışın da gidiyoruz maksat birlikte doğada olmakDün kilom neydi sevgili rakibem bakamadım?
Ay sizin piknik sezonu bitmedimi
canım haberim olmadı heyelan dan rabbim yardımcıları olsun. Teşekkür ederim canım. Sonbaharda ayrı güzel her yeremine biz yağmur sel heyelan siz pikniğe gidiyonuz allahımiyi eğlenceler canım
lakabının kadını oooooooo
Ben buldum bak gelinimi , 9 sene önce benim oglan 6-7 yaşındaydıBen de kilo vermiyorum ki 20 sene daha takımda kalıp oğlanlara kız bulayım
ay gitiğiniz yerlere baktım emine harika yerlermiş eminim güzel geçmiştir benim yerimede gezeydin.bugün burda hava mükemmeldi biz kışın da gidiyoruz maksat birlikte doğada olmak
canım haberim olmadı heyelan dan rabbim yardımcıları olsun. Teşekkür ederim canım. Sonbaharda ayrı güzel her yer
boşuna demiyorum işte gestopoAhaha sorma ablam, halbuki özünden ballı, tatlı da cıksss burda eli maşalı
Beşik kertmelerimiz vardı gerçi diğer anne topiklerindenBen buldum bak gelinimi , 9 sene önce benim oglan 6-7 yaşındaydı
Abla ya montide kimseler yok mu? Sen de orda bir liste hazırla yarış falan yapFiruzem sevgili rakibem ne yedin piknikte bakimmmm
Sana mis gibi rekabet teklif ediyorum daha ne istiyorsun kııız?Abla ya montide kimseler yok mu? Sen de orda bir liste hazırla yarış falan yap
Liste olmayınca sabah başlayıp akşama kaçamakla bozuyorum hepten ben galiba
Sürünün önüne geçerim kuzunun iyisini seçerim
Ohooo çok az yemişsin kuzum benim...öylenin kötü,akşam ayran yok salata yok...kilona göre yediklerinden kısma...şimdiden bu kadar az yersen sonra ne yapıcam kız...doya doya ye kuzum ama yasak olmayanlardannnn her öyün 1dilim siyah ekmek ayran ve salatanı ye mutlaka...sporun suyun iyi ama...Kızlar menüm
Kahvaltı 1.5 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
Yeşillik
Şekersiz çay
Ara yeşil çay
Öglen 1 küçük muz
Ara yeşil çay
Akşam 1 kase tavuklu sebze kavurma
Yatana kadar içebildigim kadar çay ve yeşil çay
2. Litre su
3 kupa yeşil çay
40 dak. Yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?