Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abla ya montide kimseler yok mu? Sen de orda bir liste hazırla yarış falan yap
Liste olmayınca sabah başlayıp akşama kaçamakla bozuyorum hepten ben galiba
Montide zilim ben ve banu varız elifim ama çok aktif değil açıkçası aktif olsa yetişemem . Ama seni takip edebilirim . Hımmm hülyanın günlüğe gel

Semacım kahvaltın güzel ama diger ögünler olmamış çok az ve çeşitsiz yopgurdu eksik etme menülerinden vede salatayı ... Az yersen evet ilk günlerde kilo kolay gider fakat ilerde sıkıntı yaşatsın

Canım 3 haftadır diyetteyim. Bugünlerde kilo vermem durdu biraz şaşırtmak istedim.

Aynura kız sen benim aynım olmuşsun seni okumadan yazmıştım .

İyi akşamlark kızlar
Menüm

Sabah
İki dilim 'tam tahıl ekmeği
Peynir
Zeytin
Çay

Ara
Çekirdek

Akşam

Köfte
Salata
Ayran

..sevgili rakibem aeben kilomu sorma henüz çok farklı rakamlar görüyorum adet dolayısıyla.
ay gitiğiniz yerlere baktım emine harika yerlermiş eminim güzel geçmiştir benim yerimede gezeydin.
amin inşallah rabbim herkese yardım etsin milletin evi barkı kalmamış çok perişanlar.
Gerçekten harika yerler yasom.
Sen zaten gelcen o zaman nereye istersen götürürüz. Trakyayi iyice öğrendik bi Gelibolu tarafları kaldı orası da yaza inşallah.

Tamam gitmem bir daha, tam gestapoya
efsane geri döndü
kadın derken bayan anlamında yazdım yanlış anlaşılmasın daha gencecik kızzzzz oğluma alacam
Ben evde kalcam ya banane
Ahaha sorma ablam, halbuki özünden ballı, tatlı da cıksss burda eli maşalı
boşuna demiyorum işte gestopo anam gözünden bişey kaçmazmı insanın döve döve 65 kilo olduk bak bi aynura bir bu sopa ellerinde
bu arada @_ AYNURA_ nerdesin ?

Bak herşey sizin için yaaa

Bugünden. Benden size tavsiye. Sonbaharda doğa bambaşka. Aynen insanın hali gibi mevsimler de. Ömrün son demi rabbim ne harikalar yaratiyorEki Görüntüle 1689223
Emine çok güzelmiş bugün netten bayağı resim baktım ülkemizin heryeri ne kadar guzel çok şanslıyız. Tabi kıymet bilmiyoruz kıskandım kız seni

Menün iyi eminecim...gittiyin yerde muhteşemmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…