Montide zilim ben ve banu varız elifim ama çok aktif değil açıkçası aktif olsa yetişememAbla ya montide kimseler yok mu? Sen de orda bir liste hazırla yarış falan yap
Liste olmayınca sabah başlayıp akşama kaçamakla bozuyorum hepten ben galiba
Semacım kahvaltın güzel ama diger ögünler olmamışKızlar menüm
Kahvaltı 1.5 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
Yeşillik
Şekersiz çay
Ara yeşil çay
Öglen 1 küçük muz
Ara yeşil çay
Akşam 1 kase tavuklu sebze kavurma
Yatana kadar içebildigim kadar çay ve yeşil çay
2. Litre su
3 kupa yeşil çay
40 dak. Yürüyüş
Canım 3 haftadır diyetteyim. Bugünlerde kilo vermem durdu biraz şaşırtmak istedim.Semacım kahvaltın güzel ama diger ögünler olmamışçok az ve çeşitsiz yopgurdu eksik etme menülerinden vede salatayı ... Az yersen evet ilk günlerde kilo kolay gider fakat ilerde sıkıntı yaşatsın
Aynura kız sen benim aynım olmuşsunOhooo çok az yemişsin kuzum benim...öylenin kötü,akşam ayran yok salata yok...kilona göre yediklerinden kısma...şimdiden bu kadar az yersen sonra ne yapıcam kız...doya doya ye kuzum ama yasak olmayanlardannnn her öyün 1dilim siyah ekmek ayran ve salatanı ye mutlaka...sporun suyun iyi ama...
Daha önce menülerin nasıl Bilmediğimiz için diyoruz , 3 hafta diyet için uzun bir süre değil elbet iner kilonCanım 3 haftadır diyetteyim. Bugünlerde kilo vermem durdu biraz şaşırtmak istedim.
Gerçekten harika yerler yasom.ay gitiğiniz yerlere baktım emine harika yerlermiş eminim güzel geçmiştir benim yerimede gezeydin.
amin inşallah rabbim herkese yardım etsin milletin evi barkı kalmamış çok perişanlar.
semacım arkadaşlar demiş zaten ama eğer kilon biraz yavaşladıysa ara öğün yap ve menülerine mutlaka kaptanın ve aebenin dediği gibi salata yoğurt ekle.benim fikrimde bu taktir senin.Canım 3 haftadır diyetteyim. Bugünlerde kilo vermem durdu biraz şaşırtmak istedim.
E öyretmenim kim ablaaaAynura kız sen benim aynım olmuşsunseni okumadan yazmıştım
Tamam gitmem bir daha, tam gestapoya
Ben evde kalcam ya bananekadın derken bayan anlamında yazdım yanlış anlaşılmasın daha gencecik kızzzzzoğluma alacam
Ahaha sorma ablam, halbuki özünden ballı, tatlı da cıksss burda eli maşalı
boşuna demiyorum işte gestopoanam gözünden bişey kaçmazmı insanın döve döve 65 kilo olduk bak bi aynura bir bu sopa ellerinde
bu arada @_ AYNURA_ nerdesin ?
Daha önce aralarım vardı,diyetisyen diyeti yapıyordum, salata yada yoğurt yerdim.Daha önce menülerin nasıl Bilmediğimiz için diyoruz , 3 hafta diyet için uzun bir süre değil elbet iner kilon.
Aman sen evde kal bende almıyorum seni nerden bulacan benim genç dinamik fit kaynanayiefsane geri döndü
Ben evde kalcam ya banane
Bak herşey sizin için yaaa
Bence gene diyetisyeninizin menusune dönün sizin için daha faydalı olacaktır eminim.Daha önce aralarım vardı,diyetisyen diyeti yapıyordum, salata yada yoğurt yerdim.
Emine çok güzelmiş bugün netten bayağı resim baktım ülkemizin heryeri ne kadar guzel çok şanslıyız. Tabi kıymet bilmiyoruz kıskandım kız seniBugünden. Benden size tavsiye. Sonbaharda doğa bambaşka. Aynen insanın hali gibi mevsimler de. Ömrün son demi rabbim ne harikalar yaratiyorEki Görüntüle 1689223
Menün iyi eminecim...gittiyin yerde muhteşemmiş...İyi akşamlark kızlar
Menüm
Sabah
İki dilim 'tam tahıl ekmeği
Peynir
Zeytin
Çay
Ara
Çekirdek
Akşam
Köfte
Salata
Ayran
..sevgili rakibemaeben kilomu sorma henüz çok farklı rakamlar görüyorum adet dolayısıyla.
Gerçekten harika yerler yasom.
Sen zaten gelcen o zaman nereye istersen götürürüz. Trakyayi iyice öğrendik bi Gelibolu tarafları kaldı orası da yaza inşallah.
Benim yorumumu görmedinmi kuzum?Canım 3 haftadır diyetteyim. Bugünlerde kilo vermem durdu biraz şaşırtmak istedim.
Evet ben de onu soracaktım bugün yaaa...@nananais neredesin 2 gündür yoksun kuzum
Bugünden. Benden size tavsiye. Sonbaharda doğa bambaşka. Aynen insanın hali gibi mevsimler de. Ömrün son demi rabbim ne harikalar yaratiyorEki Görüntüle 1689223
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?