Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sema takıma hoşgeldin, bu takımdan zayıflamadan çıkılmıyor, doğru yerdesin

Dün kilom neydi sevgili rakibem bakamadım ?
Ay sizin piknik sezonu bitmedimi
bugün burda hava mükemmeldi biz kışın da gidiyoruz maksat birlikte doğada olmak

emine biz yağmur sel heyelan siz pikniğe gidiyonuz allahım iyi eğlenceler canım
canım haberim olmadı heyelan dan rabbim yardımcıları olsun. Teşekkür ederim canım. Sonbaharda ayrı güzel her yer

bugün burda hava mükemmeldi biz kışın da gidiyoruz maksat birlikte doğada olmak

canım haberim olmadı heyelan dan rabbim yardımcıları olsun. Teşekkür ederim canım. Sonbaharda ayrı güzel her yer
ay gitiğiniz yerlere baktım emine harika yerlermiş eminim güzel geçmiştir benim yerimede gezeydin.
amin inşallah rabbim herkese yardım etsin milletin evi barkı kalmamış çok perişanlar.

İyi akşamlar canlarım.aeben ablaya derdim hep insan nasıl bu kadar meşkul olur diye şimdi ben öyle oldum...bugün dışardaydım geldim ev işleri falan.kocamla arkadaşını şehirdışına yolladık düyüne karısını da bize bıraktılar...canım arkadaşımla güzel bi gün geçiririz inşallah..yarın gece anca gelirler...hepinizi özledim gün içinde okudum ama yazamadım(bunu da söylerlerdi hep anlamazdım )
Sihirli elma hoş geldin tatlımmm... inşallah bu takımdan mezun olacaksın...hadi bugünki menünü yaz bakalım ne yedin içtin?
@Daydream15 hülyam çooook iyi yapmışsın...
Selinanya canım hoş geldin iyiki geldin...
koza16 sen de yeniden hoş geldin bebeyim...menünü buraya yazmamışmısın cadı?

Kızlar menüm
Kahvaltı 1.5 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
Yeşillik
Şekersiz çay
Ara yeşil çay

Öglen 1 küçük muz

Ara yeşil çay

Akşam 1 kase tavuklu sebze kavurma

Yatana kadar içebildigim kadar çay ve yeşil çay

2. Litre su
3 kupa yeşil çay

40 dak. Yürüyüş

Ohooo çok az yemişsin kuzum benim...öylenin kötü,akşam ayran yok salata yok...kilona göre yediklerinden kısma...şimdiden bu kadar az yersen sonra ne yapıcam kız...doya doya ye kuzum ama yasak olmayanlardannnn her öyün 1dilim siyah ekmek ayran ve salatanı ye mutlaka...sporun suyun iyi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…