bilmiyomki aynura nerde ?Evet ben de onu soracaktım bugün yaaa...
Bir taraftan misafirim var onlarla ilgileniyorum. Bazı msj kaçmış gözden. Tamam tatlım dediğiniz gibi yapıcam.Ohooo çok az yemişsin kuzum benim...öylenin kötü,akşam ayran yok salata yok...kilona göre yediklerinden kısma...şimdiden bu kadar az yersen sonra ne yapıcam kız...doya doya ye kuzum ama yasak olmayanlardannnn her öyün 1dilim siyah ekmek ayran ve salatanı ye mutlaka...sporun suyun iyi ama...
Orası da doğğrrruuuAman sen evde kal bende almıyorum seni nerden bulacan benim genç dinamik fit kaynanayi
Evet canım. Ülkemiz cennet cennet. Kıymet bilelim inşallah. ..Emine çok güzelmiş bugün netten bayağı resim baktım ülkemizin heryeri ne kadar guzel çok şanslıyız. Tabi kıymet bilmiyoruz kıskandım kız seni
Teşekkürler Aynuram. Ama kilo iyi değil yaa ödem bi gitseMenün iyi eminecim...gittiyin yerde muhteşemmiş...
Canım burası heyelandan mi öyle oldu ?
Evet canım bu iyi insanların evleri barkları gitti burası yolCanım burası heyelandan mi öyle oldu ?
Biraz ortalık karıştı da giremedim abla
Nanacım ıyimisin sesin cikmadiDünkü menüm;
Sabah kalkinca 2 yk kaşığı yoğurt
30 dakika tempolu yürüyüş
Sabah; 2 yk lor peyniri, 4 zeytin , 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay
Ara; 6 badem, mandalina ve 2 yk yoğurt
Öğlen; 1 közlenmiş patlıcan, 4 yk yoğurt ve salata
Ara; 1 mandalina ve 1 bardak bitki çayı (melisa)
Akşam; 6 yk kıymalı kabak yemeği, mercimek çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve salata
Ara; 1 elma, 2 yk yoğurt
Su 2,5 lt
Bugün ki menüm;
Kalkınca 2 yk yoğurt
30 dakika tempolu yürüyüş
Sabah; 2 dilim beyaz peynir, 3 zeytin, 2 dlm tb ekmeği ve açık çay
Ara; 6 tane badem,1 mandalina ve 2 yk kaşığı yoğurt
Öğlen; mercimek çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve salata
Ara; küçük kutu süt, mandalina
Akşam; tavuk çorbası, 3 küçük parça tavuk, 1 dlm tb ekmeği, salata
Ara; 2 yk yoğurt ve elma
Su 2,5 lt
boşuna demiyorum işte gestopoanam gözünden bişey kaçmazmı insanın döve döve 65 kilo olduk bak bi aynura bir bu sopa ellerinde
bu arada @_ AYNURA_ nerdesin ?
Hoşbuldum Aynuram, sen işe mi başladın, whatsapp resmini gördüm takıma gelince kurdum bağlantıyı, hayırlı olsunSelinanya canım hoş geldin iyiki geldin...
Oo sıkı menü firuzemmİyi akşamlark kızlar
Menüm
Sabah
İki dilim 'tam tahıl ekmeği
Peynir
Zeytin
Çay
Ara
Çekirdek
Akşam
Köfte
Salata
Ayran
..sevgili rakibemaeben kilomu sorma henüz çok farklı rakamlar görüyorum adet dolayısıyla.
Gerçekten harika yerler yasom.
Sen zaten gelcen o zaman nereye istersen götürürüz. Trakyayi iyice öğrendik bi Gelibolu tarafları kaldı orası da yaza inşallah.
Selinim peri senin bıraktıgın yerde sengittin oda gittiher şey bizim için diyorsun da sen ne alemdesin acabaperigunlugu kilon kaç hesap ver bakalım bak aylardır aynı kiloda oyalanıyorum sen yetiş diye sıkıldım hee
Yoksun 2 gündürBiraz ortalık karıştı da giremedim abla
Selin dediki bekle beni yetişecem sanaher şey bizim için diyorsun da sen ne alemdesin acabaperigunlugu kilon kaç hesap ver bakalım bak aylardır aynı kiloda oyalanıyorum sen yetiş diye sıkıldım hee
Huhhh geçen cumaki kilomu gordum sankiADINIZ:gerçek adım Sema
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 167
KİLONUZ: 90.8
HEDEF KİLONUZ: 65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ağır geliyor taşıyamıyorum ve kendimi böyle begenmiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 1.5 yıllık evliyim. Evlendiğimde 70 kiloydum. 1.5 yılda aldim bu kiloyu. Çocuğum yok. Tatlı yemeyi severim yemekte pek aşırılıklarım olmaz. Normalde çalışıyordum ama evlendikten sonra uzunca bir ara verdim nasip olursa mart nisan gibi tekrar başlıyorum çalışmaya. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Sevgilerle
Kızlar smc günlüğe gelmişti 91 kilo nana ve fatmanurla beraber yarışırsa daha iyi olur diye düşündüm...bence buradan devam etse iyi olur..ne dersin @_AYNURA_ m :)
Ay çok hüzünlenirim böyle manzaralardaBugünden. Benden size tavsiye. Sonbaharda doğa bambaşka. Aynen insanın hali gibi mevsimler de. Ömrün son demi rabbim ne harikalar yaratiyorEki Görüntüle 1689223
Biraz aileviYoksun 2 gündürhayır olsun ...
Nanacım merak ettim seni neyse olur hepimizin evinde sıkıntılar oluyor allah içinize ferahlık versin kuzumBiraz ailevi
Amin ablamNanacım merak ettim seni neyse olur hepimizin evinde sıkıntılar oluyor allah içinize ferahlık versin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?